Meld je aan op onze nieuwsbrief ontvang 10% korting voor je eerst volgende bestelling!

 

Horslyx Mini likstenen


De Horslyx Mini likstenen zijn er in vier verschillende smaken en bevatten vitaminen, mineralen en spoorelementen. Het fijne van deze likstenen? Ze zijn vrij van kleurstoffen, bind-of vulmiddelen en dankzij de natuurlijke ingrediënten een gezond extraatje.

Handige verpakking

Doordat de Horslyx Mini in een klein plastic kuipje zit kun je de verpakking makkelijk vasthouden zodat je paard van de liksteen kan likken. Je kan de liksteen natuurlijk ook uit de verpakking halen en bijvoorbeeld in de voerbak van je paard leggen. Geef je paard de liksteen op deze manier alleen zonder de verpakking!

Beloning of afleiding

Heeft je paard veel spanning bij bijvoorbeeld de hoefsmid of wil je je paard na het rijden juist belonen? Dankzij het handzame formaat geef je je paard eenvoudig wat rust of afleiding of gewoon een lekkere beloning na een fijne training. Heeft je paard soms moeite om uit de wei te komen? Ook dan is de Horslyx Mini een smakelijke beloning. Je kunt de liksteen ook gebruiken bij rek- en strekoefeningen voor de training of gewoon als lekkere extra.

Horslyx Mini Garlic

De Garlic variant bevat pure knoflookolie. Samen met andere vitaminen, mineralen, krachtige anti-oxidanten, vitamine E en selenium draagt het bij aan het immuunsysteem.

Horslyx Mini Respiratory

De Mini Respiratory variant bevat biotine, zink en andere mineralen die een positief effect hebben op de hoeven en vacht van je paard. Ook de luchtwegen krijgen een boost dankzij de anijs, eucalyptus en pepermunt.

Horslyx Mini Original

Gezonde hoeven en een mooie vacht, dat is waar de Horslyx Mini Original aan bijdraagt dankzij de toegevoegde zink, biotine en andere vitaminen en mineralen.

Horslyx Mini Mint

Ook de Mini Mint versie stimuleert gezonde hoeven en een mooie vacht en is lekker fris dankzij de pepermuntolie. Zo heeft je paard een heerlijke frisse adem! ;-)

Bekijk hier alle Horslyx Mini likstenen.

Delen: