De Paardendrogist maakt gebruik van cookies. Dit doen we om onze site persoonlijk en gebruiksvriendelijker te maken. Als je verder gaat accepteer je onze cookies.

Ja, ik ga akkoord

Wil je een betere weergave?
Draai je apparaat dan een kwartslag

Welkom op onze blog


Paardenfotografie

Amanda Melchior17 aug 2017

Niet alleen een mooi Scrabble woord, maar tegenwoordig een echt begrip in de paardenwereld. Het krijgen -en zelf maken- van mooie foto's van onze geliefde edele viervoeters is natuurlijk hartstikke leuk! 


> Lees meer

HOPE for Horses: Van veulen naar rijpaard, zelf doen? Of laten doen?

Miranda Hoogenberg 04 aug 2017

Ieder paard krijgt er mee te maken; ingereden worden! Het ene paard wordt zo goed als zadelmak geboren, het andere paard moet van ver komen. Dat heeft vooral met karakter te maken. 


> Lees meer

De weg naar het WK

Charlotte White28 jul 2017

Mijn naam is Charlotte White, ik ben een 21 jarige IJslandse paardenamazone en ik woon in Rijs (Friesland). Samen met mijn IJslander Elja vom Waldhof, een 14 jarige Duits gefokte 5-ganger merrie met een goede telgang, ga ik naar het Wereldkampioenschap voor IJslandse 


> Lees meer

Help? Mijn paard en ik gaan op vakantie!

De Paardendrogist25 jul 2017

Onlangs is onze collega Marjolijn voor het eerst samen met haar paard Floxely een paar dagen op vakantie geweest. Maar hoe bereid je dit voor zodat het voor jou en jouw paard zo min mogelijk stress oplevert?


> Lees meer

Eindelijk vakantie! Maar mijn paard dan?

De Paardendrogist21 jul 2017

Uiteraard snappen wij het dat je lekker op vakantie gaat en dat het paard dan helaas niet altijd mee kan. Maar je wilt natuurlijk wel dat jouw paard goed verzorgd achterblijft. Heb jij geregeld dat jouw paard uitstekend verzorgd wordt tijdens jouw afwezigheid? 


> Lees meer

  • 1/25
Persoonlijk advies Terug naar boven