Meld je aan op onze nieuwsbrief ontvang 10% korting voor je eerst volgende bestelling!

 

Puur Hypersex 50 ml

Gebruik:
1-2x daags 5-10 druppels
| Gebruiksberekening
Aantal dagen:
Prijs:
€ 19,85
Levertijd:
Direct leverbaar
Puur

Artikelomschrijving

Puur Geslachtsdrift vermindert overmatige geslachtsdrift en ondersteunt het behoud van een goede prostaatfunctie.

Gebruik

Tenzij de arts of therapeut anders voorschrijft 1- 2 x daags:
Hond: 5-10 druppels
Kat:    3-5 druppels

1 ml = 20 druppels

De druppels kunnen rechtstreeks of met wat water met een plastic lepel of spuitje in de mond gegeven worden. Eventueel kan het op iets lekkers gedruppeld worden. Voor optimaal resultaat dient dit natuurproduct te worden opgenomen door het schone mondslijmvlies. Geef het daarom minstens een half uur voor of na het voeren.

De behandelingsduur is 3-6 weken.
Na ongeveer 3 dagen tot een week moet het middel aanslaan. Is er geen effect merkbaar, dan kan de dosis worden verhoogd tot maximaal een dubbele dosering.

Advies
1. Druppeltjes bloed uit de penis en teveel persen bij ontlasting kunnen veroorzaakt worden door een zwelling van de prostaat. Indien uw dier deze verschijnselen vertoont moet u uw dierenarts raadplegen.
2. Ga ook naar de dierenarts als er na 3 weken geen verbetering merkbaar is.
3. Vermijd zoveel mogelijk contact met loopse teven, krolse poezen of voedsters.
4. Grote onrust en prikkelbaarheid, “rijden”, in huis plassen (sproeien) en een etterige afscheiding uit de voorhuid kunnen gevolgen zijn van verhoogde geslachtsdrift.
5. In een enkel geval kan bij gebruik van de druppels een onschuldige en kort durende verergering van de klachten optreden. Als deze beginverergering hinderlijk is dient u de geadviseerde dosis te halveren of een dosering over te slaan.

Behandelingsduur
In een acute situatie is de duur van de behandeling relatief kort. Dit kan variëren van enkele dagen tot 3 weken. Ga bij verbetering nog enige dagen door met toediening van dit product.

Bij langdurig ongemak is het effect meestal zichtbaar na 1 tot 3 weken. Bij verbetering kan overgegaan worden op een onderhoudsdosering gedurende het warme seizoen. Dit is meestal de helft van de aangegeven dosering op de verpakking. Kijk bij het doseren van dit product goed naar de reactie van het dier. In het begin kan een hogere dosering nodig zijn, dit product kan veilig in een dubbele dosering gegeven worden. Verlaag de dosering geleidelijk tot een zo laag mogelijke dosering.

Dit product kan blijvend worden gegeven. Het is raadzaam om na iedere 6 tot 8 weken een stopweek in te lassen. Zodoende kan na de stopweek de ‘prikkel’ opnieuw worden aangeboden. Hervat de behandeling direct indien daartoe aanleiding is.

Combinatie met andere producten
Puur Geslachtsdrift kan zonder bezwaar in combinatie met andere geneesmiddelen worden gebruikt. In een enkel geval kan in het begin van het innemen van de druppels een onschuldige en kortdurende verergering van de klachten voorkomen. Dit geeft aan dat het dier intensief op het middel reageert. Indien deze verergering hinderlijk is, dient u de geadviseerde dosis voor uw dier te halveren of een keer een dosis over te slaan. Mocht u een bijwerking menen te constateren, verzoeken wij u deze te melden bij uw dierenarts of –therapeut.

Bijwerkingen
Tot op heden zijn bijwerkingen van dit product niet bekend of gemeld. Bij een aantal verdunningen en extracten kan bij de start van de behandeling een kortdurende verergering plaatsvinden. Dit betekent dat het dier reageert op het product. Bij ernstige toename dosering halveren of tijdelijk stoppen en daarna weer rustig opbouwen.

Bewaaradvies

Dit product blijft lang houdbaar als het bewaard wordt op kamertemperatuur, droog en buiten de invloed van direct zonlicht. De uiterste gebruiksdatum staat vermeld op het etiket. Buiten bereik van kinderen houden.

Samenstelling

Extracten van hop (Humulus lupulus), mariadistel (Carduus marianus) en monnikspeper (Agnus castus). Verdund extract van echte marjolein (Origanum majorana). Alcohol 35% v/v.

Overzicht

Voor gebruik bij overmatige en hinderlijke geslachtsdrift van reuen en katers.

Eigenschappen

Eigenschappen
SKU 26609
Vorm Vloeibaar
Merk Puur
Kruiden & Ingrediënten Alcoholgehalte, Hop, Mariadistel, Monnikspeper, Oregano

Kruiden en Ingrediënten

  • Oregano
  • Hop
  • Monnikspeper
  • Mariadistel
  • Alcoholgehalte
    Voor de bereiding van dit product zijn de ingredienten opgelost in alcohol.
  • Bioflavonoïden