Meld je aan op onze nieuwsbrief ontvang 10% korting voor je eerst volgende bestelling!

 

Audevard Immuno RS

Gebruik:
| Gebruiksberekening
Aantal dagen:
Prijs:
Vanaf € 50,80
Levertijd:
Selecteer een optie
Audevard

Artikelomschrijving

Waarom kiezen voor Immuno RS van Audevard?

Immuno RS is een aanvullend diervoeder voor veulens en paarden dat paarden helpt om in risicoperiodes weerbaarder te zijn. Het is ontworpen om de voeding van paarden te ondersteunen.

Samengesteld met Echinacea, Glucafeed, vitamine A, C en E, zink en gechelateerd selenium. Het is verrijkt met innovatieve kruiden en voedingsstoffen en zal de immuniteit van paarden stimuleren.

 

Wanneer moet Immuno RS worden gebruikt?

Als een paard een verzwakt immuunsysteem heeft, tijdens stressvolle periodes (wedstrijden, zware training, veelvuldige wisselingen van maatjes) of tijdens de seizoenswisselingen.

 

Voordelen van het product:

- Versterkt de immuniteit
- Rijk aan antioxidanten, voedingsstoffen en vitaminen
- Anti-doping ADP gecontroleerd

 

Wat zijn de eigenschappen van Immuno RS?

Virussen, bacteriën en parasieten zijn allemaal uitwendige factoren waartegen het paard beschermd is door zijn immuniteit. De laatste wetenschappelijke ontwikkelingen hebben aangetoond dat paarden met een verzwakt immuunsysteem of die te maken hebben met stressvolle situaties (herhaalde wedstrijden, overtraining, veelvuldige veranderingen van gezelschapsdieren) een passende ondersteuning van voedingsstoffen nodig hebben.

Immuno RS is een aanvullende voeding samengesteld door de Laboratoria Audevard. Het is ontwikkeld als voedingsondersteuning voor veulens en paarden met een onregelmatig of verstoord dagelijks leven (training, wedstrijden, reizen), en voor kwetsbare paarden.

Verrijkt met planten (o.a. Echinacea) en innoverende voedingsstoffen, wordt Immuno RS in het bijzonder aanbevolen vóór risicovolle periodes (winter, intensieve training/wedstrijden, verandering van leefomgeving).

 

Hoe moet ik Immuno RS toedienen?


Immuno RS wordt in het bijzonder aanbevolen vóór risicovolle periodes (winter, intensieve training, verandering van locatie).


Dagelijkse inname: 1 x 50g 's morgens en 's avonds gedurende een periode van 3 weken tot 3 maanden, afhankelijk van de behoefte.

Immuno RS kan indien nodig ook permanent worden gebruikt.

 

Let op!

1kg: Een pot gaat tot 10 dagen mee bij een volwassen paard.
5kg: Een emmer gaat tot 50 dagen mee bij een volwassen paard.

 

Helpt te anticiperen op risicoperiodes voor jonge veulens, overtrainde paarden, paarden die van omgeving veranderen. Er wordt geadviseerd om Immuno RS over een periode van 10 dagen tot 3 maanden te geven.

 

Wat zit er in Immuno RS?

Samenstelling: calciumcarbonaat, dicalciumfosfaat mineraal, wei, echinacea (Echinacea purpura), suikerbietmelasse, Glucafeed® (gistwandextract).

Toevoegingsmiddelen (per kg) :
- 2b- Aromatische stoffen: appelaroma 3 000 mg
- 3a- Vitaminen, provitaminen en stoffen met een gelijkaardige werking: E672 vitamine A 37.500 IU, E300 vitamine C 25.000 mg, 3a700 vitamine E 1.250 mg.
- 3b - Sporenelementen : E6 zink (chelaat) 1 000 mg, 3b8.10 selenium (Selplex®) 2,5 mg.
- 4a- Verteringsbevorderaars: 4a1704 YEA SACC (Saccharomyces cerevisiae - CBS 493.94) 3,2 x1010 CFU

Analytische bestanddelen: vocht < 10%, ruw eiwit 13%, ruw vet 0,4%, ruwe as 51%, ruwe celstof 9%, calcium 16%, fosfor 4%, natrium 1%, magnesium 0,5%.

Gemiddelde dagelijkse inname (2 maatregelen):
- Echinacea (Echinacea purpura): 15 g
- Spirulina: 1 g
- Vitamine A: 3 750 IU
- Vitamine C: 2 500 mg
- Vitamine E: 125 mg
- YEA SACC ® (Saccharomyces cerevisiae): 3,2x10^9 CFU
- Zink: 100 mg
- Selenium (inclusief Selplex ®): 0,3 mg

 

Overzicht

Immuno RS is een aanvullend diervoeder dat werd samengesteld door de Laboratoria Audevard. Het is ontwikkeld als voedingsondersteuning voor veulens en paarden, dat helpt om in risicoperiodes weerbaarder te zijn.

Eigenschappen

Eigenschappen
Art.nr. PAARD-29822
Merk Audevard

Gebruiksberekening prijs per dag

Verpakking Prijs Aantal dagen Prijs per dag
Audevard Immuno RS 1kg € 50,80 10 € 5,08
Audevard Immuno RS 5kg € 212,95 50 € 4,26
Anderen kochten ook