Meld je aan op onze nieuwsbrief ontvang 10% korting voor je eerst volgende bestelling!

 

Puur Digest Paard 600 g

Gebruik:
36 g per dag
| Gebruiksberekening
Aantal dagen:
16
Prijs:
€ 56,90 € 51,21
Levertijd:
Niet op voorraad
Puur
-10 %

Artikelomschrijving

Gebruik

Tenzij de arts of therapeut anders voorschrijft 2x daags:

Paard: 18 gram (1 maatschep)
Pony: 12 gram (2/3 maatschep)

Één maatschep bevat ongeveer 18 gram.

Indien het in de praktijk lastig is om dit product meerdere malen per dag toe te dienen, volstaat één keer per dag of één keer per twee dagen. Geef dan de maximale dosering van één dag. Ook dan is dit product effectief inzetbaar maar kan reactie iets langer uitblijven.

Kan over het voer gegeven worden. Bevochtig het voer of het poeder zodat het niet uit de voerbak geblazen wordt. Geef het in het geval van obstipatie met voldoende water en zorg dat er altijd genoeg vers drinkwater beschikbaar is.

Let op!
Tijdens dracht en lactatie altijd in overleg met de behandelend dierenarts toepassen. Als er tijdens de behandeling geen verbetering optreedt of de klachten zich blijven herhalen, doet u er goed aan uw dierenarts te raadplegen.

Bijwerkingen
Tot op heden zijn bijwerkingen van dit product niet bekend of gemeld. Bij een aantal verdunningen en extracten kan bij de start van de behandeling een kortdurende verergering plaatsvinden. Dit betekent dat het dier reageert op het product. Bij ernstige toename dosering halveren of tijdelijk stoppen en daarna weer rustig opbouwen.

Bewaaradvies

Dit product blijft lang houdbaar als het bewaard wordt op kamertemperatuur, droog en buiten de invloed van direct zonlicht. De uiterste gebruiksdatum staat vermeld op het etiket. Buiten bereik van kinderen houden.

Samenstelling

Per 18 gram
13 gram Psyllium Husk. Overige ingrediënten: 4 gram Methylsulfonylmethaan, 625 mg Bentonite, 360,0 mg N-Acetyl-Glucosamine, 49 mg Magnesium (als -citraat) en Fructo Oligo Sacchariden.

Recent onderzoek heeft aangetoond dat psyllium in combinatie met omega oliën 25% meer zand verwijdert uit de darm dan psyllium alleen (Bron: Journal of Animal Physiology and Animal Nutrition, February 2008).
 

Overzicht

Voor goed functionerende darmen, beschermt de darmwand. Bevordert een natuurlijke ontlasting. Bij zowel dunne als te dikke ontlasting. Voorheen Puur Spijsvertering Paard.

Eigenschappen

Eigenschappen
SKU 27638
Vorm Poeder
Merk Puur
Kruiden & Ingrediënten Magnesium, Magnesiumcitraat, Montmorilloniet klei, MSM zwavel, N-Acetyl-Glucosamine, Prebiotica, Psyllium (Vlozaad)
Meer info Goede darmpassage
Gebruik Inwendig

Gebruiksberekening prijs per dag

Verpakking Prijs Aantal dagen Prijs per dag
Puur Digest Paard 600 g € 56,90 16 € 3,56

Meer informatie

  • Goede darmpassage

Kruiden en Ingrediënten

  • MSM Zwavel
  • Magnesium
  • Magnesiumcitraat
  • Psyllium (Vlozaad)
  • Montmorilloniet klei
  • Prebiotica
  • N-Acetyl-Glucosamine
Anderen kochten ook