Equine America Buteless Original Powder 1kg

Gebruik:
| Gebruiksberekening
Aantal dagen:
Prijs:
€ 46,24
Levertijd:
Direct leverbaar
Equine America

Artikelomschrijving

Waarom kiezen voor Buteless Original Powder van Equine America?

Equine America Buteless Original Powder is een aanvullend diervoeder voor paarden om de mobiliteit te bevorderen. Paarden die ouder worden of zware arbeid verrichten, kunnen te maken hebben met slijtage van de gewrichten en spieren. De Buteless Original Powder is een supplement op basis van Boswellia, Yucca, MSM en Kurkuma en die staan erom bekend de ontstekingen in de gewrichten te remmen en de mobiliteit te bevorderen.

Het is een mix van smakelijke ingrediënten die daarnaast ook ingrediënten bevat met een sterke antioxiderende werking. Dit zorgt ervoor dat de schadelijke effecten van vrije radicalen worden geëlimineerd.  Het is gebaseerd op Lijnzaad. Dit zorgt voor een goede smakelijkheid en levert belangrijke Omega 3 vetzuren. 

 

Wat zijn de kenmerken van Equine America Buteless Original Powder?

De Equine America Buteless Original Powder zorgt dat het ouder wordende of zwaar getrainde paard ondersteuning krijgt op het gebied van de mobiliteit.

Het bevat de volgende bestanddelen:

- Boswellia: In studies bij mensen en dieren is aangetoond dat Boswellia een normale ontstekingsreactie ondersteunt. Het biedt daarnaast ook antioxidanten en andere belangrijke fytochemicaliën om de mobiliteit van de gewrichten te ondersteunen en zo zorgen voor meer bewegingscomfort.

- MSM: Biedt een biologische bron van zwavel om de verbindingen in de structurele kraakbeenmatrix te ondersteunen en te versterken. Daarnaast ondersteunt het ook een normale ontstekingsreactie.

- Kurkuma: (Met zwarte peper voor betere opname). Biedt antioxiderende ondersteuning en ondersteunt een normale ontstekingsreactie.

- Yucca: Bevat belangrijke fytochemicaliën, polyfenolen genaamd, dit zijn krachtige antioxidanten en helpen het lichaam te beschermen tegen schade door vrije radicalen.

- Vitamine E en C: Dit zijn twee belangrijke antioxidantenvitamines, zij helpen de spieren te beschermen tegen de schadelijke invloeden van vrije radicalen.

- Omega 3 vetzuren: Komen van volvette lijnzaad en helpen om een normale ontstekingsreactie te ondersteunen en spelen daarnaast ook een belangrijke rol bij het immuunsysteem en de gezondheid van de huid en vacht.

 

Het is daarnaast suikerarm zodat het ook geschikt is voor paarden en pony's die aanleg hebben voor hoefbevangenheid.

Equine America is BETA NOPS en UFAS verzekerd. Dit houdt in dat een volledige producttraceerbaarheid aanwezig is. De producten zijn geschikt voor paarden die deelnemen aan (FEI)wedstrijden.

 

Hoe moet ik Equine America Buteless Original Powder toedienen?

Dagelijkse inname voor een paard van ca. 500kg

Hoge dosering: De eerste 10 dagen geef je 30g per dag

Onderhoudsdosering: Daarna ga je over naar 15g per dag

Het bijgeleverde maatschepje bevat circa 15g.

 

Wat zit er in Equine America Buteless Original Powder?

Samenstelling: Lijnzaad (volvet 35% olie), Calciumcarbonaat, Methylsulfonylmethaan (MSM), Yucca Schidigera, Kurkumapoeder, Zwarte peperpoeder

Sensorische toevoegingen: 2b Boswellia 83.333mg, 2b485 Droge druivenextract 667mg, 2b Rozemarijnextract 833mg

Analytische bestanddelen: Ruw eiwit 12.9%, Ruwe vetten 18.2% Ruwe vezels 6.2%, Ruwe as 31.6%, Natrium 1.4%, Suikers 2.2%

Belangrijkste ingrediënten per portie van 30g: Boswellia 2500mg, MSM 1500mg, Yucca 1000mg, Omega 3 vetzuren 2800mg, Kukuma 1000mg, Vitamine E 200mg, Vitamine C 1000mg

Overzicht

De Equine America Buteless Original Powder is een voedingssupplement om de gewrichten en mobiliteit te ondersteunen van het ouder wordende paard en paarden die zware arbeid verrichten. Het is op basis van Boswellia, MSM, Yucca en Kurkuma en bevat daarnaast Vitamine E en C en Omega 3 vetzuren.

Eigenschappen

Eigenschappen
SKU EA00004
Merk Equine America