Equine America Airways Solution 500ml

Gebruik:
| Gebruiksberekening
Aantal dagen:
Prijs:
€ 27,94
Levertijd:
Direct leverbaar
Equine America

Artikelomschrijving

Waarom kiezen voor Airways Solution van Equine America?

Equine America Airways Solution is een aanvullend diervoeder voor paarden. Het is ontwikkeld ter ondersteuning van een gezond ademhalingssysteem. Het is een krachtige mix van essentiële oliën, waaronder eucalyptus, menthol en pepermunt. Daarnaast bevat het verzachtende honing en appelciderazijn. Deze mix van oliën helpen de luchtwegen open te houden en zorgen zo voor een gezond ademhalingssysteem.

 

Paarden en pony's worden vaak blootgesteld aan omstandigheden die ademhalingsproblemen kunnen veroorzaken, zoals schimmel, stof en pollen. Of ze nu op stal staan of in de wei lopen, deze kleine deeltjes kunnen het gevoelige slijmvlies van de luchtwegen en longen irriteren. Door gerichte voedingsondersteuning kan de natuurlijke afweer het paard helpen zich tegen dergelijke omstandigheden te weren. 

 

Wat zijn de kenmerken van Equine America Airways Solution?

De etherische oliën in de Equine America Airways Solution zorgen voor een gezond ademhalingssysteem.

 

- Eucalyptus olie: Deze olie staat bekend om zijn vermogen om de luchtwegen vrij te maken van een opeenhoping van slijm dat wordt veroorzaakt door blootstelling aan schimmel, stof, pollen en andere kleine deeltjes.

- Pepermunt: Samen met het actieve ingrediënt Mentol wordt dit al eeuwenlang gebruikt om de luchtwegen te openen en helpen om het overtollige slijm te verwijderen. Veel van de natuurlijke verbindingen die worden aangetroffen in pepermuntolie, bieden ondersteuning aan de luchtwegen van het paard.

- Honing en appelciderazijn: Dit zorgt beide voor een effectieve ondersteuning bij luchtweginfecties en honing heeft daarnaast een verzachtende werking.

 

Equine America is BETA NOPS en UFAS verzekerd. Dit houdt in dat een volledige producttraceerbaarheid aanwezig is. De producten zijn geschikt voor paarden die deelnemen aan (FEI)wedstrijden.

 

Hoe moet ik Equine America Airways Solution toedienen?

Schud de fles goed vóór gebruik.

Dagelijkse inname: Een paard van 500 kg geef je 15ml per dag. Dit kun je makkelijk door het voer mengen of je spuit het rechtstreeks in de mond.

 

500 ML: 1 fles is voor een volwassen paard goed voor 33 dagen

 

Wat zit er in Equine America Airways Solution?

Samenstelling: Water, glycerine, honing, appelciderazijn, sorbitol, dextrose

 

Sensorische toevoegingen: 2b Eucalyptusolie 13.000mg, 2b Pepermuntolie 13.000mg, 2b02015 Menthol 7.000mg

 

Analytische componenten: Vochtgehalte 46.9%, Ruw eiwit <0.6%, Ruw vet 1.7%, Ruwe as 0.2%, Ruwe cellulose 0.1%, Natrium <1%, Totale suikers 10%

 

Ingrediënten per portie van 15ml:

Eucalyptus olie 195mg, pepermunt olie 195mg, appelciderazijn 1800mg, mentol 105mg, honing 2505mg

 

Overzicht

Equine America Airways Solution is een aanvullend diervoeder op basis van pepermunt, eucalyptus, honing, appelciderazijn en mentol wat helpt om de luchtwegen en ademhaling van het paard te ondersteunen.

Eigenschappen

Eigenschappen
SKU EA00001
Merk Equine America