Meld je aan op onze nieuwsbrief ontvang 10% korting voor je eerst volgende bestelling!

 

Ujtrijdeken en stapmolendeken

6 artikelen

Van hoog naar laag sorteren
 1. -10 %
  Uitrij Vliegendeken Bucas Buzz Off - 27050
  Uitrij Vliegendeken Bucas Buzz Off
  Vanaf € 89,10
  Selecteer een optie
 2. -10 %
  Uitrij Vliegendeken Bucas Buzz Off Zebra - 27054
  Uitrij Vliegendeken Bucas Buzz Off Zebra
  Vanaf € 107,10
  Selecteer een optie
 3. -10 %
  Stapmolendeken Horseware Amigo Black/Silver - 28759
  Stapmolendeken Horseware Amigo Black/Silver
  Vanaf € 98,06
  Selecteer een optie
 4. Rijdeken Back on Track Fleece Supreme - 27503
  Rijdeken Back on Track Fleece Supreme
  Vanaf € 177,50
  Selecteer een optie
 5. -10 %
  Stapmolendeken Bucas - 27418
  Stapmolendeken Bucas
  Vanaf € 98,10
  Selecteer een optie

6 artikelen

Van hoog naar laag sorteren

De Paardendrogist biedt een zorgvuldig samengestelde collectie van uitrij- en stapmolendekens, ontworpen om elk paard optimaal comfort en bescherming te bieden. Deze paardendekens dienen als een effectieve bescherming tegen weer en wind, bijvoorbeeld tijdens buitenritten, terwijl ze de onmisbare warmte en beweeglijkheid bieden die uw paard vereist.

Onze uitrijdekens zijn ontworpen om een comfortabele rit te garanderen, of u nu door de bossen trekt of een ontspannen tocht maakt op een frisse ochtend. Met opties voor waterdichte materialen, blijft uw paard droog en behaaglijk, zelfs in snel veranderende weersomstandigheden. Daarnaast zorgt onze vliegen uitrijdeken ervoor dat uw paard tijdens de warmere maanden geen last krijgt van vervelende insecten.

Voor de momenten zonder het zadel bieden onze stapmolendekens de perfecte oplossing. Ze zijn specifiek ontworpen om uw paard warm te houden zonder de beweging te beperken, ideaal voor warming-up of cooling-down routines.

Kies voor De Paardendrogist, waar de zorg voor uw paard onze passie is. Onze dekens beloven niet alleen bescherming en comfort, maar verzekeren ook dat uw paard er op zijn best uitziet, ongeacht het seizoen.

Wat is een uitrijdeken?

Een uitrijdeken is een speciaal ontworpen deken die over de rug van een paard wordt gelegd tijdens het rijden, vooral in koudere weersomstandigheden of bij regen, om het dier warm en droog te houden. Deze dekens zijn zo gemaakt dat ze het paard niet hinderen in zijn bewegingen en bieden naast bescherming tegen het weer ook vaak bescherming tegen vliegen en andere insecten tijdens de warmere maanden.

Wat is het verschil tussen een uitrijdeken en een stapmolendeken?

Een uitrijdeken is ontworpen om uw paard warm en droog te houden tijdens het rijden, met specifieke opties zoals een waterdichte uitrijdeken voor regenachtige dagen en een vliegen uitrijdeken om insecten af te weren. Een stapmolendeken daarentegen, wordt gebruikt wanneer het paard in een stapmolen loopt, om het dier warm te houden zonder de bewegingsvrijheid te beperken.

Kan ik een waterdichte uitrijdeken gebruiken voor alle weersomstandigheden?

Ja, een waterdichte uitrijdeken is speciaal ontworpen om uw paard droog te houden onder verschillende weersomstandigheden, waardoor het een veelzijdige keuze is voor zowel regenachtige als koude, vochtige dagen.

Hoe weet ik welke maat deken mijn paard heeft?

Voor het kiezen van de juiste maat uitrijdeken of stapmolendeken is het belangrijk om de lengte van uw paard te meten van borst tot staart. Raadpleeg de maattabel van De Paardendrogist voor de meest nauwkeurige pasvorm, en houd rekening met de bouw van uw paard of pony.

Zijn er ook uitrijdekens beschikbaar voor pony's?

Ja, binnen ons assortiment hebben we ook uitrijdekens voor pony's. Deze zijn specifiek ontworpen om op kleinere dieren te passen, met alle voordelen van onze standaard uitrijdekens, inclusief waterdichte en vliegenwerende opties.