Vanaf 5 juli is achteraf betalen of via een automatische incasso niet meer mogelijk. Bestellingen kunnen uitsluitend worden betaald via IDeal, Sepa bankoverschrijving of Bancontact (België).

Paardendrogist Anti Parasiet 500 ml

Gebruik:
| Gebruiksberekening
Aantal dagen:
Prijs:
€ 15,95
Levertijd:
Direct leverbaar
Paardendrogist

Artikelomschrijving

Paardendrogist Anti Parasiet Spray is een innovatief verzorgingsproduct met fysieke werking op parasieten bij paarden en pony’s (vanaf 12 weken oud).

De spray bevat geen (chemische) insecticiden en ondersteunt een gezonde vacht en huid. Het duo-complex van verzorgende Aloë Vera en dimethicon immobiliseert teken, vlooien en andere parasieten zoals muggen, mijten en luizen op puur fysieke wijze. Paardendrogist Anti Parasiet Spray brengt een plakkend (siliconen) laagje aan om de parasieten. Hierdoor kunnen ze niet meer bewegen en vallen de parasieten uit de vacht of kunnen eenvoudig weggeborsteld worden. Daarnaast heeft de spray een verzorgende werking op de vacht gedurende 8-10 dagen. De werkzame stof, dimethicon, heeft effect op alle levensstadia van een parasiet.

Gebruik

Paardendrogist Anti Parasiet kan bij een acute besmetting van parasieten worden ingezet, maar ook preventief worden gebruikt.
Spuit dit product tegen de haarrichting in (vanaf circa 10 cm afstand). 

Bij preventief gebruik
Inspuiten tot de vacht licht vochtig is en daarna verdelen met een harde borstel en laten drogen. Let goed op een secure behandeling van de manen en de staart. 

Bij besmetting
Inspuiten tot de vacht licht vochtig is, verdelen met een harde borstel en laten drogen. Let goed op een secure behandeling van de manen en de staart. Hierna grondig uitspoelen en vacht laten drogen. Hierna behandeling herhalen zonder uit te spoelen.


Let op!

  • Voor gebruik goed schudden. 
  • Dit product bevat siliconen, hierdoor kan de vacht glad worden waardoor eventueel tuig kan gaan schuiven
  • Vermijd contact met ogen, oren, neus en mond
  • In geval van contact met ogen, direct uitspoelen met water
  • Niet gebruiken op een beschadigde huid, tijdens dracht of lactatie

Samenstelling

Aloë Vera, Dimethicon (siliconen), Parfum 

Overzicht

Spray voor het immobiliseren van o.a. mijten, luizen en teken bij paarden (zonder insecticiden).

Eigenschappen

Eigenschappen
SKU 15226
Vorm Spray
Merk Paardendrogist
Gebruik Uitwendig
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Paardendrogist Anti Parasiet 500 ml
Uw waardering