Meld je aan op onze nieuwsbrief ontvang 10% korting voor je eerst volgende bestelling!

 

Puur Dolor/Puur Plus Hond 50 ml

Gebruik:
1-2x p/d 10 druppels
| Gebruiksberekening
Aantal dagen:
Prijs:
€ 19,95 € 17,96
Levertijd:
Direct leverbaar
Puur
-10 %

Artikelomschrijving

Gebruik
Tenzij de arts of therapeut anders voorschrijft 1-2 x daags:
Hond >25 kg: 20 druppels
Hond 10-25 kg: 10 druppels
Hond <10 kg: 5 druppels
Kat: 3 druppels

1 ml = 20 druppels

Goed schudden voor gebruik.

Indien het in de praktijk lastig is om dit product meerdere malen per dag toe te dienen, volstaat 1 keer per dag of 1 keer per 2 dagen. Geef dan de maximale dosering van één dag. Ook dan is dit product effectief inzetbaar maar kan reactie iets langer uitblijven.

Geef Puur Plus/Dolor met een plastic spuitje rechtstreeks in de mond of bek, eventueel verdund met een beetje water. Dit product kan ook door het voer worden gegeven of op een klein stukje lekkers. Indien de kat de druppels niet accepteert, doe de druppels door het voer of op een warm lepeltje en laat de alcohol uit het product verdampen. Geef het daarna verdund met wat water of melk met een spuitje rechtstreeks in de bek. Ook kunnen de druppels worden aangebracht op de bovenkant van het pootje, controleer wel of de kat de druppels van het pootje aflikt.

Samenstelling
Extracten van heilzame planten. Chinese ginseng, geelwortel ,gember, goudpapaver, hop, lavendel, Spaanse peper, boswellia en zoethout. Alcohol 35% v/v.

Overige
Dit product kan zonder bezwaar in combinatie met geneesmiddelen worden gebruikt. In een enkel geval kan in het begin van het innemen van de druppels een onschuldige en kortdurende verergering van de klachten voorkomen. Dit geeft aan dat het dier intensief op het middel reageert. Indien deze verergering hinderlijk is, dient u de geadviseerde dosis voor uw dier te halveren of een keer een dosis over te slaan. Mocht u een bijwerking menen te constateren, verzoeken wij u deze te melden bij uw dierenarts of –therapeut.

Gebruik, naast een gedoseerde beweging, Puur Spieropbouw voor ondersteuning van de gewrichten en spieren. Voor de aanmaak-opbouw van kraakbeen kunt u Puur Dolor/Plus combineren met Puur Glucosamine compleet.

Behandelingsduur
In een acute situatie is de duur van de behandeling relatief kort. Dit kan variëren van enkele dagen tot 3 weken. Ga bij verbetering nog enige dagen door met toediening van dit product.

Bij langdurig ongemak is het effect meestal zichtbaar na 1 tot 3 weken. Bij verbetering kan worden overgegaan op een onderhoudsdosering. Dit is meestal de helft van de aangegeven dosering op de verpakking. Kijk bij het doseren van dit product goed naar de reactie van het dier. In het begin kan een hogere dosering nodig zijn, dit product kan veilig in een dubbele dosering gegeven worden. Verlaag de dosering geleidelijk tot een zo laag mogelijke dosering. Dit product kan blijvend worden gegeven. Het is raadzaam om na iedere 6 tot 8 weken een stopweek in te lassen. Zodoende kan na de stopweek de ‘prikkel’ opnieuw worden aangeboden. Hervat de behandeling direct als daartoe aanleiding is.

Bewaaradvies
Dit product blijft lang houdbaar als het bewaard wordt op kamertemperatuur, droog en buiten de invloed van direct zonlicht. De uiterste gebruiksdatum staat vermeld op het etiket en op het doosje. Buiten bereik van kinderen houden.

Let op
Niet geven bij nierfunctiestoornissen. Tijdens dracht en lactatie altijd in overleg met de behandelend dierenarts toepassen. Als er tijdens de behandeling geen verbetering optreedt of de klachten zich blijven herhalen, doet u er goed aan uw dierenarts te raadplegen.

Bijwerkingen
Tot op heden zijn bijwerkingen van dit product niet bekend of gemeld. Bij een aantal verdunningen en extracten kan bij de start van de behandeling een kortdurende verergering plaatsvinden. Dit betekent dat het dier reageert op het product. Bij ernstige toename dosering halveren of tijdelijk stoppen en daarna weer rustig opbouwen.

Overzicht

Druppels ter verlichting om vrijer te bewegen. Goed voor het zenuwstelsel, voor de maag en lever en voor een goede spijsvertering. Voorheen Puur Plus Hond.

Eigenschappen

Eigenschappen
SKU 26588
Vorm Vloeibaar
Merk Puur
Kruiden & Ingrediënten Alcoholgehalte, Boswellia, Canadese geelwortel, Gember, Hop, Lavendel, Peper, Zoethout
Gebruik Inwendig

Kruiden en Ingrediënten

 • Boswellia
 • Gember
 • Zoethout
 • Hop
 • Lavendel
 • Alcoholgehalte
  Voor de bereiding van dit product zijn de ingredienten opgelost in alcohol.
 • Bioflavonoïden
 • Canadese geelwortel
 • Peper
Anderen kochten ook