Meld je aan op onze nieuwsbrief ontvang 10% korting voor je eerst volgende bestelling!

 

Puur Herny 50 ml

Gebruik:
| Gebruiksberekening
Aantal dagen:
Prijs:
€ 19,85 € 18,86
Levertijd:
Direct leverbaar
Puur
-5 %

Artikelomschrijving

Voor goed functionerende nek- en rugwervels. Bij plaatselijke vochtophoping en druk op het ruggenmerg.

De bestanddelen werken ontspannend en kunnen de prikkeloverdracht tussen de cellen bevorderen. Puur Herny is goed voor de coördinatie en laat dieren weer soepel bewegen.

Gebruik

Tenzij de arts of therapeut anders voorschrijft 2- 3 x daags:
Hond: 10-15 druppels
Kat:    5-10 druppels

1 ml = 20 druppels

De behandelingsduur is ongeveer 3-6 weken

De druppels kunnen rechtstreeks of met wat water met een plastic lepel of een spuitje in de mond gegeven worden. Eventueel kan het op iets lekkers gedruppeld worden. Voor een optimaal resultaat dient dit natuurproduct te worden opgenomen door het schone mondslijmvlies. Geef het daarom minstens een half uur voor of na het eten.

Let op!
Tijdens dracht en lactatie altijd in overleg met de behandelend dierenarts toepassen. Als er tijdens de behandeling geen verbetering optreedt of de klachten zich blijven herhalen, doet u er goed aan uw dierenarts te raadplegen

Advies
1. Zorg ervoor dat uw huisdier rustige en gelijkmatige bewegingen maakt.
2. Vermijd snel stoppen, zoals bij het spelen.
3. Vermijd het gebruik van een halsband.

Behandelingsduur
In een acute situatie is de duur van de behandeling relatief kort. Dit kan variëren van enkele dagen tot 3 weken. Ga bij verbetering nog enige dagen door met toediening van dit product.

Bij langdurig ongemak is het effect meestal zichtbaar na 1 tot 3 weken. Bij verbetering kan overgegaan worden op een onderhoudsdosering gedurende het warme seizoen. Dit is meestal de helft van de aangegeven dosering op de verpakking. Kijk bij het doseren van dit product goed naar de reactie van het dier. In het begin kan een hogere dosering nodig zijn, dit product kan veilig in een dubbele dosering gegeven worden. Verlaag de dosering geleidelijk tot een zo laag mogelijke dosering.

Dit product kan blijvend worden gegeven. Het is raadzaam om na iedere 6 tot 8 weken een stopweek in te lassen. Zodoende kan na de stopweek de ‘prikkel’ opnieuw worden aangeboden. Hervat de behandeling direct indien daartoe aanleiding is.

Combinatie met andere producten
Dit product kan zonder bezwaar worden ingezet in combinatie met andere natuurlijke gezondheidsproducten en reguliere geneesmiddelen. Dit product zorgt voor toename van de spiermassa en spierkracht. In een enkel geval kan in het begin van het innemen van de druppels een onschuldige en kortdurende verergering van de klachten voorkomen. Dit geeft aan dat het dier intensief op het middel reageert. Indien deze verergering hinderlijk is, dient u de geadviseerde dosis voor uw dier te halveren of een keer een dosis over te slaan. Mocht u een bijwerking menen te constateren, verzoeken wij u deze te melden bij uw dierenarts of –therapeut. 


Bijwerkingen
Tot op heden zijn bijwerkingen van dit product niet bekend of gemeld. Bij een aantal verdunningen en extracten kan bij de start van de behandeling een kortdurende verergering plaatsvinden. Dit betekent dat het dier reageert op het product. Bij ernstige toename dosering halveren of tijdelijk stoppen en daarna weer rustig opbouwen.

Bewaaradvies

Puur Herny blijft lang houdbaar als het bewaard wordt op kamertemperatuur, droog en buiten de invloed van direct zonlicht. De uiterste gebruiksdatum staat vermeld op het etiket en op het doosje. Buiten bereik van kinderen houden.

Samenstelling

Verdund extract van Sint Janskruid (Hypericum perforatum) en valkruid (Arnica montana). Alcohol 35% v/v.

Overzicht

Goed voor het zenuwstelsel in hals- of lendengebied en dan met name bij de tussenwervelschijven. Het zorgt voor soepele gewrichten in de rug.

Eigenschappen

Eigenschappen
SKU 26597
Vorm Vloeibaar
Merk Puur
Kruiden & Ingrediënten Alcoholgehalte, Arnica, Sint Janskruid
Gebruik Inwendig

Kruiden en Ingrediënten

  • Arnica
  • Sint Janskruid
  • Alcoholgehalte
    Voor de bereiding van dit product zijn de ingredienten opgelost in alcohol.
  • Bioflavonoïden