Belangrijke informatie : i.v.m. de maatregelen rondom het COVID-19 virus kunnen onze zendingen vertraging oplopen.

Blog

Kiyoh 9.8

Paardendrogist Sand Off Extra

Krijgt je paard soms zand binnen of heb je dit vermoeden? Dan is Paardendrogist Sand Off Extra een fijne manier om zand af te voeren. In dit blog vertellen we je er meer over. We zijn trots dat Sand Off Extra is geselecteerd in de Product van het Jaar verkiezing van Horses.nl!

Lees meer

Winter: Tips & Tricks

Winter tips voor mijn paard

Stijve spieren, pijnlijke gewrichten en problemen met de weerstand. Allemaal “kwaaltjes” die paarden in de winter kunnen krijgen. Maar hoe zorg je ervoor dat jouw paard zo comfortabel mogelijk de winter doorkomt? Wij geven je een aantal tips! 

Lees meer

Een paardvriendelijk Oud & Nieuw

Vuurwerk kan voor veel stress en angst zorgen bij paarden. Het verschilt per paard hoe op vuurwerk gereageerd wordt. De een staat relaxed in zijn stal terwijl de andere flink gestrest is. Hoe laat jij je paard zo comfortabel mogelijk Oudejaarsavond beleven? 

Lees meer

Rhinopneumonie bij paarden

rhinopneumonie-bij-paarden

De angst van elke paardenhouder, Rhinopneumonie op stal. Waarbij kans is op abortussen bij merries en/of de neurologische vorm welke verlammingsverschijnselen geeft. Maar hoe en wat is de ziekte precies? In dit blog gaan we je zo goed mogelijk informeren of deze ziekte.

Lees meer

Koliek bij paarden

Koliek bij paarden

Koliek bij je trouwe viervoeter is de grootste nachtmerrie voor elke paardeneigenaar. Het komt best vaak voor, en het kan erg slecht aflopen. Weet jij iets over de verschillende soorten en oorzaken van koliek? Lees in dit blog alles over koliek.

Lees meer