Meld je aan op onze nieuwsbrief ontvang 10% korting voor je eerst volgende bestelling!

 

Puur ENOS 100 ml

Gebruik:
1-3 ml per dag
| Gebruiksberekening
Aantal dagen:
100
Prijs:
€ 27,95
Levertijd:
Direct leverbaar
Puur

Artikelomschrijving

Druppels ter ondersteuning van soepele beweging en verlichting. Ondersteunt de gewrichten en is ook zeer goed voor jonge (slungelige) paarden in de groei. Kan worden ingezet bij botwoekeringen.

Gebruik

Tenzij de arts of therapeut anders voorschrijft 1-2 x daags:

Paard: 20-30 druppels
1 ml = 20 druppels

Het product kan rechtstreeks of met wat water met een plastic lepel of spuitje in de mond gegeven worden. Eventueel kan het op iets lekkers gedruppeld worden. Voor een optimaal resultaat dient Puur Os/ Bot te worden opgenomen door het schone mondslijmvlies. Geef het daarom minstens een half uur voor of na het eten.

Let op! 
Tijdens dracht en lactatie altijd in overleg met de behandelend dierenarts toepassen. Als er tijdens de behandeling geen verbetering optreedt of de klachten zich blijven herhalen, doet u er goed aan uw dierenarts te raadplegen

Combinatie met andere producten
Dit product kan zonder bezwaar in combinatie met geneesmiddelen worden gebruikt. In een enkel geval kan in het begin van het innemen van de druppels een onschuldige en kortdurende verergering van de klachten voorkomen. Dit geeft aan dat het dier intensief op het middel reageert. Indien deze verergering hinderlijk is, dien je de geadviseerde dosis te halveren of een keer een dosis over te slaan. Bij eventuele bijwerkingen altijd de dierenarts of therapeut raadplegen.

Behandelingsduur
In een acute situatie is de duur van de behandeling relatief kort. Dit kan variëren van enkele dagen tot 3 weken. Ga bij verbetering nog enige dagen door met toediening van dit product.

Bij langdurig ongemak is het effect meestal zichtbaar na 1 tot 3 weken. Bij verbetering kan overgegaan worden op een onderhoudsdosering. Dit is meestal de helft van de aangegeven dosering op de verpakking. Kijk bij het doseren van dit product goed naar de reactie van het dier. In het begin kan een hogere dosering nodig zijn, dit product kan veilig in een dubbele dosering gegeven worden. Verlaag de dosering geleidelijk tot een zo laag mogelijke dosering.

Dit product kan blijvend worden gegeven. Het is raadzaam om na iedere 6 tot 8 weken een stopweek in te lassen. Zodoende kan na de stopweek de ‘prikkel’ opnieuw worden aangeboden. Hervat de behandeling direct indien daartoe aanleiding is.

Samenstelling

Verdunde extracten van Den (Pinus), Echte tijm (Thymus vulgaris), Gewone smeerwortel (Symphytum officinale), Heermoes (Equisetum arvense), Maretak (Viscum album) en Wierookboom (Boswellia serata). Alcohol 20%.

Overzicht

Druppels ter ondersteuning van de botten en de gewrichten.

Eigenschappen

Eigenschappen
SKU 27620
Vorm Vloeibaar
Merk Puur
Kruiden & Ingrediënten Alcoholgehalte, Boswellia, Den, Heermoes, Maretak, Smeerwortel, Tijm
Meer info Gewrichten
Gebruik Inwendig

Gebruiksberekening prijs per dag

Verpakking Prijs Aantal dagen Prijs per dag
Puur ENOS 100 ml € 27,95 100 € 0,28

Meer informatie

 • Gewrichten

Kruiden en Ingrediënten

 • Heermoes
 • Boswellia
 • Tijm
 • Den
 • Smeerwortel
 • Alcoholgehalte
  Voor de bereiding van dit product zijn de ingredienten opgelost in alcohol.
 • Bioflavonoïden
 • Maretak
Anderen kochten ook