Meld je aan op onze nieuwsbrief ontvang 10% korting voor je eerst volgende bestelling!

 

Duivelsklauw

4 artikelen

Van hoog naar laag sorteren
 1. -15 %
  Paardendrogist Devil's Support
  Paardendrogist Devil's Support
  Vanaf € 13,52
  Selecteer een optie
 2. -15 %
  Devil's Support Extra 1L
  Paardendrogist Devil's Support Extra
  Vanaf € 33,87
  Selecteer een optie
 3. NAF Devil's Relief - 28839
  NAF Devil's Relief
  Vanaf € 45,45
  Selecteer een optie
 4. VITALstyle SoepelGewricht
  VITALstyle SoepelGewricht
  Vanaf € 56,95
  Selecteer een optie

4 artikelen

Van hoog naar laag sorteren

Duivelsklauw voor paarden

Je bent op zoek naar een gezonde extra voor extra ondersteuning en comfort van de gewrichten van jouw paard. Dan ben je bij de Paardendrogist aan het juiste adres! Wij bieden een uitgebreid assortiment gezonde extra’s met duivelsklauw. De merken die je in onze webshop kunt vinden zijn onder andere De Paardendrogist, NAF en VITALstyle.

Duivelsklauw is een plant die groeit in het zuiden van Afrika. Duivelsklauw voor paarden is een traditioneel kruidengeneesmiddel voor de verlichting van lichte gewrichtspijn en wanneer er sprake is van verlies van de eetlust. Let er wel op dat je geen Duivelsklauw tijdens wedstrijden gebruikt. Duivelsklauw voor paarden staat namelijk in de meeste landen op de lijst met verboden middelen.

De beste gezonde extra’s met Duivelsklauw

Een gezonde extra met duivelsklauw voor paarden die je gemakkelijk in onze webshop kunt bestellen is de Paardendrogist Devil’s Support Extra. Het is de ideale aanvulling voor paarden en pony’s die moeite hebben met natuurlijk bewegen. Oudere paarden kunnen hierdoor op een fijne wijze van hun oude dag genieten. Een effectieve combinatie van kruiden die helpen bij de afvoer van afvalstoffen en de ondersteuning van een goede doorbloeding maken het extra effectief!

NAF Devil’s Relief is een andere gezonde extra met duivelsklauw voor paarden die terug te vinden is in ons assortiment. Paarden kunnen deze krachtige kruidendrank met duivelsklauwwortel goed door het lichaam opnemen. NAF Devil’s Relief is hierdoor ideaal bij de ondersteuning van de gewrichten voor oudere paarden. Door de toevoeging van bitterkruiden ondersteunt deze gezonde extra ook nog eens de spijsvertering!

VITALstyle Soepelgewricht is ook in onze webshop te vinden. Ook deze gezonde extra met duivelsklauw draagt bij aan het soepel houden van de gewrichten van jouw paard of pony. Dit product is ideaal om in zetten bij zowel intensieve training als bij het moeilijk bewegen van jouw (oudere) paard of pony!

Kijk voor gezonde extra’s met duivelsklauw van top kwaliteit op Paardendrogist.nl

Je kunt in onze webshop gemakkelijk bestellen. Welke gezonde extra met duivelsklauw voor paarden je ook kiest, je ziet altijd duidelijk of we deze nog op voorraad hebben. Plaats je bij ons op werkdagen een bestelling voor 17:00, dan heb je deze de volgende dag in huis. De bestellingen op vrijdag, zaterdag en zondag heb je dinsdag in huis.

Heb je na het lezen van deze informatie over duivelsklauw voor paarden nog vragen? Neem gerust contact met ons op. Je kunt ons bereiken via 050-409 69 96 of je kunt een app sturen naar 06-21959869.

Verder zijn we via mail te bereiken en zullen we altijd ons best doen om je zo snel mogelijk van een passend antwoord te voorzien. Wil je inspiratie opdoen, bekijk dan ook eens onze Facebookpagina