Meld je aan op onze nieuwsbrief ontvang 10% korting voor je eerst volgende bestelling!

 

Puur Respirato/ Luchtwegen 100 ml

Gebruik:
1,5-3 ml per dag
| Gebruiksberekening
Aantal dagen:
66
Prijs:
€ 27,95
Levertijd:
Direct leverbaar
Puur

Artikelomschrijving

Gebruik

Tenzij de arts of therapeut anders voorschrijft 2-3 x daags:
Paard: 15-20 druppels

1 ml = 20 druppels

Goed schudden voor gebruik.

Dit product kan rechtstreeks of met wat water met een plastic lepel of spuitje in de mond gegeven worden. Eventueel kan het op iets lekkers gedruppeld gegeven worden. Voor een optimaal resultaat dient dit product te worden opgenomen door het schone mondslijmvlies. Geef het daarom minstens een half uur voor of na het eten.

Let op!
Tijdens dracht en lactatie altijd in overleg met de behandelend dierenarts toepassen. Als er tijdens de behandeling geen verbetering optreedt of de klachten zich blijven herhalen, doet u er goed aan uw dierenarts te raadplegen.

Combinatie met andere producten
Dit product kan zonder bezwaar in combinatie met geneesmiddelen worden gebruikt. In een enkel geval kan in het begin van het innemen van de druppels een onschuldige en kortdurende verergering van de klachten voorkomen. Dit geeft aan dat het dier intensief op het middel reageert. Indien deze verergering hinderlijk is, dient u de geadviseerde dosis voor uw dier te halveren of een keer een dosis over te slaan. Mocht u een bijwerking menen te constateren, verzoeken wij u deze te melden bij uw dierenarts of –therapeut.


Bijwerkingen
Tot op heden zijn bijwerkingen van dit product niet bekend of gemeld. Bij een aantal verdunningen en extracten kan bij de start van de behandeling een kortdurende verergering plaatsvinden. Dit betekent dat het dier reageert op het product. Bij ernstige toename dosering halveren of tijdelijk stoppen en daarna weer rustig opbouwen.

Bewaaradvies

Dit product blijft lang houdbaar als het bewaard wordt op kamertemperatuur, droog en buiten de invloed van direct zonlicht. De uiterste gebruiksdatum staat vermeld op het etiket en op het doosje. Buiten bereik van kinderen houden.

Samenstelling

Verdunde extracten van Echte tijm (Thymus vulgaris), Eucalyptusboom (Eucalyptus globulus), Rode zonnehoed (Echinacea purpurea), Ronde zonnedauw (Drosera rotundifolia) en Ui (Allium cepa). Alcohol 35% v/v.

Overzicht

Druppels voor een goede weerstand en een gezonde conditie van de slijmvliezen van de luchtwegen. Voorheen Puur Luchtwegen.

Eigenschappen

Eigenschappen
SKU 27635
Vorm Vloeibaar
Merk Puur
Kruiden & Ingrediënten Alcoholgehalte, Echinacea, Eucalyptus, Ronde zonnedauw, Tijm, Ui
Meer info Luchtwegen, Werking van kruiden
Gebruik Inwendig

Gebruiksberekening prijs per dag

Verpakking Prijs Aantal dagen Prijs per dag
Puur Respirato/ Luchtwegen 100 ml € 27,95 66 € 0,42

Meer informatie

 • Luchtwegen
 • Werking van kruiden

Kruiden en Ingrediënten

 • Tijm
 • Eucalyptus
 • Echinacea
 • Alcoholgehalte
  Voor de bereiding van dit product zijn de ingredienten opgelost in alcohol.
 • Bioflavonoïden
 • Ronde zonnedauw
 • Ui
Anderen kochten ook