Meld je aan op onze nieuwsbrief ontvang 10% korting voor je eerst volgende bestelling!

 

Puur Plus/Dolor Paard 100 ml

Gebruik:
1,5-3 ml per dag
| Gebruiksberekening
Aantal dagen:
66
Prijs:
€ 27,95
Levertijd:
Direct leverbaar
Puur

Artikelomschrijving

Op het moment is Puur Plus Paard niet beschikbaar in de 100 ml variant, om die reden leveren wij 2 flesjes van 50 ml uit. Ons excuus voor het eventuele ongemak.

Heeft een verzachtende invloed en geeft verlichting. Om vrijer te bewegen. Goed voor het zenuwstelstel, heeft geen nadelige effecten op de lever, maag, darmen en de hartfunctie.

Gebruik

Tenzij de arts of therapeut anders voorschrijft 1-2 x daags:
Paard: 30 druppels
Pony:  20 druppels

1 ml = 20 druppels

Indien het in de praktijk lastig is om dit product meerdere malen per dag toe te dienen, volstaat 1 keer per dag of 1 keer per 2 dagen. Geef dan de maximale dosering van één dag. Ook dan is dit product effectief inzetbaar maar kan reactie iets langer uitblijven.

Dit product kan rechtstreeks of met wat water met een plastic lepel of spuitje in de mond gegeven worden. Eventueel kan het op iets lekkers gedruppeld worden. Voor een optimaal resultaat dient dit product te worden opgenomen door het schone mondslijmvlies. Geef het daarom minstens een half uur voor of na het eten.

Gebruik, naast een gedoseerde beweging, Puur Muscle Mass voor ondersteuning van de gewrichten en spieren. Voor de aanmaak-opbouw van kraakbeen kunt u Puur Plus combineren met Puur Glucosamine Extra.

Let op!
Niet geven bij nierfunctiestoornissen.Tijdens dracht en lactatie altijd in overleg met de behandelend dierenarts toepassen. Als er tijdens de behandeling geen verbetering optreedt of de klachten zich blijven herhalen, doet u er goed aan uw dierenarts te raadplegen.

Combinatie met andere producten
Dit product kan zonder bezwaar in combinatie met geneesmiddelen worden gebruikt. In een enkel geval kan in het begin van het innemen van de druppels een onschuldige en kortdurende verergering van de klachten voorkomen. Dit geeft aan dat het dier intensief op het middel reageert. Indien deze verergering hinderlijk is, dient u de geadviseerde dosis voor uw dier te halveren of een keer een dosis over te slaan. Mocht u een bijwerking menen te constateren, verzoeken wij u deze te melden bij uw dierenarts of –therapeut.

Voor de hoeven kan Puur Plus gecombineerd worden met Puur Podo.  Interacties met reguliere- of natuurgeneesmiddelen zijn mogelijk. Gemberextracten kunnen het absorptieproces van andere stoffen beïnvloeden alsmede de bloedstolling. Voor dieren die anticoagulantia gebruiken of dieren met een hemorragische diathese uitsluitend in overleg met de behandelend dierenarts toedienen.

Behandelingsduur
In een acute situatie is de duur van de behandeling relatief kort. Dit kan variëren van enkele dagen tot 3 weken. Ga bij verbetering nog enige dagen door met toediening van dit product.

Bij langdurig ongemak is het effect meestal zichtbaar na 1 tot 3 weken. Bij verbetering kan worden overgegaan op een onderhoudsdosering. Dit is meestal de helft van de aangegeven dosering op de verpakking. Kijk bij het doseren van dit product goed naar de reactie van het dier. In het begin kan een hogere dosering nodig zijn, dit product kan veilig in een dubbele dosering gegeven worden. Verlaag de dosering geleidelijk tot een zo laag mogelijke dosering. Dit product kan blijvend worden gegeven. Het is raadzaam om na iedere 6 tot 8 weken een stopweek in te lassen. Zodoende kan na de stopweek de ‘prikkel’ opnieuw worden aangeboden. Hervat de behandeling direct als daartoe aanleiding is.


Bijwerkingen
Tot op heden zijn bijwerkingen van dit product niet bekend of gemeld. Bij een aantal verdunningen en extracten kan bij de start van de behandeling een kortdurende verergering plaatsvinden. Dit betekent dat het dier reageert op het product. Bij ernstige toename dosering halveren of tijdelijk stoppen en daarna weer rustig opbouwen.

Bewaaradvies

Dit product blijft lang houdbaar als het bewaard wordt op kamertemperatuur, droog en buiten de invloed van direct zonlicht. De uiterste gebruiksdatum staat vermeld op het etiket en op het doosje. Buiten bereik van kinderen houden.

Samenstelling

Extracten van heilzame planten: Boswellia, Capsicum, Curcuma, Eschscholtzia, Humulus lupulus, Lavandula, Glycyrrhiza glabra, Panax ginseng en Zingiber.

Overzicht

Druppels ter verlichting om vrijer te bewegen. Goed voor het zenuwstelsel, voor de maag en lever en voor een goede spijsvertering.

Eigenschappen

Eigenschappen
SKU 27624
Vorm Vloeibaar
Merk Puur
Kruiden & Ingrediënten Alcoholgehalte, Boswellia, Gember, Hop, Lavendel, Peper, Zoethout
Meer info Stijve en stramme spieren
Gebruik Inwendig

Gebruiksberekening prijs per dag

Verpakking Prijs Aantal dagen Prijs per dag
Puur Plus/Dolor Paard 100 ml € 27,95 66 € 0,42

Meer informatie

 • Stijve en stramme spieren

Kruiden en Ingrediënten

 • Boswellia
 • Gember
 • Zoethout
 • Hop
 • Lavendel
 • Alcoholgehalte
  Voor de bereiding van dit product zijn de ingredienten opgelost in alcohol.
 • Bioflavonoïden
 • Peper
Anderen kochten ook