Meld je aan op onze nieuwsbrief ontvang 10% korting voor je eerst volgende bestelling!

 

Skincalmin Neutralizing Spray 500 ml

Gebruik:
| Gebruiksberekening
Aantal dagen:
Prijs:
€ 15,90
Levertijd:
Direct leverbaar
Feral Horsecare

Artikelomschrijving

Verstuif de Neutralizing spray op de probleemzones en op de plaatsen waar je paard veel zweet. De spray zorgt ervoor dat het paard minder onrustig wordt door insecten en zorgt ervoor dat Skincalmin Anti-Itch lotion optimaal zijn werk kan doen. De spray bevat een mix van 100% natuurlijke essentiële oliën en heeft een natuurlijke langdurige werking. De spray kan vroeg in het zomerseizoen worden gebruikt om irritatie door insecten en jeuk te voorkomen en later in het seizoen om jeuk te helpen verminderen. 

Gebruik 

Spray je paard 1-2 maal daags, bij voorkeur ’s ochtend en ’s avonds in met de Neutralizing spray. Spray royaal over het gehele lichaam. Verstuif de Neutralizing spray voornamelijk rondom de probleemzones zoals bijvoorbeeld staart, manen en buik en op de plaatsen waar je paard veel zweet. Houd de verstuiver hierbij op ca. 30 cm afstand van je paard.

Voor het beste resultaat gebruik je het Skincalmin 3 stappenplan, de combinatie van 3 producten voor de verzorging van de huid. 

1. Skincalmin Relief lotion
2. Skincalmin Neutralizing Spray
3. Skincalmin Calming Shampoo 


Let op!

  • NIET op open wondjes, in ogen, mond en neus sprayen
  • Bij voorkeur buiten gebruiken, binnen alleen in ruimtes met voldoende ventilatie
  • Bevat geen hertshoorn olie en geen citronella olie
  • Vlekt vrijwel niet
  • Geschikt voor lichtgekleurde paarden


Samenstelling

Aqua (water), mix of natural essential oils, peg-40 hydrogenated cator oil (emulsifier), propylene glycol, phenoxyethenol, ethylhexylglycerin (natural preservative)

Overzicht

Skincalmin Neutralizing spray verzorgt de huid en vacht en neutraliseert de lichaamsgeur van het paard waardoor insecten op afstand blijven.

Eigenschappen

Eigenschappen
SKU 26872
Vorm Spray
Inhoud 500 ml
Merk Feral Horsecare
Anderen kochten ook