Blog

Kiyoh 8.8

Zeewier, superfood voor je paard!

zeewier

Je verwacht het misschien niet direct in het rantsoen van een paard, maar Zeewier is heel gezond voor onze viervoeters! En ook voor ons is het een hele waardevolle aanvulling op het menu. Het is één van de rijkste natuurproducten als het gaat om een breed scala aan vitaminen, mineralen, sporenelementen en aminozuren. In de blog vertellen we je alles over zeewier en waarom dit goed voor je paard is! 

Lees meer

Gastblog van PrimeVal: Voorkom een winterdip met vitamines en mineralen

winterdip

Voorkom een winterdip met vitamines en mineralen

De winter is aangebroken. De weersomstandigheden veranderen en daarmee waarschijnlijk de voeding en verzorging van je paard ook. In het najaar verandert de samenstelling in het gras of komt je paard misschien meer op stal of in een paddock te staan. Dat betekent een grote verandering in het rantsoen en de dagelijkse beweging. Om te zorgen dat je paard toch voldoende voeding, vitamines en mineralen binnen krijgt kun je deze verandering opvangen met het geven van (meer) ruwvoer, krachtvoer en/of supplementen.

Lees meer

Maak een kerstdiner voor je paard

Wellicht is je paard al blij met zijn standaard voer, maar hoe leuk is het om je paard tijdens de kerst ook een heerlijk kerstdiner te geven! Je kunt hem een lekkere emmer slobber geven, maar je kunt ook even iets meer moeite doen. In deze blog vertellen we hoe jij een culinair kerstdiner voor je paard kunt maken!

- MET VIDEO- 

Lees meer

5 tips voor een stralend witte schimmel!

5 tips voor een stralend witte schimmel

5 tips voor een stralend witte schimmel

Komend weekend is het zo ver, pakjesavond! 5 december is een avond waar we met z’n allen naar uit kijken. Maar voor Sinterklaas en zijn paard Ozosnel en de pieten een druk weekend! Want niet alleen alle pakjes moeten bezorgd worden, Ozosnel moet ook nog helemaal gewassen worden! En iedereen die zelf ook een schimmel heeft weet hoeveel werk dit is. Daarom hebben wij de beste tips voor Sinterklaas en zijn pieten (en natuurlijk ook voor jou met je schimmel) op een rij gezet!

Lees meer