Meld je aan op onze nieuwsbrief ontvang 10% korting voor je eerst volgende bestelling!

 

Horse Master Arnica Leg Gel 500 g

Gebruik:
| Gebruiksberekening
Aantal dagen:
Prijs:
€ 24,95 € 22,46
Levertijd:
Direct leverbaar
Horse Master
-10 %

Artikelomschrijving

Waarom kiezen voor Arnica Leg Gel van Horse Master?

Arnica is een plant die traditioneel wordt gebruikt voor de behandeling van lokale ontstekingen, trauma's of infecties. Rijk aan ontstekingsremmende en pijnstillende eigenschappen, wordt arnica vaak uitwendig gebruikt door atleten. 

Arnica Leg Gel bevat extracten van arnica en aloë vera die bekend staan om hun gunstige effecten op kneuzingen en de huid. Arnica Leg Gel van Horse Master is een gel om aan te brengen op gewrichten en pezen van sportpaarden bij trainingen of wedstrijden. Het kan voor of na het rijden worden gebruikt. 

Hoe moet ik Arnica Leg Gel toedienen?

Breng de gel voorzichtig aan op de pezen van je paard. Breng Arnica Leg Gel niet aan onder een bandage of door krachtig in te wrijven. Arnica Leg Gel kan worden verdund met warm water om gespannen spieren te laten ontspannen. 

Wat zit er in Arnica Leg Gel? 

Gezuiverd water, isopropylalcohol, glycerol, arnica-extract, aloë vera-extract, polysorbaat, triethanolamine, fenoxyethanol, carbomeer, chloorcresol.

 

 

 

Overzicht

Arnica Leg Gel van Horse master is een fijne gel voor het verzorgen van de gewrichten en pezen bij sportpaarden voor of na trainingen en wedstrijden. 

 

 

Eigenschappen

Eigenschappen
SKU 29586
Merk Horse Master