Meld je aan op onze nieuwsbrief ontvang 10% korting voor je eerst volgende bestelling!

 

Puur Cranberry Compleet 90 capsules

Gebruik:
| Gebruiksberekening
Aantal dagen:
90
Prijs:
€ 22,90
Levertijd:
Direct leverbaar
Puur

Artikelomschrijving

Gebruik

Tenzij de arts of therapeut anders voorschrijft 1x daags:

Hond: 1-3 capsules
Kat:    1 capsule

Indien het in de praktijk lastig is om dit product meerdere malen per dag toe te dienen, volstaat één keer per dag of één keer per twee dagen. Geef dan de maximale dosering van één dag. Ook dan is dit product effectief inzetbaar maar kan reactie iets langer uitblijven.

Kan over het voer gegeven worden. De capsules kunnen geopend worden om zo goed gemengd te worden met het voer. Bevochtig het poeder zodat het niet uit de voerbak geblazen wordt. 

Indien de hond de capsules niet lekker vindt, kan het poeder door wat vlees of yoghurt worden gegeven. Bij katten kan het door wat vlees gegeven worden. Bij kieskeurige eters kan het ook helpen eerst een heel klein beetje Puur Cranberry compleet door het voer mengen en vervolgens de dosering op te bouwen.

Let op!
Tijdens dracht en lactatie altijd in overleg met de behandelend dierenarts toepassen. Als er tijdens de behandeling geen verbetering optreedt of de klachten zich blijven herhalen, doet u er goed aan uw dierenarts te raadplegen.

Behandelingsduur
In een acute situatie is de duur van de behandeling relatief kort. Dit kan variëren van enkele dagen tot 3 weken. Ga bij verbetering nog enige dagen door met toediening van dit product.

Bij langdurig ongemak is het effect meestal zichtbaar na 1 tot 3 weken. Bij verbetering kan overgegaan worden op een onderhoudsdosering. Dit is meestal de helft van de aangegeven dosering op de verpakking. Kijk bij het doseren van dit product goed naar de reactie van het dier. In het begin kan een hogere dosering nodig zijn, dit product kan veilig in een dubbele dosering gegeven worden. Verlaag de dosering geleidelijk tot een zo laag mogelijke dosering.

Dit product kan blijvend worden gegeven in een onderhoudsdosering. Hervat de behandeling direct indien daartoe aanleiding is.

Combinatie met andere producten
Dit product kan zonder bezwaar in combinatie met geneesmiddelen worden gebruikt. In een enkel geval kan in het begin van het innemen van de druppels een onschuldige en kortdurende verergering van de klachten voorkomen. Dit geeft aan dat het dier intensief op het middel reageert. Indien deze verergering hinderlijk is, dient u de geadviseerde dosis voor uw dier te halveren of een keer een dosis over te slaan. Mocht u een bijwerking menen te constateren, verzoeken wij u deze te melden bij uw dierenarts of –therapeut.

Bijwerkingen
Tot op heden zijn bijwerkingen van dit product niet bekend of gemeld. Bij een aantal verdunningen en extracten kan bij de start van de behandeling een kortdurende verergering plaatsvinden. Dit betekent dat het dier reageert op het product. Bij ernstige toename dosering halveren of tijdelijk stoppen en daarna weer rustig opbouwen.

Bewaaradvies

Dit product blijft lang houdbaar als het bewaard wordt op kamertemperatuur, droog en buiten de invloed van direct zonlicht. De uiterste gebruiksdatum staat vermeld op de pot. Buiten bereik van kinderen houden.

Samenstelling

Per capsule
275 mg Cranberry extract 25:1 en 27,5 mg Vitamine C (als L-Ascorbinezuur). Microkristallijne cellulose en Siliciumdioxide.

Overzicht

Capsules voor de blaas.

Eigenschappen

Eigenschappen
SKU 26602
Vorm capsules
Merk Puur
Kruiden & Ingrediënten Cranberry
Vitaminen & Mineralen Vitamine C

Gebruiksberekening prijs per dag

Verpakking Prijs Aantal dagen Prijs per dag
Puur Cranberry Compleet 90 capsules € 22,90 90 € 0,25

Kruiden en Ingrediënten

  • Cranberry

Vitamines en Mineralen

  • Vitamine C
    Vitamine C (=ascorbinezuur) is een zeer belangrijke Anti-oxidant en is nodig voor het afweersysteem.
Anderen kochten ook