De Paardendrogist maakt gebruik van cookies. Dit doen we om onze site persoonlijk en gebruiksvriendelijker te maken. Als je verder gaat accepteer je onze algemene voorwaarden en cookies.

Ja, ik ga akkoord

Wil je een betere weergave?
Draai je apparaat dan een kwartslag


HOPE for Horses: Verbinding in actie!

Miranda Hoogenberg 19 aug 2019

Theoretisch is het maken van een verbinding samen met je paard een simpel iets, vooral wanneer de gemoederen 'gewoon' zijn. Het lijkt allemaal vanzelf te gaan.


> Lees meer

Gastblog Phytonics: Milt en miltenergie

De Paardendrogist12 aug 2019

Milt en miltenergie:
Paarden hebben, net als veel andere zoogdieren, een milt. De milt is een zacht en goed doorbloed orgaan en ligt in een stug bindweefselkapsel dat bij het paard dikker is dan bij andere zoogdieren. 


> Lees meer

Gastblog Vetericyn: Eerste hulp bij zomereczeem

De Paardendrogist01 aug 2019

Zomereczeem: nooit leuk, nooit gelegen, maar helaas ook niet te voorkomen. Een hopeloze kwaal die zich bijna niet laat behandelen. Wat te doen als je paard veel hinder ervaart van deze allergie? Lees het in dit blog.


> Lees meer

Klambu verder uitgelicht

De Paardendrogist16 jul 2019

​Jouw paard in de zomer;  fun of drama…

Voor veel paardeneigenaren betekent de zomer periode niet alleen plezier maar ook zorgen; veel paarden schuren hun staart en manen zodanig dat een weelderige bos in korte tijd verandert in plukjes afgebroken haar.

 


> Lees meer

Waarom elektrolyten bijgeven?

De Paardendrogist25 jun 2019

In het voorjaar en zomer kan de temperatuur flink oplopen. Bij warm weer zweet je paard gemakkelijker en verliest hij daardoor belangrijke voedingsstoffen. Door het voeren van elektrolyten kan je voorkomen dat jouw paard deze belangrijke voedingsstoffen tekort komt! 


> Lees meer

  • 1/43
Persoonlijk advies Terug naar boven