Meld je aan op onze nieuwsbrief ontvang 10% korting voor je eerst volgende bestelling!

 

Puur Resistentia Paard/ Weerstand 300 g

Gebruik:
5-10 g per dag
| Gebruiksberekening
Aantal dagen:
60
Prijs:
€ 59,90 € 53,91
Levertijd:
Direct leverbaar
Puur
-10 %

Artikelomschrijving

Puur Resistentia/ Weerstand is geschikt om te geven bij (acute) situaties van weerstandsvermindering, vaccinatie, een slechte huid- en vachtconditie, dieren met overgewicht en bij stress (bijvoorbeeld op een nieuwe stal, bij langdurig transport of tijdens het wedstrijdseizoen).

Gebruik

Tenzij de arts of therapeut anders voorschrijft 1-2 x daags:
Paard:   1 maatschep
Pony:    3/4 maatschep

Één maatschep bevat ongeveer 5 gram.

Voor een optimale werking van Puur Resistentia/ Weerstand kunnen de kruiden door het voer worden geven. Bevochtig het poeder zodat het niet uit de voerbak geblazen wordt. In verband met acceptatie is het raadzaam de dosering langzaam op te voeren tot de aangegeven dosering. Indien het in de praktijk lastig is om dit product meerdere malen per dag toe te dienen, volstaat 1 keer per dag of 1 keer per 2 dagen. Geef dan de maximale dosering van één dag. Ook dan is dit product effectief inzetbaar maar kan reactie iets langer uitblijven.

Let op!
Gebruik tijdens de dracht of lactatieperiode wordt ontraden. Als er tijdens de behandeling geen verbetering optreedt of de klachten zich blijven herhalen, doet u er goed aan uw dierenarts te raadplegen

Combinatie met andere producten
Dit product kan zonder bezwaar worden ingezet in combinatie met andere natuurlijke gezondheidsproducten en reguliere geneesmiddelen.

Bijwerkingen
Tot op heden zijn bijwerkingen van dit product niet bekend of gemeld.

Behandelingsduur
In een acute situatie is de duur van de behandeling relatief kort. Dit kan variëren van enkele dagen tot 3 weken. Ga bij verbetering nog enige dagen door met toediening van dit product.

Bij langdurig ongemak is het effect meestal zichtbaar na 1 tot 3 weken. Bij verbetering kan overgegaan worden op een onderhoudsdosering. Dit is meestal de helft van de aangegeven dosering op de verpakking. Kijk bij het doseren van dit product goed naar de reactie van het dier. In het begin kan een hogere dosering nodig zijn, dit product kan veilig in een dubbele dosering gegeven worden. Verlaag de dosering geleidelijk tot een zo laag mogelijke dosering.

Dit product kan blijvend worden gegeven. Het is raadzaam om na iedere 6 tot 8 weken een stopweek in te lassen. Zodoende kan na de stopweek de ‘prikkel’ opnieuw worden aangeboden. Hervat de behandeling direct indien daartoe aanleiding is.

Bewaaradvies

Dit product blijft lang houdbaar als het bewaard wordt op kamertemperatuur, droog en buiten de invloed van direct zonlicht. De uiterste gebruiksdatum staat vermeld op het etiket. Buiten bereik van kinderen houden.

Samenstelling

Per 5 gram: Driekleurig viooltje (Viola tricolour), Fenegriek, Smalle weegbree, Hokjespeul, Lapacho (Pau d' arco) en Rode zonnehoed (Echinacea).

Nutritionele toevoegingsmiddelen, verbindingen van sporenelementen
191 mg Zink (als -L-Methionine).

Aminozuren
926 mg L-Lysine HCl.
 

 

Overzicht

Stimuleert het immuunsysteem, verhoogt de vitaliteit en versnelt het herstel na ziekte. Zorgt ook voor de bescherming van gezonde cellen en weefsels. Voorheen Puur Weerstand.

Eigenschappen

Eigenschappen
SKU 27648
Merk Puur
Kruiden & Ingrediënten Driekleurig viooltje, Echinacea, Foenegriek, Hokjespeul, L-Lysine, Smalle weegbree
Meer info Stress vermindert de weerstand, Weerstand
Gebruik Inwendig
Vitaminen & Mineralen Spoorelementen, Zink

Gebruiksberekening prijs per dag

Verpakking Prijs Aantal dagen Prijs per dag
Puur Resistentia Paard/ Weerstand 300 g € 59,90 60 € 1,00

Meer informatie

  • Weerstand

Kruiden en Ingrediënten

  • Driekleurig viooltje
  • L-Lysine
  • Foenegriek
  • Echinacea
  • Smalle weegbree
  • Hokjespeul

Vitamines en Mineralen

  • Zink
  • Spoorelementen