De Paardendrogist maakt gebruik van cookies. Dit doen we om onze site persoonlijk en gebruiksvriendelijker te maken. Als je verder gaat accepteer je onze algemene voorwaarden en cookies.

Ja, ik ga akkoord

Wil je een betere weergave?
Draai je apparaat dan een kwartslag


Ontspannen het nieuwe jaar in

De Paardendrogist14 dec 2018

Terwijl wij genieten van mooi vuurwerk en een toast op het nieuwe jaar, kan het maar zo zijn dat je paard staat te stressen in zijn stal. Hij heeft geen idee waar al dat geknal en gesis vandaan komt! 
 


> Lees meer

Ongerust over suiker

De Paardendrogist07 dec 2018

Er zijn vaak veel misvattingen over suiker, zowel in ons dieet als in dat van onze paarden, maar het is essentieel voor het leven voor ons allemaal en iets waarvoor we de tijd moeten nemen om het volledig te begrijpen.


> Lees meer

Een paardvriendelijk Oud & Nieuw

De Paardendrogist07 dec 2018

Vuurwerk kan voor veel stress en angst zorgen bij paarden. Het verschilt per paard hoe op vuurwerk gereageerd wordt. De een staat relaxed in zijn stal terwijl de andere flink gestrest is. Hoe laat jij je paard zo comfortabel mogelijk Oudejaarsavond beleven? 


> Lees meer

Passieve Fysio

Tamara Dorresteijn22 nov 2018

"Daar waar het paard de meeste tijd doorbrengt valt de meeste winst te behalen." (Jessica Krul)

Een briljante tekst en zo van toepassing op de passieve fysio.In deze blog neem ik jullie mee wat het is, waar het vandaan komt en hoe je het in de praktijk kan toepassen.


> Lees meer

Give me Moor Balans

De Paardendrogist09 nov 2018

Paardendrogist Moor Balans is een nieuw supplement in ons assortiment. Het is een 100% natuurlijk product dat o.a. helpt het immuunsysteem te ondersteunen en het lichaam te reinigen. Moor Balans is voor heel veel paarden in te zetten en dat maakt het een speciaal product.


> Lees meer

  • 1/41
Persoonlijk advies Terug naar boven