De Paardendrogist maakt gebruik van cookies. Dit doen we om onze site persoonlijk en gebruiksvriendelijker te maken. Als je verder gaat accepteer je onze algemene voorwaarden en cookies.

Ja, ik ga akkoord

Wil je een betere weergave?
Draai je apparaat dan een kwartslag


HOPE for Horses: Horse Minding

Miranda Hoogenberg 11 okt 2018

Van de vele manieren waarop we met paarden om (kunnen) gaan is via energie contact maken met je paard een ondergeschoven kindje! Het klinkt raar, het is niet duidelijk te beschrijven, het is niet “gewoon”! Toch is het een zeer mooie manier van omgaan met paarden.


> Lees meer

Zand in de darmen

De Paardendrogist04 sep 2018

​Heeft jouw paard wel eens last van dunne mest? Bij aanhoudende dunne mest, of diarree bij veulens of oude dieren is het goed om te overleggen met jouw dierenarts. Diarree kan ook een symptoom zijn van een andere aandoening en is niet altijd onschuldig!


> Lees meer

Peesblessures

De Paardendrogist03 aug 2018

​Iedere paardeneigenaar die te maken heeft gehad met een peesblessure bij zijn of haar paard weet hoe verschrikkelijk dit is.


> Lees meer

Gebitsproblemen bij paarden

De Paardendrogist20 jul 2018

Net zoals mensen kunnen paarden ook problemen met het gebit krijgen. Het gebit is voor het paard van groot belang. Zonder een goed gebit kan het paard namelijk niet eten en dit is voor een dier van levensbelang.


> Lees meer

Eczeemdeken Bucas Sweet-Itch Zebra

Bucas Dekens12 jul 2018

​Dé oplossing tegen zomereczeem!

Dit jaar zijn er extreem veel muggen, knutten en andere prikkende beestjes actief. Jaarlijks vliegen er vier á vijf generaties van de bloedzuigende beestjes het nest uit. 


> Lees meer

  • 1/40
Persoonlijk advies Terug naar boven