Meld je aan op onze nieuwsbrief ontvang 10% korting voor je eerst volgende bestelling!

 

Vetericyn Plus HydroGel

Gebruik:
Naar behoefte aanbrengen
| Gebruiksberekening
Aantal dagen:
Prijs:
Vanaf € 26,95
Levertijd:
Selecteer een optie
Vetericyn

Artikelomschrijving

Heeft een desinfecterende en antimicrobiële werking en is geschikt voor gebruik bij alle dieren, ook voor de gevoelige huid. Prikt of brandt niet bij het aanbrengen. De gelvorm is speciaal ontwikkeld om zich beter te hechten op het aangedane gebied. Ook perfect om in een verband aan te leggen. 

Gebruik

Maak als eerste de wonden goed schoon en verwijder eventueel overtollig haar van het aangedane gebied. Breng de gel vervolgens royaal aan. Wanneer de betreffende plaats is verbonden kan de gel ook worden aangebracht op het verband. Herhaal twee tot vier keer per dag. Vetericyn Plus HydroGel is veilig te gebruiken rondom de mond, de neus en de ogen. 

Vetericyn Plus HydroGel ondersteunt het herstellend vermogen van de huid en helpt schimmelvorming tegen te gaan. Vetericyn Plus HydroGell is ook geschikt voor de gevoelige huid. Daarnaast is het ideaal voor de moeilijk bereikbare plaatsen.Vetericyn Plus HydroGel is niet toxisch en bevat geen steroïden of antibiotica. 

Let op!

  • Goed schudden voor gebruik
  • Alleen geschikt voor uitwendig gebruik
  • Onderbreek het gebruik wanneer er irritatie optreedt en neem contact op met uw dierenarts
  • Niet geschikt voor humaan gebruik
  • Buiten bereik van kinderen bewaren

Samenstelling

Geëlektolyseerd water (H2O), Natriumchloride, Natriumhypochloriet en Waterstofhypochloriet  

Overzicht

Gel voor het reinigen en beschermen van de huid. Geschikt voor gebruik bij alle huidproblemen. Zeer geschikt voor het schoonmaken en verzorgen van de huid. Ook geschikt voor moeilijk te bereiken plekken.

Eigenschappen

Eigenschappen
Art.nr. PAARD-102699
Merk Vetericyn
Gebruik Uitwendig
Anderen kochten ook