Belangrijke informatie : i.v.m. de maatregelen rondom het COVID-19 virus kunnen onze zendingen vertraging oplopen.

Blog

Kiyoh 9.7

Gastblog van Vitalbix: Wanneer voer je een ruwvoermix zoals Vitalbix Fiber-Mix aan je paard?

Vitalbix Fiber-Mix is een ruwvoer bestaande uit diverse grassoorten. Vitalbix Fiber-Mix is voor ieder paard een gezonde aanvulling maar wanneer is het nou handig om zo'n product bij te voeren aan jouw paard en hoeveel voer je er dan van?We leggen het je uit in deze blog!

Lees meer

Rambo Micklem

Rambo Micklem voor paarden

Wil je je paard gaan beleren of is jouw paard gevoelig op het hoofd? Dan is het Micklem hoofdstel wellicht iets voor jouw paard. Er is bij de ontwikkeling van het Micklem hoofdstel rekening gehouden met de ligging van alle gevoelige zenuwen en uitstekende delen van de schedel. Nieuwsgierig geworden? In dit blog lees je er alles over.

Lees meer

Gastblog van PUUR: Op tijd behandelen

Staart- en maneneczeem is een veelvoorkomend en erg vervelend probleem bij paarden en pony's. Om staart- en maneneczeem zoveel mogelijk te voorkomen is het erg belangrijk om al vroeg in het jaar te beginnen met (preventief) behandelen van seizoensgebonden onrust.

Lees meer

Pollen

Heeft jouw paard last van een loopneus, dikke ogen of hoor je hem wel eens kuchen? Ook al is het pas maart, toch kunnen mens en dier al behoorlijk last hebben van pollen. In dit blog lees je alles over pollen en tips om te helpen de klachten bij je paard te verminderen of voorkomen.

Lees meer