Meld je aan op onze nieuwsbrief ontvang 10% korting voor je eerst volgende bestelling!

 

Back on Track Nekbeschermer Klittenband

Gebruik:
| Gebruiksberekening
Aantal dagen:
Prijs:
€ 33,75
Levertijd:
Direct leverbaar
Back on Track Paard

Artikelomschrijving

Specificaties:
  • Met ideale Welltex werking
  • Gemaakt van polyester
  • Ideaal voor paarden met gespannen nekspieren
  • Eenvoudig te bevestigen aan het kopstuk
  • De nekspieren worden opgewarmd
  • Zorgt voor meer ontspanning in de nekspieren
  • Lengte 35 cm
  • Machine wasbaar op maximaal 40 graden
Back on Track: De voering van Back on Track producten is gemaakt van Welltex, dit is polypropyleen met ingesmolten keramiek. Tijdens de productie van polypropyleen weefsel worden de keramische deeltjes in het weefsel gesmolten. Deze stof is een samenwerking tussen oude Chinese ervaringen en moderne wetenschappelijke textiel technologie. Een belangrijke eigenschap van de keramische deeltjes is dat deze, wanneer ze worden verwarmd door lichaamswarmte, deze warmte terugkaatst naar het lichaam.
 De warmte die op deze manier wordt weerkaatst is een langgolvige warmtestraling, te vergelijken met langgolvige infraroodstraling. Het is duidelijk bewezen dat langgolvige infrarode warmtestraling de bloedcirculatie verhoogt. Een verhoogde bloedcirculatie in de weefsels lost spanningen in de spieren op en draagt bij aan een verhoogd prestatievermogen. 
Back on Track producten zijn zeer geschikt voor paarden met gevoelige spieren, gewrichtsklachten, paarden die last hebben van stijfheid en bij blessures. Gebruiksaanwijzing: Wanneer het paard voor het eerst een Back on Track product gaat dragen is het belangrijk dat het product de eerste dagen opbouwend gebruikt. Laat het paard het product de eerste 2-3 dagen maximaal 4 uur dragen, het lichaam krijgt op die manier de kans te wennen aan het effect wat dit materiaal geeft.  
 
Let op!
Gebruik Back on Track producten niet gelijktijdig met een uitwendig massagemiddel omdat dit het effect versterkt. Gebruik de producten alleen volgens de gebruiksaanwijzingen en raadpleeg een dierenarts als de problemen blijven. Back on Track raadt het gebruik van hun producten af tijdens de dracht. Onze ervaring: Back on Track producten geven het ultieme wellness gevoel. Niet alleen voor paarden, maar ook voor mensen. Wij zijn groot fan van de werking van de producten. Stalbenen en blessures hebben echt baat bij de producten en paarden zijn meer ontspannen door het gebruik van Back on Track.
 


 

Overzicht

De Back on Track Nekbeschermer Klittenband is dé oplossing voor paarden die last hebben van gespannen spieren in de nek. Eenvoudig aan het kopstuk te bevestigen met klittenband. Maat paard. Lengte: 35 cm.

Eigenschappen

Eigenschappen
SKU 27460
Merk Back on Track Paard
Kenmerken Welltex

Eigenschappen

  • Welltex
Anderen kochten ook