Meld je aan op onze nieuwsbrief ontvang 10% korting voor je eerst volgende bestelling!

 

Likstenen

15 artikelen

Van hoog naar laag sorteren
 1. Horslyx Mini - 27262
  Horslyx Mini
  Vanaf € 10,95
  Selecteer een optie
 2. Lick Block Premiumblock
  Lick Block 3kg
  Vanaf € 7,50
  Selecteer een optie
 3. Lolly Lick Appel
  Lolly Lick 750g
  Vanaf € 8,50
  Selecteer een optie

15 artikelen

Van hoog naar laag sorteren

Liksteen paarden

Voor jouw paar dof pony wil je het beste, wij van Paardendrogist.nl begrijpen dat als geen ander. Daarom vind je bij ons een ruim assortiment aan likstenen. De merken die je in onze webshop kunt vinden zijn onder andere F.R.A. en Horslyx. Met een liksteen paard kan je paard zichzelf voorzien in zijn behoefte aan zout en andere mineralen.

Ieder paard heeft een individuele behoefte aan zout. Een liksteen vormt hierdoor een belangrijk onderdeel in de voeding van je paard. Een tekort aan zout of andere mineralen kan je merken doordat je paard likt aan bijvoorbeeld handen, muren en hekken. Een liksteen biedt hiervoor een ideale uitkomst. Door verschillende behoeftes zijn er paarden die een paar dagen over een liksteen doen, terwijl andere paarden het pas na een aantal maanden op hebben.

De beste likstenen voor paarden van Paardendrogist.nl

Een liksteen paard die je gemakkelijk in onze webshop kunt bestellen is de Himalaya Liksteen. De Himalaya Liksteen bestaat uit natuurlijk, onbewerkt kristalzout dat wordt gewonnen in het Himalayagebergte. De Himalaya likstenen bevatten geen kunstmatige toevoegingen en worden hierdoor niet zacht als gevolg van vocht. De Himalaya Liksteen bevat van alle likstenen het meeste zout, maar bieden relatief minder sporenelementen. Indien het ruw- en krachtvoer voldoende sporenelementen bevat, is de Himalaya Liksteen de ideale aanvulling.

Een andere Liksteen paard die je in ons assortiment kunt terug vinden is de Horslyx Original. De Horslyx Original is een heerlijke vitaminen en mineralenliksteen. Deze liksteen bevat daarnaast ook zink, biotine en andere mineralen voor gezonde hoeven en een mooie vacht. De Horslyx Liksteen kan geplaatst worden in de speciale Horslyx Liksteenhouder, die op bijna iedere gewenste plaats te bevestigen is.

Bij de productomschrijving van onze likstenen paard zijn de kenmerken van elk uniek product te lezen. Bij veel van onze producten kun je beoordelingen teruglezen van kopers die je voor gingen. Op deze manier krijg je een duidelijk beeld van het supplement en de ervaringen van andere gebruikers.

Kijk voor likstenen van top kwaliteit op Paardendrogist.nl

Je kunt in onze webshop gemakkelijk bestellen. Welke liksteen je ook kiest, je ziet altijd duidelijk of we deze nog op voorraad hebben. Plaats je bij ons op werkdagen een bestelling voor 17:00, dan heb je deze de volgende dag in huis. De bestellingen op vrijdag, zaterdag en zondag heb je dinsdag in huis.

Heb je na het lezen van deze informatie over likstenen voor paarden nog vragen? Neem gerust contact met ons op. Je kunt ons bereiken via 050-409 69 96 of je kunt een app sturen naar 06-21959869.

Verder zijn we via mail te bereiken en zullen we altijd ons best doen om je zo snel mogelijk van een passend antwoord te voorzien. Wil je inspiratie opdoen, bekijk dan ook eens onze Facebookpagina.