Meld je aan op onze nieuwsbrief ontvang 10% korting voor je eerst volgende bestelling!

 

PUUR Osteo 50 ml

Gebruik:
1-3 ml per dag
| Gebruiksberekening
Aantal dagen:
50
Prijs:
€ 19,90
Levertijd:
Direct leverbaar
Puur

Artikelomschrijving

Gebruik

Tenzij de arts of therapeut anders voorschrijft 1-3 x daags:
Paard: 20-30 druppels

1 ml = 20 druppels

Indien het in de praktijk lastig is om dit product meerdere malen per dag toe te dienen, volstaat één keer per dag of één keer per twee dagen. Geef dan de maximale dosering van één dag. Ook dan is dit product effectief inzetbaar maar kan reactie iets langer uitblijven.

Dit product kan rechtstreeks of met wat water met een plastic lepel of spuitje in de mond gegeven worden. Eventueel kan het op iets lekkers gedruppeld gegeven worden. Voor een optimaal resultaat dient dit product te worden opgenomen door het schone mondslijmvlies. Geef het daarom minstens een half uur voor of na het eten.

Let op!
Gebruik tijdens de dracht uitsluitend in overleg met de dierenarts.

Door het gebruik van kruiden kan het product uiterlijk veranderen. Er is overgegaan tot het gebruik van een beter opneembare Kurkuma. Hierdoor is de Puur Osteo geler van kleur, kan het er troebel uitzien en kan het meer geur verspreiden.

 

Behandelingsduur
In een acute situatie is de duur van de behandeling relatief kort. Dit kan variëren van enkele dagen tot 3 weken. Ga bij verbetering nog enige dagen door met toediening van dit product.

Bij langdurig ongemak is het effect meestal zichtbaar na 1 tot 3 weken. Bij verbetering kan worden overgegaan op een onderhoudsdosering. Dit is meestal de helft van de aangegeven dosering op de verpakking. Kijk bij het doseren van dit product goed naar de reactie van het dier. In het begin kan een hogere dosering nodig zijn, dit product kan veilig in een dubbele dosering gegeven worden. Verlaag de dosering geleidelijk tot een zo laag mogelijke dosering. Dit product kan blijvend worden gegeven.

Het is raadzaam om na iedere 6 tot 8 weken een stopweek in te lassen. Zodoende kan na de stopweek de ‘prikkel’ opnieuw worden aangeboden. Hervat de behandeling direct als daartoe aanleiding is.

Combinatie met andere producten
Dit product kan zonder bezwaar in combinatie met geneesmiddelen worden gebruikt. In een enkel geval kan in het begin van het innemen van de druppels een onschuldige en kortdurende verergering van de klachten voorkomen. Dit geeft aan dat het dier intensief op het middel reageert. Indien deze verergering hinderlijk is, dient u de geadviseerde dosis voor uw dier te halveren of een keer een dosis over te slaan. Mocht u een bijwerking menen te constateren, verzoeken wij u deze te melden bij uw dierenarts of –therapeut.

Combineer Puur Osteo met Puur Plus/ Dolor Paard voor extra verlichting. Voor soepele gewrichten wordt Puur Glucosamine Extra geadviseerd.

Bijwerkingen
Tot op heden zijn bijwerkingen van dit product niet bekend of gemeld. Bij een aantal verdunningen en extracten kan bij de start van de behandeling een kortdurende verergering plaatsvinden. Dit betekent dat het dier reageert op het product. Bij ernstige toename dosering halveren of tijdelijk stoppen en daarna weer rustig opbouwen.

Bewaaradvies 

Dit product blijft lang houdbaar als het bewaard wordt op kamertemperatuur, droog en buiten de invloed van direct zonlicht. De uiterste gebruiksdatum staat vermeld op het etiket en op het doosje. Buiten bereik van kinderen houden.

Samenstelling

Verdunde extracten van Gewone smeerwortel en Valkruid, verdunning van Silicea, Alcohol 20% v/v.

Overzicht

Druppels voor de botten en gewrichten en voor een soepele beweging.

Eigenschappen

Eigenschappen
SKU 27625
Vorm Vloeibaar
Merk Puur
Kruiden & Ingrediënten Alcoholgehalte, Arnica, Smeerwortel
Meer info Gewrichten
Gebruik Inwendig

Gebruiksberekening prijs per dag

Verpakking Prijs Aantal dagen Prijs per dag
PUUR Osteo 50 ml € 19,90 50 € 0,40

Meer informatie

  • Gewrichten

Kruiden en Ingrediënten

  • Arnica
  • Smeerwortel
  • Alcoholgehalte
    Voor de bereiding van dit product zijn de ingredienten opgelost in alcohol.
  • Bioflavonoïden
Anderen kochten ook