De Paardendrogist maakt gebruik van cookies. Dit doen we om onze site persoonlijk en gebruiksvriendelijker te maken. Als je verder gaat accepteer je onze cookies.

Ja, ik ga akkoord

Wil je een betere weergave?
Draai je apparaat dan een kwartslag

Welkom op onze blog


Paardendrogist Anti-Parasiet

De Paardendrogist19 feb 2018

Blegh, beestjes die door de vacht van je paard of pony lopen. De sokken van je paard vol mijten en zomers allemaal teken. What to do? Gelukkig is er nu een niet chemisch middel: Paardendrogist Anti-Parasiet!


> Lees meer

HOPE for Horses: Balans-eren

Miranda Hoogenberg 16 feb 2018

​Het mooiste van het werken/omgaan met paarden is dat je als mens kunt groeien. Het omgaan met een vluchtdier, wat al zo lang samenwerkt met de mens, maakt je eigen instincten scherp. Het leert je op je eigen gevoel te vertrouwen! 


> Lees meer

Slokdarmverstopping

De Paardendrogist09 feb 2018

Een erg nare en pijnlijke aandoening voor het paard. Een slokdarmverstopping is een ophoping van voedsel in de slokdarm. Meestal is de hulp van een dierenarts nodig om de verstopping weg te krijgen.


> Lees meer

Peesblessures: beter voorkomen dan genezen

De Paardendrogist08 feb 2018

Maar helaas is een blessure niet altijd te voorkomen. Pezen zijn kwetsbaar en het herstel duurt vaak lang. Het koelen van pezen na zware arbeid kan helpen blijvende beschadigingen te voorkomen van de pezen. Maar wat kan je nog meer doen?


> Lees meer

Een weg door het paard: Mond en slokdarm

De Paardendrogist08 feb 2018

Voor de meeste paarden is eten prioriteit nummer 1. Deze doen alles om hun buik rond te eten en kunnen zich geen betere dagbesteding voorstellen.


> Lees meer

  • 1/33
Persoonlijk advies Terug naar boven