Meld je aan op onze nieuwsbrief ontvang 10% korting voor je eerst volgende bestelling!

 

Puur Nervo 50 ml

Gebruik:
1-3 ml per dag
| Gebruiksberekening
Aantal dagen:
50
Prijs:
€ 19,85
Levertijd:
Direct leverbaar
Puur

Artikelomschrijving

Puur Nervositeit is te gebruiken bij onrust en nervositeit bij dieren, in het bijzonder voor/bij harde geluiden, zoals vuurwerk of onweer. Puur Nervositeit kan ook worden gegeven als middel na operaties en tijdens een reis. Puur Nervositeit werkt kalmerend maar niet versuffend.

Gebruik

Tenzij de arts of therapeut anders voorschrijft 1-2 x daags:
Paard: 20-30 druppels

Één ml = 20 druppels

Dit product kan rechtstreeks of met wat water met een plastic lepel of spuitje in de mond gegeven worden. Eventueel kan het op iets lekkers gedruppeld gegeven worden. Voor een optimaal resultaat dient dit product te worden opgenomen door het schone mondslijmvlies. Geef het daarom minstens een half uur voor of na het eten.

Let op!
Tijdens dracht en lactatie altijd in overleg met de behandelend dierenarts toepassen. Als er tijdens de behandeling geen verbetering optreedt of de klachten zich blijven herhalen, doet u er goed aan uw dierenarts te raadplegen.


Behandelingsduur
In een acute situatie is de duur van de behandeling relatief kort. Dit kan variëren van enkele dagen tot 3 weken. Ga bij verbetering nog enige dagen door met toediening van dit product.

Bij langdurige rusteloosheid is het effect meestal zichtbaar na 1 tot 3 weken. Bij verbetering kan overgaan worden op een onderhoudsdosering. Dit is meestal de helft van de aangegeven dosering op de verpakking. Kijk bij het doseren van dit product goed naar de reactie van het dier. In het begin kan een hogere dosering nodig zijn, dit product kan veilig in een dubbele dosering gegeven worden. Verlaag de dosering geleidelijk tot een zo laag mogelijke dosering.

Dit product kan blijvend worden gegeven. Het is raadzaam om na iedere 6 tot 8 weken een stopweek in te lassen. Zodoende kan na de stopweek de ‘prikkel’ opnieuw worden aangeboden. Hervat de behandeling direct indien daartoe aanleiding is.

Combinatie met andere producten
Dit product kan zonder bezwaar in combinatie met geneesmiddelen worden gebruikt. In een enkel geval kan in het begin van het innemen van de druppels een onschuldige en kortdurende verergering van de klachten voorkomen. Dit geeft aan dat het dier intensief op het middel reageert. Indien deze verergering hinderlijk is, dient u de geadviseerde dosis voor uw dier te halveren of een keer een dosis over te slaan. Mocht u een bijwerking menen te constateren, verzoeken wij u deze te melden bij uw dierenarts of –therapeut.

Bijwerkingen
Tot op heden zijn bijwerkingen van dit product niet bekend of gemeld. Mocht u een bijwerking menen te constateren, verzoeken wij u deze te melden bij uw dierenarts of –therapeut. 

Bewaaradvies

Dit product blijft lang houdbaar als het bewaard wordt op kamertemperatuur, droog en buiten de invloed van direct zonlicht. De uiterste gebruiksdatum staat vermeld op het etiket en op het doosje. Buiten bereik van kinderen houden.

Samenstelling

Extracten van Haver (Avena sativa), Passiebloem (Passiflora incarnata) en Stinkende gouwe (Chelidonium majus). Verdunde extracten van Hop (Humulus lupulus) en Rozemarijn (Rosmarinus officinalis). Alcohol 35% v/v.

Overzicht

Druppels voor gebruik bij innerlijke onrust. Voorheen Puur Nervositeit

Eigenschappen

Eigenschappen
SKU 27644
Vorm Vloeibaar
Merk Puur
Kruiden & Ingrediënten Alcoholgehalte, Haver, Hop, Passiebloem, Rozemarijn, Stinkende gouwe
Meer info Natuurlijke rustgevers, Onrustig op stal, Slowfeeding, Stress bij paarden
Gebruik Inwendig

Gebruiksberekening prijs per dag

Verpakking Prijs Aantal dagen Prijs per dag
Puur Nervo 50 ml € 19,85 50 € 0,40

Meer informatie

 • Slowfeeding
 • Natuurlijke rustgevers
 • Onrustig op stal

Kruiden en Ingrediënten

 • Rozemarijn
 • Hop
 • Passiebloem
 • Alcoholgehalte
  Voor de bereiding van dit product zijn de ingredienten opgelost in alcohol.
 • Bioflavonoïden
 • Stinkende gouwe
 • Haver

Blog Posts (1)

Anderen kochten ook