De Paardendrogist maakt gebruik van cookies. Dit doen we om onze site persoonlijk en gebruiksvriendelijker te maken. Als je verder gaat accepteer je onze cookies.

Ja, ik ga akkoord

Wil je een betere weergave?
Draai je apparaat dan een kwartslag

Welkom op onze blog


5x het effect van magnesium

De Paardendrogist19 okt 2017

Magnesium is een belangrijke stof en is bij veel lichaamsprocessen betrokken. Ongeveer 0,05% van het gewicht bestaat uit magnesium, 60% is aanwezig in de botten en ongeveer 30% in de spieren. Zo’n kleine hoeveelheid in zo’n groot lichaam heeft belangrijke functies: Infographic ↓ 


> Lees meer

De Groene Os: Waarom CBD-olie goed is voor mens en dier

De Groene Os16 okt 2017

​CBD-olie is hot. Zowel voor mensen als paarden, honden en katten wordt er volop over gesproken en geschreven. Op sommige sites wordt het zelfs naar voren geschoven als wondermiddel bij kanker. 


> Lees meer

Halster Equ-All Nylon

De Paardendrogist16 okt 2017

​Van een afstand zie je op het eerste gezicht niets bijzonders aan de halsters van Equ-ALL. Gewoon een nylon halster met gespen en ruim verstelbaar. Maar toch is het halster bijzonder door een extra sluiting aan het kopstuk!


> Lees meer

Herfst: Do's en don'ts

De Paardendrogist04 okt 2017

Het is herfst! De bladeren vallen van de bomen en het weiland/de paddock is weer nat. Hoe kom je samen met je paard zo goed mogelijk de herfst door?


> Lees meer

HOPE for Horses: Tegemoet komen of Eisen stellen?

Miranda Hoogenberg 20 sep 2017

Wat haal ik me op mijn hals door te schrijven over het volgende ;).


> Lees meer

  • 1/27
Persoonlijk advies Terug naar boven