Meld je aan op onze nieuwsbrief ontvang 10% korting voor je eerst volgende bestelling!

 

Royal Canin Urinary U/C Low Purine Hond 14 kg

Gebruik:
| Gebruiksberekening
Aantal dagen:
Prijs:
€ 105,95
Dit product heeft een transporttoeslag van € 2,20 p/st.
Levertijd:
Direct leverbaar
Royal Canin

Artikelomschrijving

Waarom kiezen voor Royal Canin Urinary U/C Low Purine Hond?

Is jouw hond door de dierenarts gediagnosticeerd met blaasstenen of blaasgruis? Voeding kan een belangrijke rol spelen om jouw hond hierin te ondersteunen. Royal Canin Urinary U/C Low Purine is speciaal ontwikkeld ter ondersteuning van de behandeling van aandoeningen van de lagere urinewegen. Deze dieetvoeding helpt de vorming van blaasstenen zoals uraat en cystine te voorkomen. Daarnaast kan deze voeding voor langere tijd worden gegeven, waardoor het zeer geschikt is voor dieren met aanleg voor dit soort problemen. 

De voordelen van Royal Canin Urinary U/C Low Purine Hond:
- Eiwitten met een laag purinegehalte (bijvoorbeeld tarwemeel, ei) verminderen het risico van de vorming van uraatstenen. Een combinatie van een beperkt gehalte aan hoogwaardige eiwitten en een beperkt natriumgehalte vermindert  het risico van de vorming van cystinestenen.
- Een specifieke combinatie van vitaminen (pantotheenzuur, niacine en biotine), zink en linolzuur beperkt de uitdroging van de huid en versterkt haar barrièrefunctie.
- De specifieke combinatie van synergetisch werkende antioxidanten (vitamine C, vitamine E, taurine en luteïne) neutraliseren de vrije radicalen, waardoor o.a. de immuniteit wordt versterkt en de effecten van veroudering geremd worden.

 

Hoe moet ik Royal Canin Urinary U/C Low Purine hond voeren?

Zie onderstaande voedingstabel. Raadpleeg een dierenarts alvorens het product te gebruiken. Zorg dat er altijd voldoende vers drinkwater aanwezig is. Bewaren in een koele en droge omgeving.

Niet gebruiken bij: pups, drachtige of zogende teven en bij het gebruik van urineverzurende medicatie.

Bij uraatstenen wordt een dieettherapie gedurende 6 maanden aanbevolen. Bij een irreversible metabole stoornis van de uitscheiding van urinezuur kan Royal Canin Urinary U/C levenslang worden gegeven. Bij cystinestenen kan de dieetvoeding aanvankelijk gedurende 1 jaar worden gegeven. Voor iedere verlenging van de gebruiksduur moet de dierenarts worden geraadpleegd.

 

Wat zit er in Royal Canin U/C Urinary Low Purine Hond?

Samenstelling:
Rijst, maïsmeel, tarwemeel, eipoeder, dierlijke vetten, tarwegluten, mineralen, maïsgluten, plantaardige vezels, visolie, sojaolie, Fructo-Oligo-Sacchariden, bernagieolie, Tagetes (Afrikaan) extract (bron van luteïne).

Analytische bestanddelen:
Ruw eiwit: 18%, ruw vet: 15%, ruwe celstof: 2,1%, ruwe as: 5,4%.

Nutritionele toevoegingsmiddelen:
Vitamine A: 25000.00 IE/kg, vitamine D3: 800.00 IE/kg, E1 (ijzer): 41.00 mg/kg, E2 (jodium): 2.90 mg/kg, E4 (koper): 12.00 mg/kg, E5 (mangaan): 55.00 mg/kg, E6 (zink): 207.00 mg/kg, E8 (selenium): 0.10 mg/kg.

 

Overzicht

Royal Canin Urinary U/C Low Purine is speciaal ontwikkeld ter ondersteuning van de behandeling van aandoeningen van de lagere urinewegen van de hond.

Eigenschappen

Eigenschappen
SKU 29738
Merk Royal Canin