Meld je aan op onze nieuwsbrief ontvang 10% korting voor je eerst volgende bestelling!

 

Puur Hepato/Lever 100 ml

Gebruik:
1-3 ml per dag
| Gebruiksberekening
Aantal dagen:
50
Prijs:
€ 28,90 € 26,01
Levertijd:
Direct leverbaar
Puur
-10 %

Artikelomschrijving

Gebruik

Tenzij de arts of therapeut anders voorschrijft 1-3 x daags:
Paard: 20 druppels
Pony:  15 druppels

1 ml = 20 druppels

Indien het in de praktijk lastig is om dit product meerdere malen per dag toe te dienen, volstaat één keer per dag of één keer per twee dagen. Geef dan de maximale dosering van één dag. Ook dan is dit product effectief inzetbaar maar kan reactie iets langer uitblijven.

Dit product kan rechtstreeks of met wat water met een plastic lepel of spuitje in de mond gegeven worden. Eventueel kan het op iets lekkers gedruppeld gegeven worden. Voor een optimaal resultaat dient dit product te worden opgenomen door het schone mondslijmvlies. Geef het daarom minstens een half uur voor of na het eten.

Let op!

 • Tijdens dracht en lactatie altijd in overleg met de behandelend dierenarts toepassen. Als er tijdens de behandeling geen verbetering optreedt of de klachten zich blijven herhalen, doet u er goed aan uw dierenarts te raadplegen.
 • Goed schudden voor gebruik.

Behandelingsduur
Bij verbetering kan overgegaan worden op een onderhoudsdosering. Dit is meestal de helft van de aangegeven dosering op de verpakking. Kijk bij het doseren van dit product goed naar de reactie van het dier. In het begin kan een hogere dosering nodig zijn, dit product kan veilig in een dubbele dosering gegeven worden. Verlaag de dosering bij verbetering geleidelijk tot een zo laag mogelijke dosering.

Sommige dieren kunnen bij de start van de behandeling een kortdurende verergering krijgen of anderszins heftig reageren. Bij ernstige toename dosering halveren of tijdelijk stoppen en daarna weer rustig opbouwen.

Combinatie met andere producten

Dit product kan zonder bezwaar in combinatie met geneesmiddelen worden gebruikt. In een enkel geval kan in het begin van het innemen van de druppels een onschuldige en kortdurende verergering van de klachten voorkomen. Dit geeft aan dat het dier intensief op het middel reageert. Indien deze verergering hinderlijk is, dient u de geadviseerde dosis voor uw dier te halveren of een keer een dosis over te slaan. Mocht u een bijwerking menen te constateren, verzoeken wij u deze te melden bij uw dierenarts of –therapeut.

Bijwerkingen
Tot op heden zijn bijwerkingen van dit product niet bekend of gemeld. Bij een aantal verdunningen en extracten kan bij de start van de behandeling een kortdurende verergering plaatsvinden. Dit betekent dat het dier reageert op het product. Bij ernstige toename dosering halveren of tijdelijk stoppen en daarna weer rustig opbouwen.

Bewaaradvies

Dit product blijft lang houdbaar als het bewaard wordt op kamertemperatuur, droog en buiten de invloed van direct zonlicht. De uiterste gebruiksdatum staat vermeld op het etiket en op het doosje. Buiten bereik van kinderen houden.

Samenstelling

Extracten van Artisjok (Cynara scolumus), Duizendguldenkruid (Achillea millefolium), Grote engelwortel (Angelica archangelica), Javaanse kurkumawortel (Curcuma xanthorrhiza), Mariadistel (Silybum marianum), Paardenbloem (Taraxacum) en Rozemarijn (Rosmarinus officinale). Verdund extract van Stinkende gouwe (Chelidonium majus). Alcohol 35% v/v.

Overzicht

Druppels voor de afvoer van afvalstoffen uit de lever.

Eigenschappen

Eigenschappen
SKU 27656
Merk Puur
Kruiden & Ingrediënten Alcoholgehalte, Artisjok, Duizendguldenkruid, Grote engelwortel, Kurkuma, Mariadistel, Paardenbloem, Rozemarijn, Stinkende gouwe
Gebruik Inwendig

Gebruiksberekening prijs per dag

Verpakking Prijs Aantal dagen Prijs per dag
Puur Hepato/Lever 100 ml € 28,90 50 € 0,58

Kruiden en Ingrediënten

 • Rozemarijn
 • Paardenbloem
 • Duizendguldenkruid
 • Mariadistel
 • Kurkuma
 • Grote engelwortel
 • Alcoholgehalte
  Voor de bereiding van dit product zijn de ingredienten opgelost in alcohol.
 • Bioflavonoïden
 • Artisjok
 • Stinkende gouwe
Anderen kochten ook