Meld je aan op onze nieuwsbrief ontvang 10% korting voor je eerst volgende bestelling!

 

Pavo InShape 15 kg

Gebruik:
| Gebruiksberekening
Aantal dagen:
Prijs:
€ 26,75 € 24,08
Dit product heeft een transporttoeslag van € 2,20 p/st.
Levertijd:
3 dagen
PAVO
-10 %

Artikelomschrijving

Waarom kiezen voor Pavo InShape?

Pavo InShape is onderdeel van het Pavo InShape Program: het complete afvalprogramma voor paarden. 

Wist je dat ongeveer 55% van alle reacreatief gehouden paarden te zwaar is? Het lijkt misschien wel mooi, een vol paard, maar er kleven allerlei gezondheidsrisico's aan overgewicht, zoals een verhoogde kans op ernstige koliek, insulineresistentie en hoefbevangenheid. Tijd om hier wat aan te doen, dus! Het Pavo InShape Program is opgezet om paarden pony's met overgewicht te helpen om gezond en verantwoord af te vallen. Dit afvalprogramma is samengesteld door experts en bestaat uit drie onderdelen, management, beweging en voeding. Alleen door deze drie te combineren, zal je het optimale resultaat behalen. 

Voeding is één van de drie pijlers van het Pavo InShape Program. Als je bezig bent om je paard te laten afvallen, is het - net als bij mensen - belangrijk om enerzijds vetverbanding te stimuleren en anderzijds spierafbraak te voorkomen. Doordat je paard meer gaat bewegen, worden de spieren ook aan het werk gezet. Extra eiwitten zijn dan nodig om de spieren na de arbeid te helpen herstellen en om afbraak van de spiermassa als vervangende energiebron te voorkomen. Je kunt het vergelijken met dat wij mensen een eiwitshake nemen als we (ineens) meer gaan sporten, je paard heeft naast zijn ruwvoer genoeg aan Pavo InShape. 

 

Wat zijn de kenmerken van Pavo InShape?

Pavo InShape is een stuctuurrijke en volledig gevitaminiseerde muesli met natuurlijke antioxidanten en speciaal ontwikkeld om paarden optimaal te ondersteunen tijdens het afvallen. Naast een uniek hoge kwaliteit eiwit (methionine) die de vetverbranding ondersteunt, bevat Pavo InShape ook een extra grote hoeveelheid eiwit om spieren na arbeid te helpen herstellen Daarnaast geef je met Pavo Inshape alle benodigde vitaminen, mineralen en sporenelementen die je paard dagelijks nodig heeft, dankzij de Pavo Vital brokjes die in de muesli zitten. Het is vrij van granen en bevat een heel laag suiker-, zetmeel- én energiegehalte. In de strijd tegen de kilo's is het namelijk belangrijk dat je paard geen extra energie binnenkrijgt en het lage suiker-/zetmeelgehalte ondersteunt de paarden met een verstoord suikermetabolisme (vaak veroorzaakt door overgewicht). 

Pavo InShape is onderdeel van het Pavo InShape Program en zal in combinatie met de juiste traning en management resulteren in een optimaal gewicht en daarmee bijdragen aan de gezondheid van jouw paard!. Het Pavo InShape Program is hier te downloaden: Pavo InShape Program

 

Hoe moet ik Pavo InShape voeren?

Voer naast ruwvoer dagelijks 150 gram Pavo InShape per 100 kilo lichaamsgewicht als je het Pavo InShape program volgt en bezig bent om je paard te laten afvallen. Voor een pony (300 kilo) komt dit neer op 450 gram per dag, voor een paard (600 kilo) op 900 gram per dag. Verdeel indien mogelijk over meerdere voerbeurten per dag. 

Dagelijks advies: 150 gr/100kg lichaamsgewicht. 

 

Wat zit er in Pavo InShape?

Samenstelling: Luzerne, Sojabonenschroot nonGMO, Gras, Grasbrok Timothee, Aardappeleiwit, Erwten vlokken, Lijnzaadolie, Tarwestro, Rietmelasse, Nutriumchloride (zout), Calciumcarbonaat, Magnesiumoxide. 

Gewaarborgde gehaltes: Ruw eiwit 23,5 %, Ruw vet 4%, Ruwe as 9%, Ruwe celstof 19,5%, Suiker 4,5%, Natrium 0,45%, Methionine 10,8 g. 

Mineralen en sporenelementen: Calcium 1%, Fosfor 0,35%, Kalium 2,2%, Lysine 12,2 g, Magnesium 0,15%, 

Vitamines (toevoegingen middelen per kg): Biotine B8 (2.240 mcg), Choline (98 mg), Foliumzuur B11 (25 mg), Niacinamide (118 mg), Panthotheenzuur B5 (45 mg), Vitamine A (2.800 IE), Vitamine B1 (45 mg), Vitamine B2 (45 mg), Vitamine B6 (28 mg), Vitamine C (560 mg), Vitamine D3 (3.920 IE), Vitamine E (672 IE). 

Overzicht

Pavo InShape is onderdeel van het Pavo InShape Program. Pavo InShape is een structuurrijke en volledig gevitaminiseerde muesli met natuurlijke antioxidanten en speciaal ontwikkeld om paarden optimaal te ondersteunen tijdens het afvallen. 

Eigenschappen

Eigenschappen
SKU 29580
Merk PAVO
Anderen kochten ook