Meld je aan op onze nieuwsbrief ontvang 10% korting voor je eerst volgende bestelling!

 

Puur Apis/ Allergie 100 ml

Gebruik:
1-3 ml per dag
| Gebruiksberekening
Aantal dagen:
100
Prijs:
€ 29,95 € 26,96
Levertijd:
Direct leverbaar
Puur
-10 %

Artikelomschrijving

Voor de huid en de vacht, met name voor de staart en manen.

Gebruik

Tenzij de arts of therapeut anders voorschrijft 1-2 x daags:
Paard: 20 - 30 druppels

1 ml = 20 druppels

Dit product kan rechtstreeks of met wat water met een plastic lepel of spuitje in de mond gegeven worden. Eventueel kan het op iets lekkers gedruppeld worden. Voor een optimaal resultaat dient dit product te worden opgenomen door het schone mondslijmvlies. Geef het daarom minstens een half uur voor of na het eten.

Let op!
Tijdens dracht en lactatie altijd in overleg met de behandelend dierenarts toepassen. Als er tijdens de behandeling geen verbetering optreedt of de klachten zich blijven herhalen, doet u er goed aan uw dierenarts te raadplegen.

Advies
Begin zo mogelijk vroeg in het seizoen (februari/maart) met het geven van de druppels.

Behandelingsduur
In een acute situatie is de duur van de behandeling relatief kort. Dit kan variëren van enkele dagen tot 3 weken. Ga bij verbetering nog enige dagen door met toediening van dit product.

Bij langdurig ongemak is het effect meestal zichtbaar na 1 tot 3 weken. Bij verbetering kan overgaan worden op een onderhoudsdosering. Dit is meestal de helft van de aangegeven dosering op de verpakking. Kijk bij het doseren van dit product goed naar de reactie van het dier. In het begin kan een hogere dosering nodig zijn, dit product kan veilig in een dubbele dosering gegeven worden. Verlaag de dosering geleidelijk tot een zo laag mogelijke dosering.

Dit product kan blijvend worden gegeven. Het is raadzaam om na iedere 6 tot 8 weken een stopweek in te lassen. Zodoende kan na de stopweek de ‘prikkel’ opnieuw worden aangeboden. Hervat de behandeling direct indien daartoe aanleiding is.


Dit product kan zonder bezwaar in combinatie met geneesmiddelen worden gebruikt. In een enkel geval kan in het begin van het innemen van de druppels een onschuldige en kortdurende verergering van de klachten voorkomen. Dit geeft aan dat het dier intensief op het middel reageert. Indien deze verergering hinderlijk is, dient u de geadviseerde dosis voor uw dier te halveren of een keer een dosis over te slaan. Mocht u een bijwerking menen te constateren, verzoeken wij u deze te melden bij uw dierenarts of –therapeut.

Bijwerkingen
Tot op heden zijn bijwerkingen van dit product niet bekend of gemeld. Bij een aantal verdunningen en extracten kan bij de start van de behandeling een kortdurende verergering plaatsvinden. Dit betekent dat het dier reageert op het product. Bij ernstige toename dosering halveren of tijdelijk stoppen en daarna weer rustig opbouwen. 

Bewaaradvies

Dit product blijft lang houdbaar als het bewaard wordt op kamertemperatuur, droog en buiten de invloed van direct zonlicht. De uiterste gebruiksdatum staat vermeld op het etiket en op het doosje. Buiten bereik van kinderen houden.

Samensteling

Verdunde extracten van Apis mellifera, goudsbloem (Calendula officinalis), grote brandnetel (Urtica dioica) en zwarte bes (Ribes nigrum). Alcohol 34% v/v.

Overzicht

Druppels ter verzorging en verzachting van de gevoelige huid bij insectenbeten. Voorheen Puur Allergie.

Eigenschappen

Eigenschappen
SKU 27631
Vorm Vloeibaar
Merk Puur
Kruiden & Ingrediënten Alcoholgehalte, Brandnetel, Goudsbloem, Honingbij, Zwarte bes
Meer info Zomer-perikelen
Gebruik Inwendig

Gebruiksberekening prijs per dag

Verpakking Prijs Aantal dagen Prijs per dag
Puur Apis/ Allergie 100 ml € 29,95 100 € 0,30

Meer informatie

  • Zomer-perikelen

Kruiden en Ingrediënten

  • Goudsbloem
  • Zwarte bes
  • Brandnetel
  • Alcoholgehalte
    Voor de bereiding van dit product zijn de ingredienten opgelost in alcohol.
  • Bioflavonoïden
  • Honingbij
Anderen kochten ook