Meld je aan op onze nieuwsbrief ontvang 10% korting voor je eerst volgende bestelling!

 

Phytonics Immu Boost Pro 50 ml

Gebruik:
0,5 ml per dag
| Gebruiksberekening
Aantal dagen:
100
Prijs:
€ 31,90 € 28,71
Levertijd:
Direct leverbaar
Phytonics
-10 %

Artikelomschrijving

Phytonics Immu Boost Pro is geschikt voor ieder paard dat wel wat extra's kan gebruiken. Het is een krachtige oppepper met name voor een gezonde weerstand en bij overprikkeling van het immuunsysteem. 

Gebruik

2 x daags 5 druppels

20 druppels = 1 ml 

Phytonics Immu Boost Pro werkt krachtiger dan Phytonics Immu Boost en kan daarom in een lagere dosering worden gegeven.

Indien het in de praktijk lastig is om dit product meerdere malen per dag toe te dienen, volstaat één keer per dag of één keer per twee dagen. Geef dan de maximale dosering van één dag. Ook dan is dit product effectief inzetbaar maar kan reactie iets langer uitblijven.

Bij verbetering kan overgegaan worden op een onderhoudsdosering. Dit is meestal de helft van de aangegeven dosering op de verpakking. Kijk bij het doseren van dit product goed naar de reactie van uw paard. In het begin kan een hogere dosering nodig zijn, dit product kan veilig in een dubbele dosering gegeven worden. Verlaag de dosering bij verbetering geleidelijk tot een zo laag mogelijke dosering.

Bij een aantal verdunningen en extracten kan bij de start van de behandeling een kortdurende verergering plaatsvinden. Dit betekent dat uw paard reageert op het product. Bij ernstige toename dosering halveren of tijdelijk stoppen en daarna weer rustig opbouwen.

Geef dit product met een plastic spuitje rechtstreeks in de mond, eventueel verdund met een beetje water. Bij voorkeur niet tegelijkertijd met een maaltijd omdat het product beter werkt als het wordt opgenomen door het schone mondslijmvlies. Indien uw paard het niet lekker vindt, kunnen de druppels op een klein stukje lekkers worden gegeven.

Let op!
Tijdens dracht en lactatie altijd in overleg met de behandelend dierenarts toepassen. 

Behandelingsduur
In een acute situatie is de duur van de behandeling relatief kort. Dit kan variëren van enkele dagen tot 3 weken. Ga bij verbetering nog enige dagen door met toediening van dit product. Bij langdurig ongemak is het effect meestal zichtbaar na 1 tot 3 weken.

Dit product kan blijvend worden gegeven. Het is raadzaam om na iedere 6 tot 8 weken een stopweek in te lassen. Zodoende kan na de stopweek de ‘prikkel’ opnieuw worden aangeboden. Hervat de behandeling direct indien daartoe aanleiding is.

Samenstelling

Extracten van Alsemkruid (artemisia absinthium), Bijvoet (artemisia vulgaris), Duizendblad (achillea millefolium), echte salie (salvia officinalis), Echte Tijm (thymus vulgaris), Gewone Smeerwortel (symphytum officinale), Goudsbloem (calendula officinalis), Hyssop (hyssopus officinalis), Oost-Indische kers (tropaeolum majus), Paardenbloem (Taraxacum) en Rode Zonnehoed (echinacea purpurea).
Alcohol 30%. 

Overzicht

Voor de weerstand en vitaliteit, vooral bij een overprikkeld immuunsysteem. Geschikt voor langdurig gebruik.

Eigenschappen

Eigenschappen
SKU 27605
Vorm Vloeibaar
Merk Phytonics
Kruiden & Ingrediënten Alcoholgehalte, Alsemkruid, Echinacea, Goudsbloem, Hyssop, Paardenbloem, Salie, Smeerwortel, Tijm
Meer info Pollen in de lucht, Weerstand, Zomer-perikelen
Gebruik Inwendig

Gebruiksberekening prijs per dag

Verpakking Prijs Aantal dagen Prijs per dag
Phytonics Immu Boost Pro 50 ml € 31,90 100 € 0,32

Meer informatie

 • Weerstand
 • Zomer-perikelen
 • Pollen in de lucht

Kruiden en Ingrediënten

 • Goudsbloem
 • Paardenbloem
 • Tijm
 • Echinacea
 • Salie
 • Smeerwortel
 • Alcoholgehalte
  Voor de bereiding van dit product zijn de ingredienten opgelost in alcohol.
 • Bioflavonoïden
 • Alsemkruid
  Alsemkruid (Artemisia absinthium) wordt gebruikt bij een tijdelijk verminderde eetlust en bij milde spijsverteringsstoornissen. Ondersteunt de darmfunctie als deze uit evenwicht is en draagt bij aan een normale darmpassage.
 • Hyssop
Anderen kochten ook