Meld je aan op onze nieuwsbrief ontvang 10% korting voor je eerst volgende bestelling!

 

Leovet Schimmel Striegel 550 ml

Gebruik:
| Gebruiksberekening
Aantal dagen:
Prijs:
€ 16,45
Levertijd:
Direct leverbaar
Leovet

Artikelomschrijving

Waarom kiezen voor Leovet Schimmel Striegel?

Leovet Schimmel Striegel is het ideale product om diverse vlekken van je witte paard of pony te verwijderen. Naast dat het de vlekken verwijderd is het ook erg makkelijk in het gebruik. 

 

Wat zijn de kenmerken van de Leovet Schimmel Striegel?

De Leovet Schimmel Striegel wordt direct aangebracht op de hardnekkige vlekken zoals mest, urine, gras enz. Zo helpt de spray om het vuil makkelijk van de vacht te verwijderen. 

Verkleuringen van de witte vacht verdwijnen en het witte van de vacht komt weer tevoorschijn. Dit wordt door het briljant wit-effect versterkt. 

Door een mix van natuurlijke proteïnen van de Afrikaanse Moringaboom worden nieuwe ophopingen van vuil en verkleuring tot twee dagen tegengegaan. 

 

Hoe moet ik Leovet Schimmel Striegel gebruiken?

Heeft je paard of pony een korte vacht dan kun je de spray op de te behandelen plaats aanbrengen en kun je het vuil er met een droge schone doek afvegen. Breng je het bij je paard of pony aan met een langere vacht dan spray je de te behandelen plek in en kam je de vacht goed door. 

 

 

Overzicht

Leovet Schimmel Striegel is speciaal voor schimmels en paarden of pony's met een witte vacht. De vlekkern op de vacht worden weer wit door een stralend witeffect. Geschikt voor de korte en langharige vacht.

Eigenschappen

Eigenschappen
SKU 27558
Verpakking vernevelaar
Vorm Spray
Inhoud 550 ml
Merk Leovet
Meer info Ontklitten
Gebruik Uitwendig

Meer informatie

  • Ontklitten
Anderen kochten ook