Virbac Veterinary HPM Kat U2 (Dissolution & Prevention)

Gebruik:
| Gebruiksberekening
Aantal dagen:
Prijs:
Vanaf € 38,40
Levertijd:
Selecteer een optie

Artikelomschrijving

Waarom kiezen voor Virbac Veterinary HPM Kat Urology G2?

Heeft jouw kat last van problemen aan de onderste urinewegen? Virbac Veterinary HPM Kat Urology G2 helpt de vorming van blaasgruis en blaasstenen door struviet en calciumoxalaat bij jouw kat te voorkomen. Het ondersteunt een gezonde pH-waarde van de urine (6.1 - 6.3) waardoor de kans op vorming van struvietstenen afneemt zonder de vorming van oxalaatstenen te stimuleren. Het heeft een hoog gehalte aan eiwitten en natrium, wat er voor kan zorgen dat je kat meer gaat drinken. Dit verhoogt weer hoeveel en hoe vaak je kat urineert. Een hoog eiwitgehalte draagt bij aan het behoud van de spiermassa en omega 3 en 6 vetzuren, ondersteunen de barrièrefunctie van de huid en dragen bij aan een glanzende vacht. Het bevat geen tarwe, gluten, mais, soja, eieren en rundvlees en is hierdoor ook geschikt voor katten met voedselintoleranties of allergieën.

 

Wanneer kun je Virbac Veterinary HPM Kat Urology G2 het beste gebruiken?

Geschikt om te gebruiken bij:
- Katten die last hebben van struvietstenen
- Katten die last hebben van oxalaatstenen

Wat zijn de voordelen van Virbac Veterinary HPM Kat Urology G2?
- Rijk aan eiwitten: voornamelijk uit dierlijk bronnen, voor een soortspecifiek dieet.
- Verhoogde vochtinname: hoog gehalte aan eiwitten en natrium kan een verhoogde wateropname van de kat bevorderen; dit verhoogt hoe vaak en hoeveel je kat urineert.
- Gedroogde artisjokbladeren: dragen bij aan verdunning van de urine.
- Fosfor bindmiddel chitosan: kan helpen de biologische beschikbaarheid van fosfor te verlagen en de uitscheiding van fosfor in de urine te verminderen.
- Kaliumcitraat: kan de vorming van calciumoxalaatkristallen helpen voorkomen.
- Optimale pH-waarde: het voer kan bijdragen aan een ideale urine-pH-waarde (6,0 - 6,5); de licht zure omgeving kan de vorming van nieuwe struviet- en oxalaatkristallen tegengaan.
- Zonder tarwe, gluten mais, soja, eieren en rundvlees dus ook geschikt voor gevoelige katten met een voedselintolerantie.

 

Hoe moet ik Virbac Veterinary HPM Kat Urology G2 toedienen?

Zie onderstaande voedingstabel. Raadpleeg voor gebruik een dierenarts. Zorg ervoor dat er altijd voldoende vers drinkwater beschikbaar is.

 

Wat zit er in Virbac Veterinary HPM Kat Urology G2?

Samenstelling:
Gedehydreerd eiwit (varken en gevogelte), aardappelzetmeel, gehydrolyseerd dierlijk eiwit (varken en gevogelte), dierlijke vetten, mineralen, bonenpeulen, erwten, lignocellulose, rijst, bietenpulp, lijnzaad, biergist, psyllium (Plantago (L.) spp.), fructooligosacchariden, gehydrolyseerde schaaldieren (bron van chitosan), chondroïtinesulfaat, Lactobacillus acidophilus.

Eigenschappen

Eigenschappen
Art.nr. PAARD-29697