Meld je aan op onze nieuwsbrief ontvang 10% korting voor je eerst volgende bestelling!

 

Denise van Gelder

Hey paardenliefhebber! Mijn naam is Denise van Gelder en ik ben contentmarketeer bij De Paardendrogist. Ik ga jou verzorgen van interessante artikelen omtrent de gezondheid van je paard. Vragen of inbreng voor een bepaald onderwerp? Laat het me weten. We zoeken het graag voor je uit. 

Haal het optimale uit jouw oudere paard

ouder-paard-verzorgen

Misschien heb je er mee te maken, een ouder wordend paard. Je wil natuurlijk dat je paardje zo gezond mogelijk oud wordt. Wij vertellen je wat over het ouder worden in het algemeen en hoe je je paard het beste kan ondersteunen.

Lees meer

Gebitsproblemen bij paarden

Net zoals mensen kunnen paarden ook problemen met het gebit krijgen. Het gebit is voor het paard van groot belang. Zonder een goed gebit kan het paard namelijk niet eten en dit is voor een dier van levensbelang.

Lees meer

Maagproblemen bij je paard

paard met maagproblemen

Hoewel de laatste tijd er meer aandacht is voor maagproblemen bij paarden, merken wij dat eigenaren bij hun paard niet altijd signalen herkennen. Dit komt zeker ook door de wat vage klachten die je niet altijd goed op kan vangen. Lees hier alles over de maag van je paard en wat je kunt doen tegen maagproblemen.

Lees meer