Meld je aan op onze nieuwsbrief ontvang 10% korting voor je eerst volgende bestelling!

 

Puur Tranquil Hond 75 g

Gebruik:
2-3 g p/d
| Gebruiksberekening
Aantal dagen:
50
Prijs:
€ 18,90
Levertijd:
Direct leverbaar
Puur

Artikelomschrijving

Puur Tranquil is een geschikte aanvulling bij stressvolle situaties zoals langdurig transport of een vliegreis, rondom oud en nieuw, bij hondenshows, bij verhuizing of verlies van een huisgenoot of maatje. Daarnaast is Puur Tranquil een geschikt supplement voor honden en katten die (langdurig) op rust moeten.

Gebruik

Tenzij de arts of therapeut anders voorschrijft 1-2 x daags:

Hond > 25 kg: 3 gram
Hond 10-25 kg: 2 gram
Hond < 10 kg en kat: 1 gram

Een theelepel bevat 3 gram. Één maatschep bevat ongeveer 1 gram.

Vanuit de leverancier is besloten geen maatschepje meer te leveren bij dit product. Mocht je nog in het bezit zijn van een maatschepje van dit product, dan bevat 1 maatschep 1 gram. Uit milieu overweging heeft de leverancier deze keuze gemaakt.

Voor een optimale werking van Puur Tranquil kunnen de kruiden door het voer worden gegeven. In verband met acceptatie is het raadzaam de dosering langzaam op te bouwen tot de aangegeven dosering. Ieder dier reageert verschillend op de genoemde dosering. Bij uitblijven van voldoende resultaat mag de dosering worden verhoogd tot maximaal 3 x de aangegeven dosering. Bouw hierna de dosering weer af naar de normale dagdosering.

Indien het in de praktijk lastig is om dit product meerdere malen per dag toe te dienen, volstaat één keer per dag of één keer per twee dagen. Geef dan de maximale dosering van één dag. Ook dan is dit product effectief inzetbaar maar kan reactie iets langer uitblijven.

Let op!
Tijdens dracht en lactatie altijd in overleg met de behandelend dierenarts toepassen. Als er tijdens de behandeling geen verbetering optreedt of de klachten zich blijven herhalen, doet u er goed aan uw dierenarts te raadplegen.

Combinatie met andere producten
Dit product kan zonder bezwaar in combinatie met geneesmiddelen worden gebruikt. In een enkel geval kan in het begin van het innemen van de druppels een onschuldige en kortdurende verergering van de klachten voorkomen. Dit geeft aan dat het dier intensief op het middel reageert. Indien deze verergering hinderlijk is, dient u de geadviseerde dosis voor uw dier te halveren of een keer een dosis over te slaan. Mocht u een bijwerking menen te constateren, verzoeken wij u deze te melden bij uw dierenarts of –therapeut.

Bijwerkingen
Tot op heden zijn bijwerkingen van dit product niet bekend of gemeld. Bij een aantal verdunningen en extracten kan bij de start van de behandeling een kortdurende verergering plaatsvinden. Dit betekent dat het dier reageert op het product. Bij ernstige toename dosering halveren of tijdelijk stoppen en daarna weer rustig opbouwen.

Bewaaradvies

Dit product blijft lang houdbaar als het bewaard wordt op kamertemperatuur, droog en buiten de invloed van direct zonlicht. De uiterste gebruiksdatum staat vermeld op het etiket en op het doosje. Buiten bereik van kinderen houden.

Samenstelling

Per 1 gram
Dong Quai, Hop (Humulus lupulus), Japanse notenboom (Ginkgo biloba), Meidoorn (Crataegus oxyacantha), Sint-Janskruid (Hypericum perforatum), 90,1 mg L-Tryptofaan, 90,1 mg Vitamine B3 (nicotinamide), 73,0 mg Magnesium (als -citraat), 37,4 mg Vitamine B6 (als pyridoxine HCl) 28,5 mg Zink (als -L-methionine) en 9,12 mg Inositol. Een verdunning van Natrium phosphoricum.

Overzicht

Voor ontspanning en rust gedurende een langere periode.

Eigenschappen

Eigenschappen
SKU 26614
Verpakking Pot
Vorm Poeder
Inhoud 75 g
Merk Puur
Kruiden & Ingrediënten Dong Quai, Ginkgo biloba, Hop, Inositol, Magnesium, Meidoorn, Natrium, Sint Janskruid, Tryptofaan
Meer info Stress, Vuurwerkangst
Vitaminen & Mineralen Anti-oxidanten, B-vitaminen, Spoorelementen, Vitamine B3, Vitamine B6, Zink

Gebruiksberekening prijs per dag

Verpakking Prijs Aantal dagen Prijs per dag
Puur Tranquil Hond 75 g € 18,90 50 € 0,38

Meer informatie

 • Stress

Kruiden en Ingrediënten

 • Magnesium
 • Natrium
 • Meidoorn
 • Inositol
 • Hop
 • Ginkgo biloba
 • Tryptofaan
 • Sint Janskruid
 • Dong Quai

Vitamines en Mineralen

 • Anti-oxidanten
 • B-vitaminen
 • Vitamine B6
  Vitamine B6 (=Pyridoxine HCI) maakt onderdeel uit van het vitamine B-complex.
 • Zink
 • Vitamine B3
 • Spoorelementen