De Paardendrogist maakt gebruik van cookies. Dit doen we om onze site persoonlijk en gebruiksvriendelijker te maken. Als je verder gaat accepteer je onze algemene voorwaarden en cookies.

Ja, ik ga akkoord

Wil je een betere weergave?
Draai je apparaat dan een kwartslag


Gastblog NML Health: Weerstand

De Paardendrogist17 okt 2019

We kunnen er niet omheen, het is herfst in Nederland! De dagen worden aanzienlijk korter en het is nat en winderig. Veel mensen hebben last van een ‘herfstdipje’, maar ook onze paarden kunnen hier last van hebben.


> Lees meer

Gebruikerservaring: Amazone Josan van den Broek over Silicium Horses

De Paardendrogist08 okt 2019

Amazone Josan van den Broek is een bekend gezicht in de paardensport. Met haar sportpaarden Iloy en Joydorijke sleept de talentvolle dressuuramazone menige prijzen in de wacht. Vol overtuiging won ze onlangs, met haar merrie Joydorijke, de kringkampioenschappen in de klasse L2. 


> Lees meer

Gastblog JRSport: Hoe blijft jouw paard ijzersterk aan het eind van het seizoen?

De Paardendrogist03 sep 2019

Jullie hebben een topseizoen achter de rug met al veel mooie wedstrijden die op het programma stonden. De laatste loodjes van het buitenseizoen gaan nu in. Misschien staan er nog een aantal eventingwedstrijden op het programma? 


> Lees meer

HOPE for Horses: Verbinding in actie!

Miranda Hoogenberg 19 aug 2019

Theoretisch is het maken van een verbinding samen met je paard een simpel iets, vooral wanneer de gemoederen 'gewoon' zijn. Het lijkt allemaal vanzelf te gaan.


> Lees meer

Gastblog Phytonics: Milt en miltenergie

De Paardendrogist12 aug 2019

Milt en miltenergie:
Paarden hebben, net als veel andere zoogdieren, een milt. De milt is een zacht en goed doorbloed orgaan en ligt in een stug bindweefselkapsel dat bij het paard dikker is dan bij andere zoogdieren. 


> Lees meer

  • 1/44
Persoonlijk advies Terug naar boven