Meld je aan op onze nieuwsbrief ontvang 10% korting voor je eerst volgende bestelling!

 

Puur Derma/Jeuk 50 ml

Gebruik:
1-4x daags 10-15 druppels
| Gebruiksberekening
Aantal dagen:
Prijs:
€ 20,85 € 18,77
Levertijd:
Direct leverbaar
Puur
-10 %

Artikelomschrijving

Gebruik

Tenzij de arts of therapeut anders voorschrijft 1-4 x daags:

Hond: 10-15 druppels
Kat:    5-10 druppels

1 ml = 20 druppels

Voor een goed effect dient u Puur Derma/Jeuk minimaal 3 weken achtereen te geven. Dit product kan heel goed gecombineerd worden met de Puur Detoxi.

Het product kan rechtstreeks of met wat water met een plastic lepel of spuitje in de mond gegeven worden. Eventueel kan het op iets lekkers gedruppeld worden. Voor een optimaal resultaat dient Puur Derma/Jeuk te worden opgenomen door het schone mondslijmvlies. Geef het daarom minstens een half uur voor of na het eten.

Let op!
Tijdens dracht en lactatie altijd in overleg met de behandelend dierenarts toepassen. Als er tijdens de behandeling geen verbetering optreedt of de klachten zich blijven herhalen, doet u er goed aan uw dierenarts te raadplegen.


Combinatie met andere producten
Dit product kan zonder bezwaar in combinatie met geneesmiddelen worden gebruikt. In een enkel geval kan in het begin van het innemen van de druppels een onschuldige en kortdurende verergering van de klachten voorkomen. Dit geeft aan dat het dier intensief op het middel reageert. Indien deze verergering hinderlijk is, dient u de geadviseerde dosis voor uw dier te halveren of een keer een dosis over te slaan. Mocht u een bijwerking menen te constateren, verzoeken wij u deze te melden bij uw dierenarts of –therapeut.

Bijwerkingen
Tot op heden zijn bijwerkingen van dit product niet bekend of gemeld. Bij een aantal verdunningen en extracten kan bij de start van de behandeling een kortdurende verergering plaatsvinden. Dit betekent dat het dier reageert op het product. Bij ernstige toename dosering halveren of tijdelijk stoppen en daarna weer rustig opbouwen.

Bewaaradvies

Dit product blijft lang houdbaar als het bewaard wordt op kamertemperatuur, droog en buiten de invloed van direct zonlicht. De uiterste gebruiksdatum staat vermeld op het etiket en op het doosje. Buiten bereik van kinderen houden.

Samenstelling

Extract van Echte guldenroede (Solidago virgaurea). Verdunde extracten van Aloe vera, Boekweit (Fagopyrum esculentum), Echte guldenroede (Solidago virgaurea), Grote brandnetel (Urtica dioica), Grote klis (Arctium lappa) en Moerasrozemarijn (Ledum palustre). Alcohol 20% v/v.

Overzicht

Druppels voor de huid en tegen kriebel. Voorheen Puur Jeuk.

Eigenschappen

Eigenschappen
SKU 26612
Vorm Vloeibaar
Merk Puur
Kruiden & Ingrediënten Alcoholgehalte, Aloe Vera, Boekweit, Brandnetel, Grote klis, Guldenroede, Moerasrozemarijn
Gebruik Inwendig

Kruiden en Ingrediënten

 • Guldenroede
 • Aloe Vera
  Aloë Vera (Aloe barbadensis) is rijk aan Vitamine E, Vitamine B12, Mineralen, Enzymen, Aminozuren, Essentiële vetzuren,Polysaccharides en zwavel.
 • Brandnetel
 • Alcoholgehalte
  Voor de bereiding van dit product zijn de ingredienten opgelost in alcohol.
 • Bioflavonoïden
 • Moerasrozemarijn
 • Boekweit
  Boekweit (Fagopyrum esculentum) stimuleert de genezing van veel huidaandoeningen. Het heeft een positieve werking op de lever- en nierfunctie en een bloedreinigend effect.
Anderen kochten ook