Meld je aan op onze nieuwsbrief ontvang 10% korting voor je eerst volgende bestelling!

 

Vanilia Paardensnack 1 kg

Gebruik:
| Gebruiksberekening
Aantal dagen:
Prijs:
€ 3,25
Levertijd:
Direct leverbaar
Vanilia

Artikelomschrijving

Knapperig koekachtig snoep op granenbasis. Een zeer geliefd snoep voor het paard is dit naar vanille ruikende en smakende snoepje.

Deze gezonde, stevige brokken zijn al jaren populair bij paarden. Menig paardeneigenaar weet dat de hond er ook lekker van mee geniet. Vanilia snoep is gemaakt van granen en verrijkt met 100% natuurlijke geur- en smaakstoffen.

Gebruik

Geeft u naar behoefte als beloning of tijdens de training gewoon als snoepje.

Bewaaradvies

Koel en droog bewaren.

Samenstelling

Tarwe, gerst, tarwegries, sojahullen, maïs, bietenpulp, moutkiempellets, speltdoppellets, haverschilpellets, aardappelzetmeel, haver, melasse (riet), premix vanille 2,5%, krijt, zonnepitschroot.

Toevoegingsmiddelen
Vitamine A, D3, E, Biotine, ijzersulfaat-monohydraat, Calciumjodaat anhydraat, kobalthydroxidecarbonaat-monohydraat, kopersulfaat-pentahydraat, mangaanoxide, zinkoxide, natrium-seleniet.


 

Overzicht

Al jaren het meest populaire en gezonde snoep! Een fijnere beloning is er niet. Zowel paarden als honden zijn er dol op en ruiken de geur al op afstand. Gemaakt met 100% natuurlijke grondstoffen en zodanig geperst dat ze niet zo snel brokkelen als u ze in uw zak heeft.

Eigenschappen

Eigenschappen
SKU 26912
Verpakking Zak
Vorm Brokjes
Inhoud 1kg
Merk Vanilia
Gebruik Inwendig
Anderen kochten ook