Meld je aan op onze nieuwsbrief ontvang 10% korting voor je eerst volgende bestelling!

 

Paardendrogist Biotin Extra

Gebruik:
50 g per dag
| Gebruiksberekening
Aantal dagen:
Prijs:
Vanaf € 17,43
Levertijd:
Selecteer een optie
Paardendrogist
-15 %

Artikelomschrijving

Waarom kiezen voor Paardendrogist Biotin Extra?

Paardendrogist Biotin Extra wordt gebruikt wanneer paarden last hebben van droge hoeven, slechte hoornkwaliteit, scheurende of brokkelende hoeven of hoefbevangenheid. De kracht van het product zit in de krachtige combinatie van belangrijke voedingsstoffen. Paardendrogist Biotin Extra bestaat uit 4 belangrijke elementen, Biotine, Zink, MSM Zwavel en Methionine. Deze actieve ingrediënten versterken elkaar en zijn belangrijk voor het behoud van gezonde hoeven, een goede hoefgroei en een goede conditie van de huid en de vacht. De aanwezigheid van Zink is belangrijk, omdat het vaak een tekort heeft in het rantsoen van paarden, en belangrijk is voor de hoefkwaliteit. 

 

Wat zijn de eigenschappen van Biotin Extra?

Biotine is een vitamine uit de groep B. Het speelt een rol bij de celgroei en is daarom nuttig in constant groeiende weefzelfs zoals hoeven en haar. Zink is een sporenelement dat nodig is voor de vorming van het skelet, groei, een goede afweer en de kwaliteit van de huid, het haar en de hoorn. MSM is rijk aan zwavel en werkt in op beschadigde weefsels. MSM is ook nuttig voor het bewegingsapparaat en de luchtwegen. De Paardendrogist Biotin Extra is een compleet product gericht op de hoeven. 

De voordelen van Biotin Extra:
- Combinatie van Biotine + Zink + MSM + Methionine
- Verbetert de kwaliteit van de hoeven
- Verbetert de huid en vacht
- Zonder suikers of melasse

 

Hoe moet ik Biotin Extra toedienen?

- Eenmaal per dag aan het rantsoen toevoegen.
- Voor paarden en pony's 3 maatschepjes per dag (37,5 g per dag). Op advies van de hoefsmid of dierenarts kan de dosering per dag hoger zijn. 
- Gezien de tijd die het hoorn nodig heeft om aan te groeien dien je Biotin Extra voor langere tijd te geven, minimaal 6 tot 8 maanden (groei van 1 cm per maand).
- 3 maatschepjes per dag bevat 22,5 mg pure Biotine.

Bewaaradvies: Bewaar op een koele, droge en donkere plaats.

Bevat geen stoffen die positief zijn voor antidopingcontrole.

 

Wat zit er in Biotin Extra?

Ingrediënten: Cichoreiwortel, gist en delen daarvan, calciumcarbonaat (ca 75 g/kg, methylsulfonylmethaan (MSM) 1% (10.000 mg/kg).

Additieven per kilo: Biotine 600 mg, technisch zuivere DL-methionine 1,88% (18.800 mg/kg), zinkgelaat en glycinehydraat 450 mg.

Analytische bestanddelen: Ruw eiwit 2,7%, Ruwe celstof 1,4%, Ruw vet 0,2%, Ruwe as 54,2%, Natrium 0,0%. 

 

Waarom kiezen voor Paardendrogist producten?

De Paardendrogist heeft al meer dan 25 jaar ervaring in gespecialiseerde producten voor de gezondheid en het welzijn van paarden. Veel paarden hebben al baat gehad bij de mede door Wilmke Offereins ontwikkelde Paardendrogist lijn met voedingssupplementen, kruiden en verzorgingsproducten. Dit deed zij in het begin onder toeziend oog van haar vader, dierenarts Evert Offereins, en samen met haar broer Henk Offereins die dierenarts in Ierland is. Dankzij deze kennis en ervaring werden er kwaliteitsvolle producten op de markt gebracht die nog altijd enorm populair zijn bij menig paardeneigenaar. 

De Paardendrogist producten staan bekend om de natuurlijke ingrediënten, kwaliteit van de bestandsdelen en de goede prijs- kwaliteitsverhouding. Daarnaast is er inmiddels een ruime keuze aan natuurlijke kruiden. Het totale Paardendrogist assortiment bestaat uit ruim 60 producten voor de verzorging en ondersteuning van paarden. 

 

Eigenschappen

Eigenschappen
Art.nr. PAARD-101304
Merk Paardendrogist
Kruiden & Ingrediënten Aminozuren, Gist, Methionine, MSM zwavel, Probiotica
Meer info Droge hoeven, Hoeven
Gebruik Inwendig
Vitaminen & Mineralen Biotine, Calcium, Spoorelementen, Zink

Gebruiksberekening prijs per dag

Verpakking Prijs Aantal dagen Prijs per dag
Paardendrogist Biotin Extra 1 kg Pot € 20,50 30 € 0,68
Paardendrogist Biotin Extra 2.5 kg Emmer € 38,35 60 € 0,64

Meer informatie

 • Hoeven
 • Droge hoeven

Kruiden en Ingrediënten

 • MSM Zwavel
 • Gist
 • Methionine
 • Aminozuren
 • Probiotica

Vitamines en Mineralen

 • Zink
 • Calcium
 • Biotine
 • Spoorelementen
Anderen kochten ook