Meld je aan op onze nieuwsbrief ontvang 10% korting voor je eerst volgende bestelling!

 

Paardendrogist Anti Parasiet 500 ml

Gebruik:
| Gebruiksberekening
Aantal dagen:
Prijs:
€ 15,95 € 12,76
Levertijd:
Direct leverbaar
Paardendrogist

Artikelomschrijving

Waarom kiezen voor Paardendrogist Anti Parasiet?

Paardendrogist Anti Parasiet spray is een innovatief verzorgingsproduct met fysieke werking op parasieten bij paarden en pony's (vanaf 12 weken oud).

 

Wat zijn de eigenschappen van Anti Parasiet?

De spray bevat geen (chemische) insecticiden en ondersteunt een gezonde vacht en huid. Het duo-complex van verzorgende Aloë Vera en dimethicon immobiliseert teken, vlooien en andere parasieten zoals muggen, mijten en luizen op puur fysieke wijze. Paardendrogist Anti Parasiet brengt een plakkend (siliconen) laagje aan om de parasieten. Hierdoor kunnen ze niet meer bewegenen vallen de parasieten uit de vacht of kunnen eenvoudig weggeborsteld worden. Daarnaast heeft de spray een verzorgende werking op de vacht. De werkzame stof, dimethicon, heeft effect op alle levensstadia van een parasiet.

Het product is effectiever wanneer de parasieten langer op het lichaam zitten, het is daarom effectiever tegen luizen en teken dan tegen muggen.

 

Hoe moet ik Anti Parasiet gebruiken?

Paardendrogist Anti Parasiet kan bij een acute besmetting van parasieten worden ingezet, maar ook preventief worden gebruikt. De spray werkt 8 tot 10 dagen. Spuit dit product tegen de haarrichting in (vanaf circa 10 cm).


Bij preventief gebruik
Inspuiten tot de vacht licht vochtig is en daarna verdelen met een harde borstel en laten drogen. Let goed op een secure behandeling van de manen en de staart.

Bij besmetting
Inspuiten tot de vacht licht vochtig is, verdelen met een harde borstel en laten drogen. Let goed op een secure behandeling van de manen en de staart. Hierna grondig uitspoelen en vacht laten drogen. Hierna behandeling herhalen zonder uit te spoelen. 

Bewaaradvies:
Bewaar op een koele, droge, donkere plek.
Buiten bereik van kinderen houden.
Bewaar in de originele verpakking.
Buiten bereik van kinderen houden.

Let op!
- Bevat Eucalyptol, dit kan een allergische reactie veroorzaken.
- Alleen voor uitwendig gebruik.
- Niet gebruiken op een beschadigde huid.
- Vermijd contact met ogen, oren, neus en mond
- Bij contact met de ogen onmiddelijk met water uitspoelen.
- Niet gebruiken bij drachtige of lacterende merries.
- Dit product bevat siliconen, hierdoor kan de vacht glad worden waardoor eventueel tuig kan gaan schuiven.

 

Wat zit er in Anti Parasiet?

Ingrediënten:
Dimethicon, Aloë vera, Parfum (Eucalyptol)

 

Waarom kiezen voor Paardendrogist producten?

De Paardendrogist heeft al meer dan 25 jaar ervaring in gespecialiseerde producten voor de gezondheid en het welzijn van paarden. Veel paarden hebben al baat gehad bij de mede door Wilmke Offereins ontwikkelde Paardendrogist lijn met voedingssupplementen, kruiden en verzorgingsproducten. Dit deed zij in het begin onder toeziend oof van haar vader, dierenarts Evert Offereins, en samen met haar broer Henk Offereins die dierenarts in Ierland is. Dankzij deze kennis en ervaring werden er kwaliteitsvolle producten op de markt gebracht die no altijd enorm populair zijn bij menig paardeneigenaar.

De Paardendrogist producten staan bekend om de natuurlijke ingrediënten, kwaliteit van de bestandsdelen en de goede prijs- kwaliteitsverhouding. Daarnaast is er inmiddels een ruime keuze aan natuurlijke kruiden. Het totale Paardendrogist assortiment bestaat uit ruim 60 producten voor de verzorging en ondersteuning van paarden. 

Overzicht

Spray voor het immobiliseren van o.a. mijten, luizen en teken bij paarden (zonder insecticiden).

Eigenschappen

Eigenschappen
SKU 15226
Vorm Spray
Merk Paardendrogist
Gebruik Uitwendig