PrimeVal Omega 3-6-9 Hond 500 ml

Gebruik:
| Gebruiksberekening
Aantal dagen:
Prijs:
€ 28,75
Levertijd:
Niet op voorraad
PrimeVal Hond

Artikelomschrijving

Vanuit evolutionair standpunt zijn honden alleseters en aaseters. Tegenwoordig krijgen honden vaak voedsel uit blik of brokken te eten. Vaak zijn dit mengsels van vlees met groente en granen. De hond krijgt hierdoor doorgaans teveel koolhydraten en te weinig goede vetten binnen. Essentiële vetzuren zijn voor de hond noodzakelijk, het lichaam maakt deze namelijk niet zelf aan. De hond is voor de toevoer van vetzuren afhankelijk van zijn voeding. 

PrimeVal Omega 3-6-9 bevat een uitgebalanceerde combinatie van puur plantaardige vetzuren van het type 3, 6 en 9. Deze meervoudig onverzadigde vetzuren remmen ontstekingsprocessen, bevorderen de wondgenezing, dragen bij tot gezonde hart en bloedvaten, een gezonde glanzende vacht en helpen effectief bij eczeemklachten. Tevens heeft PrimeVal Omega 3-6-9 een positieve invloed op het gedrag. Met PrimeVal Omega 3-6-9 krijgt de hond duurzame energie.

Toepassingen

 • Versnelt de wondgenezing
 • Remt ontstekingen
 • Positieve invloed op het gedrag
 • Voor een glanzende en gezonde vacht en huid
 • Zorgt voor een betere doorbloeding
 • Meer energie en uithoudingsvermogen
 • Voor soepele spieren en gewrichten

Gebruik

Gewicht hond tot 40 kilo: 10 ml/dag
Gewicht hond 40-80 kilo: 20 ml/dag 

Bij zware prestaties de aangegeven dosering verdubbelen. 

Bewaaradvies

Koel bewaren, bij voorkeur in de koelkast. Niet te gebruiken indien de houdbaarheidsdatum is overschreden.

Samenstelling

Lijnzaadolie, sesamolie, zonnebloemolie, teunisboemolie, pompoenpitolie, natuurlijke vitamine E.

Omega olie bevat 90 Kcal (373 KJ) per 10 ml.

Lijnzaadolie
Lijnzaadolie is een goede bron van omega 3 vetzuren in de vorm van ALA (alfalinoleenzuur). Ook bevat deze olie omega 6 en 9 vetzuren. Omega 3- vetzuren zijn nodig voor allerlei processen in het lichaam, net als bij de mens is dit vetzuur voor honden ook essentieel. Een tekort kan stress veroorzaken en huidproblemen geven.

Teunisbloemolie
Teunisbloemolie levert omega 6-vetzuren in de vorm van GLA (gammalinoleenzuur). GLA is erg belangrijk in de hormoonhuishouding. Een tekort aan omega 6 kan zich uiten in eczeemachtige aandoeningen, een dunne of doffe vacht, vatbaarheid voor ontstekingen, het slecht genezen van wonden en gewrichtsaandoeningen. GLA kan verlichting bieden bij huidproblemen en problemen van hormonale oorsprong. De olie van zaden van de teunisbloem bevatten het waardevolle GLA en LA in een gunstige verhouding.

Sesamolie, pompoenpitolie, zonnebloemolie
Een ander belangrijk (enkelvoudig) onverzadigd vetzuur is omega 9, wat eveneens een onmisbaar vetzuur is voor de huid en de vacht. Deze oliën leveren omega 3, 6 en 9 vetzuren. Het is belangrijk een juiste verhouding aan vetzuren te geven, dus niet alleen omega 3 of 6 vetzuren. PrimeVal omega 3-6-9 bevat een uitgebalanceerde hoeveelheid aan belangrijke plantaardige vetzuren van het type omega 3, 6 en 9. Deze oliën leveren duurzame en essentiële energie voor uw hond.

Overzicht

Puur plantaardige vetzuren voor uw hond!

Eigenschappen

Eigenschappen
SKU 26631
Vorm Vloeibaar
Merk PrimeVal Hond
Kruiden & Ingrediënten Lijnzaad, Pompoen, Teunisbloem, Zonnebloem
Vitaminen & Mineralen Omega 3-6-9, Vitamine E

Kruiden en Ingrediënten

 • Lijnzaad
 • Zonnebloem
 • Pompoen
 • Teunisbloem

Vitamines en Mineralen

 • Omega 3-6-9
 • Vitamine E
  Vitamine E is een voedingsstof die het lichaam van uw paard helpt bij de afvoer van afvalstoffen, waaronder de spierafvalstoffen (zoals melkzuur). Daarnaast is vitamine E ook belangrijk voor de spierfunctie en de vruchtbaarheid.
Anderen kochten ook
 1. DursyDog Omega Olie Gold - 26528
  DursyDog Omega Olie Gold
  Vanaf € 8,25
 2. DursyDog Duivelsklauw Extra - 26519
  DursyDog Duivelsklauw Extra
  Vanaf € 16,50
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:PrimeVal Omega 3-6-9 Hond 500 ml
Uw waardering