Meld je aan op onze nieuwsbrief ontvang 10% korting voor je eerst volgende bestelling!

 

Puur Pseudo Pregnancy 50 ml

Gebruik:
3x daags 10-15 druppels
| Gebruiksberekening
Aantal dagen:
Prijs:
€ 20,80
Levertijd:
Direct leverbaar
Puur

Artikelomschrijving

Puur Pseudo Pegnancy zorgt voor een optimale hormoonhuishouding van de teef en om verschillende soorten schijnzwangergedrag tegen te gaan.

Gebruik

Tenzij de arts of therapeut anders voorschrijft 3 x daags:
Hond: 10-15 druppels

1 ml = 20 druppels
 
Het product kan rechtstreeks of met wat water met een plastic lepel of spuitje in de mond gegeven worden. Eventueel kan het op iets lekkers gedruppeld gegeven worden. Geef Puur Pseudo Pregnancy tenminste een half uur voor of na het eten, zodat het door het schone mondslijmvlies kan worden opgenomen.

Begin met de toediening van Puur Pseudo Pregnancy aan het einde van de loopsheid en zet het product in tot het tijdstip waarop de schijndracht normaliter over zou zijn gegaan. In gevallen van zeer hevige schijndracht kan het raadzaam zijn om al tijdens de loopsheid met de inzet van Puur Pseudo Pregnancy te beginnen. Wanneer Puur Pseudo Pregnancy wordt ingezet op het moment dat een teef tekenen van schijnzwangerschap vertoont, moet het middel na ongeveer 3 dagen tot een week aanslaan. Is er geen effect merkbaar, dan moet de dosis worden verhoogd tot maximaal de dubbele dosering.

Let op!
Tijdens dracht en lactatie altijd in overleg met de behandelend dierenarts toepassen.

Behandelingsduur
In een acute situatie is de duur van de behandeling relatief kort. Dit kan variëren van enkele dagen tot 3 weken. Ga bij verbetering nog enige dagen door met toediening van dit product.

Bij langdurig ongemak is het effect meestal zichtbaar na 1 tot 3 weken. Bij verbetering kan overgegaan worden op een onderhoudsdosering. Dit is meestal de helft van de aangegeven dosering op de verpakking. Kijk bij het doseren van dit product goed naar de reactie van het dier. In het begin kan een hogere dosering nodig zijn, dit product kan veilig in een dubbele dosering gegeven worden. Verlaag de dosering geleidelijk tot een zo laag mogelijke dosering.

Combinatie met andere producten
Puur Pseudo Pregnancy kan zonder bezwaar in combinatie met andere geneesmiddelen worden gebruikt. In een enkel geval kan in het begin van het innemen van de druppels een onschuldige en kortdurende verergering van de klachten voorkomen. Dit geeft aan dat het dier intensief op het middel reageert. Indien deze verergering hinderlijk is, dient u de geadviseerde dosis voor uw dier te halveren of een keer een dosis over te slaan. Mocht u een bijwerking menen te constateren, verzoeken wij u deze te melden bij uw dierenarts of –therapeut.

Bijwerkingen
Tot op heden zijn bijwerkingen van dit product niet bekend of gemeld. 

Bewaaradvies

Dit product blijft lang houdbaar als het bewaard wordt op kamertemperatuur, droog en buiten de invloed van direct zonlicht. De uiterste gebruiksdatum staat vermeld op het etiket en op het doosje. Buiten bereik van kinderen houden.

Samenstelling

Extracten van echte salie (Salvia officinalis) en haver (Avena sativa). Verdund extract van duivelsdrek (Asa foetida). Alcohol 29% v/v.

Overzicht

Druppels voor wisselende stemmingen en ongemakken tijdens en na de loopsheid.

Eigenschappen

Eigenschappen
SKU 26608
Vorm Vloeibaar
Merk Puur
Kruiden & Ingrediënten Alcoholgehalte, Duivelsdrek, Haver, Salie
Gebruik Inwendig

Kruiden en Ingrediënten

  • Salie
  • Alcoholgehalte
    Voor de bereiding van dit product zijn de ingredienten opgelost in alcohol.
  • Bioflavonoïden
  • Duivelsdrek
  • Haver
Anderen kochten ook