Meld je aan op onze nieuwsbrief ontvang 10% korting voor je eerst volgende bestelling!

 

Puur Pollen 50 ml

Gebruik:
1 ml per 3 weken
| Gebruiksberekening
Aantal dagen:
50
Prijs:
€ 19,90
Levertijd:
Direct leverbaar
Puur

Artikelomschrijving

Net als mensen kunnen ook paarden last hebben van pollen in de lucht. Puur Pollen bevat verdunningen van alle veel voorkomende gras- en plantensoorten. Geef pollen minder kans en zet Puur Pollen in bij de eerste tekenen van ronddwarrelend stuifmeel.

Gebruik

Tenzij de arts of therapeut anders voorschrijft:

De optimale dosering is in de eerste week 1 x daags:

Paard 15 – 20 druppels

20 druppels is circa 1 ml. (1 ml = 20 druppels)

Vervolgens 1 week om de dag een dosering, daarna afbouwen naar 1 x per 3 à 5 dagen een dosis gedurende het pollenseizoen.

Op het etiket staat gedurende de eerste drie weken 1 x per 5 dagen een dosis. Daarna 1 x per 3 weken een dosis tot het einde van het pollenseizoen. Beide adviesdoseringen zijn juist, kijk goed hoe het dier reageert en wat het nodig heeft.

Goed schudden voor gebruik.

Geef PUUR Pollen minimaal gedurende 1 pollenseizoen. Indien nodig 2 seizoenen.


Dit product kan rechtstreeks of met wat water met een plastic lepel of spuitje in de mond gegeven worden. Eventueel kan het op iets lekkers gedruppeld gegeven worden. Voor een optimaal resultaat dient dit product te worden opgenomen door het schone mondslijmvlies. Geef het daarom minstens een half uur voor of na het eten.

De effectiviteit van Puur Pollen kan worden vergroot door bij aanvang van toediening, een inwendige reiniging te doen met Drainage Compositum.

Let op!
Tijdens dracht en lactatie altijd in overleg met de behandelend dierenarts toepassen. Als er tijdens de behandeling geen verbetering optreedt of de klachten zich blijven herhalen, doet u er goed aan uw dierenarts te raadplegen.

Behandelingsduur
Geef Puur Pollen minimaal gedurende 1 pollenseizoen. Indien nodig 2 seizoenen.

Combinatie met andere producten
Dit product kan zonder bezwaar in combinatie met geneesmiddelen worden gebruikt. In een enkel geval kan in het begin van het innemen van de druppels een onschuldige en kortdurende verergering van de klachten voorkomen. Dit geeft aan dat het dier intensief op het middel reageert. Indien deze verergering hinderlijk is, dient u de geadviseerde dosis voor uw dier te halveren of een keer een dosis over te slaan. Mocht u een bijwerking menen te constateren, verzoeken wij u deze te melden bij uw dierenarts of –therapeut.

Bijwerkingen
Tot op heden zijn bijwerkingen van dit product niet bekend of gemeld. Bij een aantal verdunningen en extracten kan bij de start van de behandeling een kortdurende verergering plaatsvinden. Dit betekent dat het dier reageert op het product. Bij ernstige toename dosering halveren of tijdelijk stoppen en daarna weer rustig opbouwen.

Bewaaradvies

Dit product blijft lang houdbaar als het bewaard wordt op kamertemperatuur, droog en buiten de invloed van direct zonlicht. De uiterste gebruiksdatum staat vermeld op het etiket en op het doosje. Buiten bereik van kinderen houden.

Samenstelling

Verdunde extracten van grassen en stuifmeel van onder andere acacia, berk, beuk, bijvoet, doddegras, eik, Engels raaigras, es, ganzenvoet, gerst, guldenroede, haver, hazelaar, hop, iep, linde, maïs, madeliefje, olijfboom, paardenbloem, populier, rogge, tarwe, vlier, wilg, zachte haver en zwenkgras. Alcohol 20% v/v.

Overzicht

Druppels bij kriebel en rode ogen/niezen door stuifmeel. Geeft pollen minder kans.

Eigenschappen

Eigenschappen
SKU 27634
Vorm Vloeibaar
Merk Puur
Kruiden & Ingrediënten Alcoholgehalte, Berkenblad, Guldenroede, Haver, Hop, Madeliefje, Mais, Olijf, Paardenbloem, Tarwe, Toverhazelaar, Vlier, Wilg
Meer info Pollen in de lucht
Gebruik Inwendig

Gebruiksberekening prijs per dag

Verpakking Prijs Aantal dagen Prijs per dag
Puur Pollen 50 ml € 19,90 50 € 0,40

Meer informatie

 • Pollen in de lucht

Kruiden en Ingrediënten

 • Guldenroede
 • Paardenbloem
 • Hop
 • Mais
 • Tarwe
 • Olijf
 • Alcoholgehalte
  Voor de bereiding van dit product zijn de ingredienten opgelost in alcohol.
 • Bioflavonoïden
 • Vlier
 • Berkenblad
 • Haver
 • Madeliefje
 • Toverhazelaar
 • Wilg
Anderen kochten ook