De Paardendrogist maakt gebruik van cookies. Dit doen we om onze site persoonlijk en gebruiksvriendelijker te maken. Als je verder gaat accepteer je onze algemene voorwaarden en cookies.

Ja, ik ga akkoord

Wil je een betere weergave?
Draai je apparaat dan een kwartslag


Rotstraal

De Paardendrogist15 jan 2019

​Rotstraal is een veel voorkomende bacteriële infectie van het straalhoorn die meestal ontstaat door een vieze, natte stalvloerbedekking, een slechte hoefverzorging of te weinig beweging. Ook te diep krabben met een hoevenkrabber kan tot rotstraal leiden.


> Lees meer

HOPE for Horses: Je krijgt het paard dat je verdient

Miranda Hoogenberg 31 dec 2018

“Je krijgt het paard dat je verdient!” is een gezegde wat ik meerdere malen om me heen heb horen zeggen. Leuk dan…. Sta je met je niet handelbare paard… net gekocht.. liefde op het eerste gezicht, maar wel zonder gebruiksaanwijzing wat best handig was geweest soms!


> Lees meer

Het nut van vitamine E

De Paardendrogist27 dec 2018

Heeft je paard regelmatig spierpijn, stijve spieren of een lang herstel nodig na een zware training? Dit kan komen door een tekort aan vitamine E. Ook fokmerries en jonge opgroeiende paarden hebben (een verhoogde) behoefte aan vitamine E.


> Lees meer

Equine Legcooler

De Paardendrogist14 dec 2018

De Equine Legcooler is een bijzonder effectief en handig koelsysteem. In deze blog leggen we je graag uit waarom koelen zo belangrijk is vertellen we je hoe de Equine Legcooler precies werkt.


> Lees meer

Ontspannen het nieuwe jaar in

De Paardendrogist14 dec 2018

Terwijl wij genieten van mooi vuurwerk en een toast op het nieuwe jaar, kan het maar zo zijn dat je paard staat te stressen in zijn stal. Hij heeft geen idee waar al dat geknal en gesis vandaan komt! 
 


> Lees meer

  • 1/41
Persoonlijk advies Terug naar boven