Meld je aan op onze nieuwsbrief ontvang 10% korting voor je eerst volgende bestelling!

 

Elektrolyten

1-18/26 artikelen

Pagina
Van hoog naar laag sorteren
 1. -20 %
  Paardendrogist Elektrolyten - 28005
  Paardendrogist Elektrolyten
  Vanaf € 14,72
  Selecteer een optie
 2. Neutradex - 26855
  Neutradex
  Vanaf € 154,95
  Selecteer een optie
 3. -5 %
  Audevard Vetidral 1L
  Audevard Vetidral
  Vanaf € 48,44
  Selecteer een optie
 4. -7 %
  Equivital Electrolyten - 26534
  Sectolin Electrolytes
  Vanaf € 13,39
  Selecteer een optie
 5. -20 %
  Horse Master Equilyte
  Horse Master Equilyte
  Vanaf € 28,88
  Selecteer een optie

1-18/26 artikelen

Pagina
Van hoog naar laag sorteren

Elektrolyten voor paarden

Voor jouw paard of pony wil je het beste, wij van Paardendrogist.nl begrijpen dat als geen ander. Daarom vind je bij ons een ruim assortiment aan supplementen met elektrolyten paard. De merken die je in onze webshop kunt vinden zijn onder andere De Paardendrogist, NAF, VitalStyle, Pavo, Equistro, Horse Master, TRM, Twydil en Sectolin. Met elektrolyten paard worden de vochtbalans in de cellen, de afvoer van afvalstoffen en de spierfunctie allemaal gereguleerd.

Je geeft je paard dus elektrolyten om een tekort aan belangrijke mineralen te voorkomen of om tekorten aan te vullen. Een tekort aan elektrolyten kan namelijk leiden tot prestatieverlies, krampen en hart- en verteringsproblemen. Door het toedienen van elektrolyten na sporten of zweten kunnen deze problemen worden tegen gegaan.

De beste elektrolyten supplementen voor paarden van Paardendrogist.nl

Een elektrolyten supplement die je gemakkelijk in onze webshop kunt bestellen is Paardendrogist Elektrolyten. Dit supplement bevat natrium, kalium, magnesium, chloride en calcium. Dit zijn allerlei belangrijke voedingsstoffen die tijdens het zweten verloren gaan. Met Paardendrogist Elektrolyten worden de tekorten makkelijk, snel en smakelijk aangevuld. Door de toevoeging van dextrose en glycine worden de elektrolyten nog beter en sneller opgenomen.

Naast de elektrolyten van ons eigen merk, hebben we ook een uitgebreid aanbod in elektrolyten van andere merken. Deze zijn verkrijgbaar in verschillende vormen, als poeder, brokje of in vloeibare vorm. Zo is er voor iedereen een geschikt product. Kijk bijvoorbeeld eens naar VITALstyle ElektrolytenMix, Pavo E’lyte of NAF Electro Lytes Liquid. 

 

Bij de productomschrijving van onze elektrolyten supplementen zijn de kenmerken van elk uniek product te lezen. Bij veel van onze producten kun je beoordelingen teruglezen van kopers die je voor gingen. Op deze manier krijg je een duidelijk beeld van het supplement en de ervaringen van andere gebruikers.

Kijk voor elektrolyten supplementen van top kwaliteit op Paardendrogist.nl

Je kunt in onze webshop gemakkelijk bestellen. Welk elektrolyten supplement je ook kiest, je ziet altijd duidelijk of we deze nog op voorraad hebben. Plaats je bij ons op werkdagen een bestelling voor 17:00, dan heb je deze de volgende dag in huis. De bestellingen op vrijdag, zaterdag en zondag heb je dinsdag in huis.

Heb je na het lezen van deze informatie over elektrolyten voor paarden nog vragen? Neem gerust contact met ons op. Je kunt ons bereiken via 050-409 69 96 of je kunt een app sturen naar 06-21959869.

Verder zijn we via mail te bereiken en zullen we altijd ons best doen om je zo snel mogelijk van een passend antwoord te voorzien. Wil je inspiratie opdoen, bekijk dan ook eens onze Facebookpagina.