Meld je aan op onze nieuwsbrief ontvang 10% korting voor je eerst volgende bestelling!

 

Een topsupplement voor elk paard: Paardendrogist Equiflexion

Paardendrogist equiflextion


Gezonde gewrichten, pezen en banden vormen de basis van een gezond en fit paard. Heb je een wat ouder paard? Dan is het fijn dat je paard soepel zijn oude dag doorkomt. Ook voor sportpaarden is het belangrijk dat gewrichten vitaal zijn, pezen en banden sterk zijn en dat ze goed herstellen na belasting. Je kunt de gewrichten van je paard veerkrachtig en vitaal houden door een aanvullend supplement zoals Paardendrogist Equiflexion te geven.

Effectieve mix van krachtige voedingsstoffen en anti-oxidanten

Paardendrogist Equiflexion bevat naast anti-oxidanten, die het lichaam van je paard beschermen, verschillende krachtige voedingsstoffen die belangrijk zijn voor gezond kraakbeen, veerkrachtige en soepele gewrichten en sterke pezen en banden. Ook gewrichtskraakbeen en gewrichtsvloeistof wordt ondersteunt door Equiflexion. Dankzij de belangrijke voedingsstoffen zoals opneembaar glucosamine, l-glutamine, chondroitine, hyaluronzuur, hoogwaardig MSM zwavel en de eerder genoemde sterke anti-oxidanten, ondersteun je de flexibiliteit van de gewrichten.

Sportpaarden

Voor sportpaarden is Equiflexion een fijne en effectieve toevoeging aan de voeding. Je stimuleert het behoud van soepele gewrichten, pezen en banden en helpt deze goed herstellen na (over)belasting. Zo hou je de gewrichten van je paard gezond. Door het dagelijkse werk en trainingen ontstaan in het lichaam veel kleine beschadigingen. Als reactie hierop maakt het lichaam ter plaatse meer gifstoffen aan waardoor de beschadiging ernstiger kan worden. Met Equiflexion help je het lichaam om deze stoffen op te ruimen en zo te voorkomen dat ze zich ophopen rond het gewricht. Equiflexion stelt zo de structuur veilig en biedt tegelijkertijd voedingsstoffen die belangrijk zijn voor alle onderdelen van het werkende, flexibele gewricht.

Ouderdom

Ook ouder wordende paarden hebben baat bij Equiflexion. Je helpt ze hiermee hun oude dag soepel door te komen en zorgt er ook voor dat de achteruitgang door ouderdom beschermd wordt. Zo ondersteun je de ouder wordende gewrichten, pezen en banden en stimuleer je de soepelheid van je oudere paard. Een hele goede toevoeging aan de dagelijkse voeding van jouw senior.

Zuiver

Equiflexion is niet alleen suikervrij, maar ook 100% zuiver en 100% dopingvrij! Is je interesse gewekt om Equiflexion te proberen? Klik hier, en scroll naar beneden om de ervaringen van andere gebruikers te lezen. Equiflexion is namelijk ons best beoordeelde en meest verkochte product voor de gewrichten van je paard!


Laat ons ook weten wat je van het product vind. Dit vinden wij niet alleen heel erg fijn voor onze kennisbank, maar je helpt natuurlijk ook andere ruiters en paardenliefhebbers met het delen van jouw informatie. 

Paardendrogist Equiflexion

Delen: