Let op: door de maatregelen die wij intern treffen tegen de verspreiding van het Covid 19 virus (Corona) kan het voorkomen dat jouw bestelling later geleverd wordt. Wij vertrouwen op jouw begrip.

De Paardendrogist maakt gebruik van cookies. Dit doen we om onze site persoonlijk en gebruiksvriendelijker te maken. Als je verder gaat accepteer je onze algemene voorwaarden en cookies.

Ja, ik ga akkoord

Wil je een betere weergave?
Draai je apparaat dan een kwartslag


Hengstigheid de baas

De Paardendrogist08 apr 2020

Interessant blog geschreven door Kelly van Phytonics:

Het is volop lente! De paarden staan weer lekker in het land, de eerste veulentjes zijn geboren en de merries worden weer hengstig. Lees in dit blog hoe je de hormonen van je merrie onder controle kan houden.


> Lees meer

Wat je moet weten over hoefbevangenheid

De Paardendrogist03 apr 2020

"Hoefbevangenheid, het is een nachtmerrie voor de paardeneigenaar. Als je het ooit mee hebt gemaakt, dan weet je precies wat ik bedoel." In deze blog vertelt Sandra van NML hoe je hoefbevangenheid kunt herkennen en wat je vervolgens moet doen. 


> Lees meer

Je paard in (oer)balans met onmisbare kruiden

De Paardendrogist21 mrt 2020

In de natuur hebben paarden een gevarieerd dieet en zijn ze constant op zoek naar allerlei soorten grassen en kruiden. Deze zorgen voor voldoende vitaminen, mineralen en fytonutriënten. 


> Lees meer

Gastblog Equine legcooler by JRS: Waarom benen koelen?

De Paardendrogist19 mrt 2020

Het koelen van de benen van je paard na inspanning is belangrijk. Ook wanneer een paard een blessure heeft of op een warme zomerdag is verkoeling prettig.


> Lees meer

Hoe je jouw paard en jezelf wapent tegen de eikenprocessierups

De Paardendrogist18 mrt 2020

Heb jij ook zo'n zin in het mooie weer? We denken er liever niet aan, maar de zomer brengt ook ongemakken met zich mee. Kriebels in de manen en staartaanzet en natuurlijk het relatieve nieuwe fenomeen; de eikenprocessierups. En ook de dennen processierups is met een opmars bezig. 


> Lees meer

  • 1/45
Persoonlijk advies Terug naar boven