Meld je aan op onze nieuwsbrief ontvang 10% korting voor je eerst volgende bestelling!

 

Paardendrogist Propolis Spray 50 ml

Gebruik:
| Gebruiksberekening
Aantal dagen:
Prijs:
€ 22,40 € 17,92
Levertijd:
Direct leverbaar
Paardendrogist
-20 %

Artikelomschrijving

Waarom kiezen voor de paardendrogist Propolis Spray? 

Paardendrogist Propolis Spray is een verzorgende spray, die het herstellend vermogen van de huid van het paard of de pony ondersteunt. Propolis is een natuurlijk product dat door bijen wordt geproduceerd om het bijennest te verstevigen. Het biedt verlichting voor diverse huidongemakken, zoals kleine verwondingen, schrammen, schaafwonden en irritaties door insectenbeten. De spray werkt verzachtend voor de huid van je paard en bevordert het bindweefsel in de huid. Ook draagt de spray bij aan het minimaliseren van littekenweefsel.  

Een gecombineerde inzet van de Propolis Shampoo, Propolis Spray en Paardendrogist Kurkuma Wondzalf zorgt voor het beste resultaat. 

 

Wat zijn de voordelen van de Paardendrogist Propolis Spray? 

  • Antibacteriële werking  
  • Verzacht de huid van je paard 
  • Bevordert het herstel van de huid 
  • Minimaliseert littekenweefsel 

 

Wat zit er in de Paardendrogist Propolis Spray? 

Samenstelling: 
Propyleenglycol, Propolis, alcohol.  

 

Hoe moet ik de Paardendrogist Propolis Spray toedienen? 

Breng Paardendrogist Propolis Spray één tot twee keer per dag aan op de aangedane huid. Gemakkelijk te gebruiken vanwege de sprayflacon en daardoor ook zeer hygiënisch.  

Volg voor een optimale werking het volgende stappenplan:  

Stap 1: Reinigen  
Begin met het goed schoonmaken van de huid. Dit doe je door de vacht nat te maken en huidvriendelijke, desinfecterende shampoo (gebruik voor een optimaal effect Paardendrogist Propolis Shampoo) aan te brengen op een zachte borstel. Was de vacht met ronddraaiende bewegingen en spoel daarna alles goed uit.  

Stap 2: Huidverzorging  
Breng Paardendrogist Propolis Spray vervolgens aan op het te verzorgen huidoppervlak. Gebruik de spray niet in de buurt van de ogen.   

Stap 3: Wondverzorging  
Breng als laatste de Paardendrogist Kurkuma Wondzalf aan op de aangedane huid aan. De zalf trekt niet volledig in en vormt daardoor een beschermend laagje tegen vuil en insecten. De combinatie van honing, groene klei en kurkuma zorgt voor een perfecte ondersteuning van de wondgenezing. 

Overzicht

Verzorgende spray op basis van Propolis, een natuurlijk ingrediënt gemaakt door bijen, dat het herstellend vermogen van de huid ondersteunt. 

Eigenschappen

Eigenschappen
SKU 27759
Vorm Vloeibaar
Inhoud 50 ml
Merk Paardendrogist
Kruiden & Ingrediënten Honing, Propolis

Kruiden en Ingrediënten

  • Honing
  • Propolis
Anderen kochten ook