De Paardendrogist maakt gebruik van cookies. Dit doen we om onze site persoonlijk en gebruiksvriendelijker te maken. Als je verder gaat accepteer je onze algemene voorwaarden en cookies.

Ja, ik ga akkoord

Wil je een betere weergave?
Draai je apparaat dan een kwartslag


Dazen

De Paardendrogist13 jun 2018

Dazen/blinde vliegen (niet te verwarren met horzels) zijn bloedzuigende insecten. Er zijn wereldwijd wel 8000 soorten, maar in Nederland hebben we er ongeveer 38. Daarvan is de regendaas de bekendste. 


> Lees meer

Hengstigheid de baas

De Paardendrogist25 mei 2018

Interessant blog geschreven door Kelly van Phytonics:

Het is volop lente! Bomen, planten en struiken zijn aan het uitlopen en alle dieren gaan weer lekker in het zonnetje naar buiten. De eerste veulentjes zijn geboren en de merries worden weer hengstig.
 


> Lees meer

Slaapgewoontes

De Paardendrogist18 mei 2018

Er zijn veel mythen over het slapen bij paarden. Echter zijn veel van deze mythen niet waar. Daarom geven we je graag wat meer duidelijkheid.


> Lees meer

Spijsvertering

De Paardendrogist11 mei 2018

​Een goede spijsvertering is de basis voor een gezond paard. In de darmen ligt de oorzaak van het grootste gedeelte van de lichamelijke klachten en ziekten van het paard. 


> Lees meer

Voorjaarsschoonmaak

De Paardendrogist23 apr 2018

​Het voorjaar is inmiddels al even begonnen! De paarden zijn weer naar buiten en de temperaturen beginnen al te stijgen. Tijd voor een grondige voorjaarsschoonmaak! Maar waarom is deze grote schoonmaak nou zo belangrijk?


> Lees meer

  • 1/38
Persoonlijk advies Terug naar boven