Meld je aan op onze nieuwsbrief ontvang 10% korting voor je eerst volgende bestelling!

 

Kalmering stress supplement voor paard

Stress

1-18/66 artikelen

Van hoog naar laag sorteren
 1. -20 %
  Paardendrogist InFocus - 28058
  Paardendrogist InFocus
  Vanaf € 27,32
  Selecteer een optie
 2. -20 %
  Paardendrogist Magnesiumcitraat varianten
  Paardendrogist Magnesiumcitraat
  Vanaf € 16,56
  Selecteer een optie
 3. -20 %
  VITALstyle ChillPill
  VITALstyle ChillPill
  Vanaf € 21,56
  Selecteer een optie
 4. -10 %
  NAF Magic 5 Star Poeder - 28902
  NAF Magic 5 Star Poeder
  Vanaf € 39,51
  Selecteer een optie
 5. Groene Os Magnesiumcitraat - 27531
  Groene Os Magnesiumcitraat
  Vanaf € 45,85
  Selecteer een optie
 6. Wendals Special Calmer - 27732
  Wendals Special Calmer
  Vanaf € 34,95
  Selecteer een optie
 7. Audevard Ekygard 2.4kg
  Audevard Ekygard
  Vanaf € 127,50
  Selecteer een optie
 8. -10 %
  Primeval StressLess Paard Poeder
  Primeval StressLess Paard Poeder
  Vanaf € 49,46
  Selecteer een optie
 9. -10 %
  PrimeVal Stressless Feromonen Gel
  PrimeVal Stressless Feromonen Gel
  Vanaf € 8,96
  Selecteer een optie
 10. Wendals Calmer - 27730
  Wendals Calmer
  Vanaf € 34,95
  Selecteer een optie

1-18/66 artikelen

Van hoog naar laag sorteren

Omgaan met stress bij paarden is een essentieel aspect van verantwoorde paardenzorg. Bij de Paardendrogist begrijpen we hoe belangrijk het is om dit probleem effectief aan te pakken. Wij bieden een reeks oplossingen om het emotionele welzijn van uw paard te bevorderen en stress te verlichten.

Ons kalmeringsmiddel voor paarden is zorgvuldig samengesteld om uw paard te helpen een staat van ontspanning te bereiken zonder verdoving. Wij geloven in een natuurlijke benadering van stressmanagement en daarom bevatten onze producten vaak rustgevende kruiden voor paarden. Deze kruiden, zoals kamille en valeriaanwortel, hebben een lange geschiedenis in het bevorderen van rust bij paardachtigen.

Wanneer u een middel tegen stress bij paarden nodig heeft, schieten onze supplementen te hulp. Deze supplementen zijn ontworpen om te helpen bij de specifieke stressfactoren waarmee paarden worden geconfronteerd, of het nu gaat om faalangst, reisstress of omgevingsfactoren. Geef prioriteit aan de emotionele gezondheid van uw paard met onze vertrouwde oplossingen.

Wat is een effectief kalmeringsmiddel voor paarden?

Er zijn verschillende kalmeringsmiddelen beschikbaar voor paarden die stress of angst ervaren. Deze kunnen variëren van natuurlijke rustgevende kruiden tot farmaceutische opties. Het is belangrijk om bij vragen een deskundige te raadplegen voordat je een kalmeringsmiddel toedient om de veiligheid en geschiktheid voor jouw paard te waarborgen.

Zijn er natuurlijke opties beschikbaar om een paard te kalmeren?

Ja, er zijn verschillende natuurlijke opties beschikbaar, zoals rustgevende kruiden. Kruiden zoals valeriaan, kamille, en lavendel worden vaak gebruikt om rust te bevorderen bij paarden. Deze natuurlijke middelen kunnen een alternatief bieden voor chemische kalmeringsmiddelen.

Hoe werken anti-stress pillen voor paarden?

Anti-stress pillen voor paarden werken door het beïnvloeden van het centrale zenuwstelsel, waardoor de reactie op stress wordt verminderd. Deze pillen kunnen ingrediënten bevatten zoals kruidenextracten of farmaceutische stoffen ontworpen om te helpen bij het beheersen van angst en stress.

Zijn rustgevende pillen veilig voor alle paarden?

Hoewel rustgevende pillen effectief kunnen zijn, is het belangrijk om de veiligheid en geschiktheid voor jouw specifieke paard te overwegen. Sommige paarden kunnen (over)gevoelig zijn voor bepaalde ingrediënten. Overleg daarom in dat geval altijd met een dierenarts voordat je een nieuw supplement of medicijn introduceert.