Kiyoh 9.1

Paardendrogist Sand Off Extra

Paardendrogist Sand Off Extra

Paardendrogist Sand Off Extra bevat 100% zuiver psyllium (vlozaad) en hoogwaardige pre- en probiotica. Zo helpt de psyllium bij de afvoer van het zand en ondersteunen de pre- en probiotica de darmwand en darmflora van je paard. Paardendrogist Sand Off Extra is speciaal ontwikkeld voor paarden die last hebben van overtollig zand, paarden waarvan duidelijk is dat ze zand eten en paarden die op een zandbodem staan. Ook paarden die ondersteuning kunnen gebruiken bij de darmwerking, bij bijvoorbeeld dunne mest, hebben baat bij Paardendrogist Sand Off Extra.

Het effect van psyllium

Psyllium wordt ook wel vlozaad of Plantago Ovata genoemd. Deze natuurlijke vezels bevatten veel slijmvormers en zijn daardoor ideaal om zand af te voeren uit de darmen van paarden. Psyllium neemt water op en verandert daarna in een gelei-achtige brij. Deze brij wordt plakkerig, hecht zich makkelijk aan zand en wordt zo op eenvoudige wijze afgevoerd uit de darmen. Niet alleen bij paarden is psyllium effectief. Ook in de humane zelfzorg worden deze vezels al tientallen jaren gebruikt om de darmwerking te verbeteren.

Kopie_van_Blog_-_Wist_je_dat_1450x385_2__2

Verschil dankzij pre- en probiotica

Het verschil met Sand Off Extra en andere psyllium producten zit in de toevoeging van pre- en probiotica. Andere psylliumproducten helpen alleen bij de afvoer van zand, maar stimuleren niet een gezonde darmwand en darmflora. Met Sand Off Extra help je de darmflora herstellen van het negatieve effect wat zand heeft op de darmen van je paard. Elk brokje Paardendrogist Sand Off Extra bevat 50% psyllium vezels en 50% pre- en probiotica. De beste werking krijg je door een kuur van zeven dagen achter elkaar te geven. Dit kun je een tot twaalf keer per jaar herhalen.

Kopie_van_Blog_-_Wist_je_dat_1450x385_3__2

Ideale zandtest

Bang dat je paard zand binnenkrijgt? Je kunt dit makkelijk testen. 

Pak met een lange kunststof handschoen de mest van je paard op en vul de handschoen tot de pols met water.
Als je vanaf de buitenkant de mest voorzichtig een beetje fijn knijpt, vullen de vingers zich automatisch met mest en water
Hang de handschoen 's avonds ergens aan op. Kijk je de volgende ochtend of er zand in de vingertoppen zit.

Bij een klein beetje is er niets aan de hand, zie je duidelijk een laagje zand, overweeg dan een kuur Paardendrogist Sand Off en doe de test daarna nog een keer.  Voor een duidelijk resultaat is het aan te raden meerdere dagen de mesttest uit te voeren. Raadpleeg bij twijfel altijd je dierenarts.

Smaakgarantie

Je krijgt 100% smaakgarantie op alle supplementen van ons eigen merk. Al onze Paardendrogist supplementen zijn namelijk uitgebreid getest op smaak door verschillende paarden. Vindt je paard een supplement echt niet lekker? We hebben uit eigen ervaring handige tips waardoor het product vaak toch in de smaak valt. Lukt het echt niet om je paard te overtuigen? Dan mag je het product retourneren en krijg je uiteraard je geld terug!

Zuiver

Paardendrogist Sand Off Extra is niet alleen suikervrij, maar ook 100% zuiver en 100% dopingvrij! Is je interesse gewekt om Sand Off Extra te proberen? Via deze link vind je nog meer informatie en vele reviews van tevreden klanten.

Gerelateerde producten

Ontwerp_zonder_titel_14_

Delen: