Meld je aan op onze nieuwsbrief ontvang 10% korting voor je eerst volgende bestelling!

 

Paardendrogist Propolis Spray 50 ml

Gebruik:
| Gebruiksberekening
Aantal dagen:
Prijs:
€ 21,30 € 17,04
Levertijd:
Direct leverbaar
Paardendrogist

Artikelomschrijving

Waarom kiezen voor Paardendrogist Propolis Spray?

Paardendrogist Propolis Spray is een verzorgende spray, die het herstellend vermogen van de huid van het paard of de pony ondersteunt. Kan diverse huidongemakken verlichting bieden. Werkt verzachtend, bevordert het bindweefsel in de huid en ondersteunt bij het minimaliseren van littekenweefsel.   

 

Wat zijn de eigenschappen van Propolis Spray?

Paardendrogist Propolis spray bevat propolis. Het is een verzorgende spray met antibacteriële eigenschappen. De spray wordt gebruikt bij kleine verwondingen, schrammen, schaafwonden, irritaties door insectenbeten.  

Een gecombineerde inzet van de Propolis Shampoo, Propolis Spray en Paardendrogist Kurkuma extra zorgt voor het beste resultaat. 

De voordelen van Propolis Spray: 
- Aanwezigheid van Propolis 
- Antibacterieel, zacht.  
- Biedt diverse huidongemakken verlichting 
- Goede prijs-kwaliteitsverhouding 

 

Hoe moet ik Propolis Spray gebruiken?

Breng Paardendrogist Propolis Spray één tot twee keer per dag aan op de aangedane huid. Gemakkelijk te gebruiken vanwege de sprayflacon en daardoor ook zeer hygiënisch. 

Volg voor een optimale werking het volgende stappenplan: 

Stap 1: Reinigen 
Begin met het goed schoonmaken van de huid. Dit doe je door de vacht nat te maken en huidvriendelijke, desinfecterende shampoo (gebruik voor een optimaal effect Paardendrogist Propolis Shampoo) aan te brengen op een zachte borstel. Was de vacht met ronddraaiende bewegingen en spoel daarna alles goed uit. 

Stap 2: Huidverzorging 
Breng Paardendrogist Propolis Spray vervolgens aan op het te verzorgen huidoppervlak. Gebruik de spray niet in de buurt van de ogen.  

Stap 3: Wondverzorging 
Breng als laatste Paardendrogist Kurkuma Wondzalf op de aangedane huid aan. De zalf trekt niet volledig in en vormt daardoor een beschermend laagje tegen vuil en insecten. De combinatie van honing, groene klei en kurkuma zorgt voor een perfecte ondersteuning van de wondgenezing. 

 

Wat zit er in Propolis Spray?

Samenstelling: 
Propyleenglycol, Propolis, Ethanol. 

Het product is op basis van Propolis. Een natuurlijk product dat geproduceerd wordt door bijen en gebruikt wordt om kieren en openingen te dichten en de structuur van het bijennest te verstevingen. Het heeft een desinfecterende werking, houdt ziektewekkers buiten en zorgt op deze manier voor goede hygiënische omstandigheden in het bijennest. Propolis wordt ook wel ‘bijenlijm’ genoemd en dat is ook wat het met de huid doet; het ondersteunt het herstel van de huid.  

 

Waarom kiezen voor Paardendrogist producten?

De Paardendrogist heeft al meer dan 25 jaar ervaring in gespecialiseerde producten voor de gezondheid en het welzijn van paarden. Veel paarden hebben al baat gehad bij de mede door Wilmke Offereins ontwikkelde Paardendrogist lijn met voedingssupplementen, kruiden en verzorgingsproducten. Dit deed zij in het begin onder toeziend oog van haar vader, dierenarts Evert Offereins, en samen met haar broer Henk Offereins die dierenarts in Ierland is. Dankzij deze kennis en ervaring werden er kwaliteitsvolle producten op de markt gebracht die nog altijd enorm populair zijn bij menig paardeneigenaar.  

De Paardendrogist producten staan bekend om de natuurlijke ingrediënten, kwaliteit van de bestandsdelen en de goede prijs- kwaliteitsverhouding. Daarnaast is er inmiddels een ruime keuze aan natuurlijke kruiden. Het totale Paardendrogist assortiment bestaat uit ruim 60 producten voor de verzorging en ondersteuning van paarden.  

Overzicht

Verzachtende, verzorgende en desinfecterende spray ter bevordering van het herstel van de aangedane (paarden)huid. Ideaal ter verzorging en verzachting van de huid bij irritatie door insectenbeten. 

Eigenschappen

Eigenschappen
SKU 27759
Merk Paardendrogist
Kruiden & Ingrediënten Honing, Propolis

Kruiden en Ingrediënten

  • Honing
  • Propolis