Meld je aan op onze nieuwsbrief ontvang 10% korting voor je eerst volgende bestelling!

 

Silverlinde Reinigingspakket Groene Leem

Gebruik:
| Gebruiksberekening
Aantal dagen:
Prijs:
€ 63,95
Levertijd:
Direct leverbaar
Silverlinde

Artikelomschrijving

Het reinigingspakket voor inwendig gebruik wordt geleverd zonder gebruiksaanwijzing en dient u te gebruiken volgens het advies van uw dierenarts of natuurgeneeskundig therapeut.

Een pakket voor een Silverlinde Reinigingskuur met groene leem bevat 750 gram groene leem, 5 ml jeneverbesolie en 30 ml Silsterk (tea tree-olie, citroenolie, biologische honing).

Gebruik

De fijne zuivere groene leem wordt veel gebruikt voor een inwendige reinigingskuur om het lichaam te ontdoen van gif- en afvalstoffen. Dat kan op regelmatige basis (2 x per jaar) of alleen als het dier kwakkelt en regelmatig problemen heeft. Een reinigingskuur met groene leem wordt ondersteund door de toevoeging van essentiele olien.

Let op!
Door de reinigingskuur worden lichaamsvreemde stoffen uit het lichaam verwijderd. Dit impliceert dat ook de werkzame stoffen van bijvoorbeeld een antibioticakuur, een inenting of een wormenkuur verwijderd worden. Daarom dient u minstens 3 weken te wachten met het inzetten van een reinigingskuur na een inenting of een medicijnkuur. Na deze periode hebben de werkzame bestanddelen hun werk gedaan.

U kunt beter geen reinigingskuur geven zonder vooraf deskundig advies aan:
- drachtige dieren
- dieren jonger dan een jaar
- dieren met nierproblemen
- dieren die een zwaar trainingsprogramma volgen
- dieren met structurele fysieke afwijkingen
- dieren met botpennen e.d. (de groene leem verwijdert lichaamsvreemde stoffen uit het lichaam. 

In principe zouden gechipte dieren daarom geen reinigingskuur kunnen volgen. Bij Silverlinde is na jarenlange praktijkvoering geen geval bekend waarbij een dier problemen met de chip kreeg door het gebruik van de reinigingskuur. Silverlinde adviseert daarom ook reinigingskuren voor gechipte dieren. Mocht u echter twijfelen dan kunt u groene leem vervangen door chlorofyl.

Wij adviseren dergelijke kuren alleen te geven in overleg met of op advies van een veterinair natuurgeneeskundig therapeut.

 

Overzicht

Reinigt het lichaam van ballast- en afvalstoffen.

Eigenschappen

Eigenschappen
SKU 27747
Variant Groene Leem
Merk Silverlinde
Kruiden & Ingrediënten Citroen, Groene leem, Jeneverboom, Tea Tree

Kruiden en Ingrediënten

  • Tea Tree
  • Citroen
  • Jeneverboom
  • Groene leem

Blog Posts (1)

Anderen kochten ook