Meld je aan op onze nieuwsbrief ontvang 10% korting voor je eerst volgende bestelling!

 

Puur Digest Hond 100 g

Gebruik:
3 - 6 gram per dag
| Gebruiksberekening
Aantal dagen:
33
Prijs:
€ 19,75
Levertijd:
Direct leverbaar
Puur

Artikelomschrijving

Gebruik

Tenzij de arts of therapeut anders voorschrijft 2x daags:

Hond > 25 kg:           2 maatscheppen
Hond 10-25 kg:          1½ maatschep
Hond < 10 kg en kat: 1 maatschep

Één maatschep bevat ongeveer 3 gram.

Indien het in de praktijk lastig is om dit product meerdere malen per dag toe te dienen, volstaat 1 keer per dag of 1 keer per 2 dagen. Geef dan de maximale dosering van één dag. Ook dan is dit product effectief inzetbaar maar kan reactie iets langer uitblijven.

Kan over het voer gegeven worden. Bevochtig het voer of het poeder zodat het niet uit de voerbak geblazen wordt. Geef het in het geval van obstipatie met voldoende water en zorg dat er altijd genoeg vers drinkwater beschikbaar is.

Let op!
Tijdens dracht en lactatie altijd in overleg met de behandelend dierenarts toepassen. Als er tijdens de behandeling geen verbetering optreedt of de klachten zich blijven herhalen, doet u er goed aan uw dierenarts te raadplegen.

Bijwerkingen
Tot op heden zijn bijwerkingen van dit product niet bekend of gemeld. Bij een aantal verdunningen en extracten kan bij de start van de behandeling een kortdurende verergering plaatsvinden. Dit betekent dat het dier reageert op het product. Bij ernstige toename dosering halveren of tijdelijk stoppen en daarna weer rustig opbouwen.

Bewaaradvies

Dit product blijft lang houdbaar als het bewaard wordt op kamertemperatuur, droog en buiten de invloed van direct zonlicht. De uiterste gebruiksdatum staat vermeld op het etiket. Buiten bereik van kinderen houden.

Samenstelling

Per 3 gram: 2085 mg Psyllium Husk, 626 mg Methylsulfonylmethaan, 104 mg Bentonite, 60 mg N-Acetyl-Glucosamine, 8,1 mg Magnesium (als -citraat), Enterococcus faecium en Fructo Oligo Sacchariden. Een verdunning van Magnesium phosphoricum. 

Overzicht

Voor goed functionerende darmen. Bij zowel dunne als te dikke ontlasting. Voorheen Puur Spijsvertering.

Eigenschappen

Eigenschappen
SKU 26583
Vorm Poeder
Merk Puur
Kruiden & Ingrediënten Magnesium, Montmorilloniet klei, MSM zwavel, N-Acetyl-Glucosamine, Prebiotica, Psyllium (Vlozaad)

Gebruiksberekening prijs per dag

Verpakking Prijs Aantal dagen Prijs per dag
Puur Digest Hond 100 g € 19,75 33 € 0,60

Kruiden en Ingrediënten

  • MSM Zwavel
  • Magnesium
  • Psyllium (Vlozaad)
  • Montmorilloniet klei
  • Prebiotica
  • N-Acetyl-Glucosamine
Anderen kochten ook