De Paardendrogist maakt gebruik van cookies. Dit doen we om onze site persoonlijk en gebruiksvriendelijker te maken. Als je verder gaat accepteer je onze algemene voorwaarden en cookies.

Ja, ik ga akkoord

Wil je een betere weergave?
Draai je apparaat dan een kwartslag


Peesblessures

De Paardendrogist03 aug 2018

​Iedere paardeneigenaar die te maken heeft gehad met een peesblessure bij zijn of haar paard weet hoe verschrikkelijk dit is.


> Lees meer

Gebitsproblemen bij paarden

De Paardendrogist20 jul 2018

Net zoals mensen kunnen paarden ook problemen met het gebit krijgen. Het gebit is voor het paard van groot belang. Zonder een goed gebit kan het paard namelijk niet eten en dit is voor een dier van levensbelang.


> Lees meer

Eczeemdeken Bucas Sweet-Itch Zebra

Bucas Dekens12 jul 2018

​Dé oplossing tegen zomereczeem!

Dit jaar zijn er extreem veel muggen, knutten en andere prikkende beestjes actief. Jaarlijks vliegen er vier á vijf generaties van de bloedzuigende beestjes het nest uit. 


> Lees meer

Wat je moet weten over PPID (cushing)

De Paardendrogist10 jul 2018

De meeste mensen hebben er weleens van gehoord, PPID oftewel cushing bij paarden. Wat dit nou precies is en waar het door veroorzaakt wordt legt Kelly van Phytonics uit in deze gastblog:
 


> Lees meer

HOPE for Horses: Van die momenten....

Miranda Hoogenberg 03 jul 2018

We kennen ze waarschijnlijk allemaal wel, van die momenten waarop je iets bijzonders met je paard meemaakt. Dat ene moment tijdens de training waarop ineens echt alles klopt! Of dat je voelt dat je één bent met je paard! 


> Lees meer

  • 1/40
Persoonlijk advies Terug naar boven