Meld je aan op onze nieuwsbrief ontvang 10% korting voor je eerst volgende bestelling!

 

Puur Intestine/Darm 50 ml

Gebruik:
1-3 ml per dag
| Gebruiksberekening
Aantal dagen:
50
Prijs:
€ 19,90 € 18,91
Levertijd:
Direct leverbaar
Puur
-5 %

Artikelomschrijving

Gebruik

Tenzij de arts of therapeut anders voorschrijft 1-2 x daags:
Pony en Paard: 20-30 druppels

1 ml = 20 druppels

Puur Intestine/ Darm dient minstens 7 dagen te worden gegeven.

Het product kan rechtstreeks of met wat water met een plastic lepel of spuitje in de mond gegeven worden. Eventueel kan het op iets lekkers gedruppeld gegeven worden. Voor een optimaal resultaat dient Puur Darm te worden opgenomen door het schone mondslijmvlies. Geef het daarom minstens een half uur voor of na het eten.

Let op!
Tijdens dracht en lactatie altijd in overleg met de behandelend dierenarts toepassen. Als er tijdens de behandeling geen verbetering optreedt of de klachten zich blijven herhalen, doet u er goed aan uw dierenarts te raadplegen


Behandelingsduur
In een acute situatie is de duur van de behandeling relatief kort. Dit kan variëren van enkele dagen tot 3 weken. Ga bij verbetering nog enige dagen door met toediening van dit product.

Bij langdurig ongemak is het effect meestal zichtbaar na 1 tot 3 weken. Bij verbetering kan overgegaan worden op een onderhoudsdosering. Dit is meestal de helft van de aangegeven dosering op de verpakking. Kijk bij het doseren van dit product goed naar de reactie van het dier. In het begin kan een hogere dosering nodig zijn, dit product kan veilig in een dubbele dosering gegeven worden. Verlaag de dosering geleidelijk tot een zo laag mogelijke dosering.

Dit product kan blijvend worden gegeven. Het is raadzaam om na iedere 6 tot 8 weken een stopweek in te lassen. Zodoende kan na de stopweek de ‘prikkel’ opnieuw worden aangeboden. Hervat de behandeling direct indien daartoe aanleiding is.


Combinatie met andere producten
Puur Intestine/ Darm kan zonder bezwaar in combinatie met andere geneesmiddelen worden gebruikt. Als er tijdens de behandeling geen verbetering optreedt of de klachten zich blijven herhalen, doet u er goed aan uw dierenarts te raadplegen. In een enkel geval kan na het innemen van de druppels een onschuldige en kortdurende verergering van de klachten voorkomen. Als deze beginverergering hinderlijk is dient u de geadviseerde dosis te halveren of een dosis over te slaan. Er zijn geen bijwerkingen waargenomen.

Bijwerkingen
Tot op heden zijn bijwerkingen van dit product niet bekend of gemeld. Bij een aantal verdunningen en extracten kan bij de start van de behandeling een kortdurende verergering plaatsvinden. Dit betekent dat het dier reageert op het product. Bij ernstige toename dosering halveren of tijdelijk stoppen en daarna weer rustig opbouwen.

Bewaaradvies

Dit product blijft lang houdbaar als het bewaard wordt op kamertemperatuur, droog en buiten de invloed van direct zonlicht. De uiterste gebruiksdatum staat vermeld op het etiket en op het doosje. Buiten bereik van kinderen houden.

Samenstelling

Verdunde extracten van Blauwe bosbes (Vaccinium myrtillus), Echte kamille (Chamomilla), Fenegriek (Trigonella foenum graecum) en Tormentil (Potentilla erecta). Een verdunning van Houtskool (Carbo vegetabilis). Alcohol 20% v/v.

Overzicht

Druppels voor een goede darmperistaltiek. Voor gezond darmslijmvlies. Bij dunne ontlasting. Voorheen Puur Darm!

Eigenschappen

Eigenschappen
SKU 26584
Vorm Vloeibaar
Merk Puur
Kruiden & Ingrediënten Alcoholgehalte, Bosbessen, Foenegriek, Houtskool, Kamille, Tormentil
Gebruik Inwendig
Vitaminen & Mineralen Anti-oxidanten

Gebruiksberekening prijs per dag

Verpakking Prijs Aantal dagen Prijs per dag
Puur Intestine/Darm 50 ml € 19,90 50 € 0,40

Kruiden en Ingrediënten

  • Kamille
  • Foenegriek
  • Bosbessen
  • Alcoholgehalte
    Voor de bereiding van dit product zijn de ingredienten opgelost in alcohol.
  • Bioflavonoïden
  • Houtskool
  • Tormentil

Vitamines en Mineralen

  • Anti-oxidanten
Anderen kochten ook