Meld je aan op onze nieuwsbrief ontvang 10% korting voor je eerst volgende bestelling!

 

Luchtwegen paard supplement

Luchtwegen

1-18/55 artikelen

Van hoog naar laag sorteren
 1. Paardendrogist Luchtwegsiroop - 28040
  Paardendrogist Luchtwegsiroop
  Vanaf € 16,60
  Selecteer een optie
 2. NAF Shake Relief - 28875
  NAF Seasonaze
  Vanaf € 97,95
  Selecteer een optie
 3. VITALstyle Longvitaal
  VITALstyle LongVitaal
  Vanaf € 36,95
  Selecteer een optie
 4. NAF Easy Breathing - 28884
  NAF Easy Breathing
  Vanaf € 51,95
  Selecteer een optie
 5. NAF Respirator Boost - 28882
  NAF Respirator Boost 5 Star
  Vanaf € 33,45
  Selecteer een optie
 6. NAF Respirator 5 Star - 28880
  NAF Respirator 5 Star
  Vanaf € 90,90
  Selecteer een optie
 7. Silverlinde Hooispray - 27739
  Silverlinde Hooispray
  Vanaf € 14,75
  Selecteer een optie
 8. Sectolin Montana Bronchiaal Kruiden - 27665
  Sectolin Montana Luchtwegkruiden
  Vanaf € 32,45
  Selecteer een optie

1-18/55 artikelen

Van hoog naar laag sorteren

De luchtwegen van het paard vormen de hoeksteen van de vitaliteit, omdat deze zorgen voor een efficiënte zuurstofuitwisseling tijdens inspanning en rust. Om de luchtwegen van je paard gezond te houden, is het essentieel om regelmatig te zorgen voor voldoende beweging, en voor een gebalanceerd dieet verrijkt met de juiste supplementen.

Bij de Paardendrogist begrijpen we het belang van het behouden van een helder en sterk ademhalingssysteem bij paarden. Daarom bieden we een ​​scala aan oplossingen aan om de ademhalingsgezondheid van uw paard te ondersteunen. Ons supplement voor de gezondheid van de luchtwegen van paarden bevat formuleringen die zijn ontworpen om hoest aan te pakken en te verlichten. Deze gespecialiseerde supplementen bieden verlichting en ondersteuning, waardoor uw paard comfortabel kan ademen.

Onze ademhalingssupplementen bieden uitgebreide voedingsondersteuning voor de luchtwegen van uw paard. Ze bevatten een uitgebalanceerde mix van voedingsstoffen en kruidenextracten om de longfunctie te optimaliseren en de luchtwegen vrij te houden. Geef prioriteit aan de ademhalingsgezondheid van uw paard met onze vertrouwde oplossingen, zodat hij optimaal kan presteren en gemakkelijk kan ademen.

Wat te doen tegen benauwdheid bij een paard?

Als uw paard last heeft van kortademigheid, is het van groot belang om onmiddellijk een dierenarts te raadplegen. Kortademigheid bij paarden kan door verschillende factoren worden veroorzaakt, waaronder allergieën, infecties of aandoeningen van de luchtwegen. Een snel diergeneeskundig onderzoek, inclusief diagnostische testen, zal helpen de oorzaak te identificeren en de juiste behandeling te bepalen.

Welke kruiden zijn goed voor de luchtwegen van een paard?

Verschillende kruiden kunnen de gezondheid van de luchtwegen van een paard ten goede komen, waaronder Mullein, Eucalyptus en Marshmallow. Het kan helpen om een deskundige te raadplegen om de juiste kruiden en juiste doseringen voor de specifieke behoeften van uw paard te bepalen.

Wat zijn de drie belangrijkste oorzaken van luchtweginfecties bij een paard?

De belangrijkste oorzaken van luchtweginfecties bij paarden zijn virale infecties (bijv. paardengriep, paardenherpesvirus), bacteriële infecties (bijv. droes) en omgevingsfactoren zoals slechte ventilatie, stoffig strooisel en blootstelling aan allergenen.

Hoe werkt een supplement voor de luchtwegen van het paard?

Een supplement voor de luchtwegen van het paard is ontworpen om de algehele gezondheid en functie van de luchtwegen te ondersteunen. Deze supplementen bevatten vaak een mix van natuurlijke kruiden en voedingsstoffen die bekend staan om hun ondersteunende werking bij ademhalingsgezondheid, zoals verlichting bieden bij benauwdheid, het bevorderen van een gezonde slijmproductie, en het ondersteunen van het immuunsysteem.